Ravna zemlja

ti si ravnozemljasica? :eek:

:rotf:
Kada bih morala da biram jednu od te dve etikete, ja bih izabrala ravnozemljačica,
jer bi me blam bio da izgovorim da sam globusarka. Baš mi nekako tupavo zvuči.

A nisam ravnozemljašica.
Samo smatram da tu modu da ljudima lepimo etikete i određujemo ih na osnovu
mišljenja koje su o nečemu izneli i smevamo ih, treba prekinuti. Svako ima i
mogućnost i pravo da se informiše kako želi, pa i da razmišlja u pravcu u kome
želi i da veruje ili ne veruje kome god želi. Kritičko mišljenje mora da postoji i
ne sme se ismevati.

šah mat globusari satanistiprovaljeniste

milankovic.jpg

Kada bih morala da biram jednu od te dve etikete, ja bih izabrala ravnozemljačica,

A nisam ravnozemljašica.
želi i da veruje ili ne veruje kome god želi. Kritičko mišljenje mora da postoji i
ne sme se ismevati.
Bolje biti ravan nego kao globus 🙏

A nisam ravnozemljašica.
ne sme se ismevati.
naravno..neki misle i da su napoleon.. i zna se gde ih obicno trpaju
svako ima pravo na svoje misljenje

naravno..neki misle i da su napoleon.. i zna se gde ih obicno trpaju
svako ima pravo na svoje misljenje
iju..:rumenko:

Iz mog ugla gledano u iluziji žive i jedni i drugi. Čitavo čovečanstvo
spava dubokim snom. Ali to nije razlog da bilo koga ismevam, već
da pomognem da se iluzija razveje.
A vi se do tada trpajte gde god mislite da treba.

iju..:rumenko:

Iz mog ugla gledano u iluziji žive i jedni i drugi. Čitavo čovečanstvo
spava dubokim snom. Ali to nije razlog da bilo koga ismevam, već
da pomognem da se iluzija razveje.
A vi se do tada trpajte gde god mislite da treba.
Ja mislim da ti ne mozes da razlucis neke stvari, neke razlike.. Vidi-ja sam prvi neko ko veruje u ezoteriju, paranormalno, nisam sklon nekim sablonima, imam specificna interesovanja, ukus itd. itd. Ali ovo sa Ravnom Zemljom, 5G i Coronom-mi je maslo...smesno? Istovremeno i tuzno Sad...Bas je tesko objasniti sve u par recenica ali probacu ukratko-ceo nas svet par vekova funkcionise na modelu okrugle, loptaste zemlje. KAKO ako je ravna? Drugo....5G-prvo su bili tripovi kod nas"jaooo svuda antene bla bla"a onda ispalo da nemamo dovoljno antena da 5G i AKO g dobijemo moze normalno da radi. + > gospodjioca astrofizicarka je lepo i to objasnila-u pitanju je NE-JONIZUJUCE zracenje tj. ono koje nije toliko stetno. Trece-Korona...> Problem je to sto je definitvno virus koji je vestacki napravljen i programiran da napada odredjenu populaciju ali reci da to ne postoji...I ignorisati tu opasnu bolest...Je...Opet, i tuzno a i smesno...
Sve ovo ti pisem jer sta god izjavila-delujes kao da jesi ravnozemljasica. Izvini ako gresim.

Svako ima pravo da veruje u sta hoce, to stoji. Od svih TZ teorija ravne zemlje je najbenignija, ne ugrozava nikoga (osim onog jadnika sto je napravio raketu da dokaze da je tepsija pa poginuo u njoj). Meni licno su mnogo opasnije teorje koje direktno ugrozavaju druge ljude, (korona, vakcine, lecenje molitvama i varikinom, pozivanje na linc neistomisljenika ili ljudi druge boje koze ili seksualne orjentacije).
Ova tema mi je relaksirajuca, pogotovo kad iskoci neki 'naucnik' koji je nesto nacuo, nije shvatio do kraja ali ajd' da nesto i kaze (ipak je tepsija).

Back