Ravna zemlja

_slika_.jpg

Ne, nisam to rekla.
Vidi...Znas...ako dodjes na raskrsnicu gde postoji levo ili desno....MORAS odabrati jednu stranu. Ili stajati tamo vecnost sto je gluipo(ili se vratiti nazad sto je jos gluplje :)) Znaci samom izjavom "nisam globusarka" si se indirektno ili direktno, nebitno izjasnila kao...ono drugo-kako god to nazvali. Samo te sad blam da priznas da si ravnozemljas-ica pa se vadis...

Mislim, ako vam fale ravnozemljaši na ovoj temi, jer ste ih rasterali
bahatošću i podsmevanjem, mogu ja da zaglumim jednog. Čisto
da tema ima smisla. Ili da je prekrstimo u ''Globusanski vicevi i dosetke''

Sinoćna debata je bila vrlo zanimljiva. Ubiše se ljudi objašnjavajući i
sa jedne i sa druge strane i ne rekoše ništa. Jel moguće da ne mogu
da smisle neki jednostavan eksperiment koji može da izvede svaki
čovek i da se sam za sebe uveri da je zemlja sfera koja se kreće?

Vidi...Znas...ako dodjes na raskrsnicu gde postoji levo ili desno....MORAS odabrati jednu stranu. Ili stajati tamo vecnost sto je gluipo(ili se vratiti nazad sto je jos gluplje :)) Znaci samom izjavom "nisam globusarka" si se indirektno ili direktno, nebitno izjasnila kao...ono drugo-kako god to nazvali. Samo te sad blam da priznas da si ravnozemljas-ica pa se vadis...
Ja ne biram puteve, ja ih stvaram. Što i tebi želim.

Ako imaš problem da shvatiš šta pišem, angažuj tumača. Ja ti objašnjavati
neću.

Mislim, ako vam fale ravnozemljaši na ovoj temi, jer ste ih rasterali
bahatošću i podsmevanjem, mogu ja da zaglumim jednog. Čisto
da tema ima smisla. Ili da je prekrstimo u ''Globusanski vicevi i dosetke''

Sinoćna debata je bila vrlo zanimljiva. Ubiše se ljudi objašnjavajući i
sa jedne i sa druge strane i ne rekoše ništa. Jel moguće da ne mogu
da smisle neki jednostavan eksperiment koji može da izvede svaki
čovek i da se sam za sebe uveri da je zemlja sfera koja se kreće?
Paaaaa... U principu i mogu. Ali eto i ti kao i ja ne citas sve do kraja. na lnku/videu koji sam JA postavio to i objasnjava ona prof/doktor astrofizike...Plus je dala masu primera pojava koji postoje a koji ne bi smeli da postoje ako je Zemlja ravna...

Ljudi moi, možete biti i palačinkar i globusar, ali poslušajte me - ni za živu glavu ne putujte predaleko na sever ili na jug!

Jer ako su globusari u pravu - ima guzicа da vam se smrzne i pingvini da vas rastrgnu, a ako smo mi palančinkari u pravu, ima da se poklizate i da popadate sa ivice i da odletite ko zna gde.

Tako da ste naebali u oba slučaja, i mislim da je moj savet mudar i da se oko toga možemo svi složiti.

Eto, toliko od mene.

ali meni je hit da ljudi zaista misle da je zemlja ravna.

da li neko od njih uopste i zna zasto su planete i zvezde loptastog oblike?

zbiog gravitacije. i tu boljku uceniji ravnozemljasi znaju i zato pokusavaju da opovrgnu tu zamku.

Back