- Poruka
- 89.439
А ти си глобусар?ti si ravnozemljasica?
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ти си глобусар?ti si ravnozemljasica?
![]()
Kada bih morala da biram jednu od te dve etikete, ja bih izabrala ravnozemljačica,ti si ravnozemljasica?
![]()
Ajd se ukljuci malo u fabulu radnje
Bolje biti ravan nego kao globusKada bih morala da biram jednu od te dve etikete, ja bih izabrala ravnozemljačica,
jer bi me blam bio da izgovorim da sam globusarka. Baš mi nekako tupavo zvuči.
A nisam ravnozemljašica.
Samo smatram da tu modu da ljudima lepimo etikete i određujemo ih na osnovu
mišljenja koje su o nečemu izneli i smevamo ih, treba prekinuti. Svako ima i
mogućnost i pravo da se informiše kako želi, pa i da razmišlja u pravcu u kome
želi i da veruje ili ne veruje kome god želi. Kritičko mišljenje mora da postoji i
ne sme se ismevati.
naravno..neki misle i da su napoleon.. i zna se gde ih obicno trpajuKada bih morala da biram jednu od te dve etikete, ja bih izabrala ravnozemljačica,
A nisam ravnozemljašica.
Samo smatram da tu modu da ljudima lepimo etikete i određujemo ih na osnovu
mišljenja koje su o nečemu izneli i smevamo ih, treba prekinuti. Svako ima i
mogućnost i pravo da se informiše kako želi, pa i da razmišlja u pravcu u kome
želi i da veruje ili ne veruje kome god želi. Kritičko mišljenje mora da postoji i
ne sme se ismevati.
iju..naravno..neki misle i da su napoleon.. i zna se gde ih obicno trpaju
svako ima pravo na svoje misljenje
Ja mislim da ti ne mozes da razlucis neke stvari, neke razlike.. Vidi-ja sam prvi neko ko veruje u ezoteriju, paranormalno, nisam sklon nekim sablonima, imam specificna interesovanja, ukus itd. itd. Ali ovo sa Ravnom Zemljom, 5G i Coronom-mi je maslo...smesno? Istovremeno i tuzno Sad...Bas je tesko objasniti sve u par recenica ali probacu ukratko-ceo nas svet par vekova funkcionise na modelu okrugle, loptaste zemlje. KAKO ako je ravna? Drugo....5G-prvo su bili tripovi kod nas"jaooo svuda antene bla bla"a onda ispalo da nemamo dovoljno antena da 5G i AKO g dobijemo moze normalno da radi. + > gospodjioca astrofizicarka je lepo i to objasnila-u pitanju je NE-JONIZUJUCE zracenje tj. ono koje nije toliko stetno. Trece-Korona...> Problem je to sto je definitvno virus koji je vestacki napravljen i programiran da napada odredjenu populaciju ali reci da to ne postoji...I ignorisati tu opasnu bolest...Je...Opet, i tuzno a i smesno...iju..
Iz mog ugla gledano u iluziji žive i jedni i drugi. Čitavo čovečanstvo
spava dubokim snom. Ali to nije razlog da bilo koga ismevam, već
da pomognem da se iluzija razveje.
A vi se do tada trpajte gde god mislite da treba.
Urnebesno je smešno.^^ Lepo sam se potrudio da ti objasnim i to je smesno.../OK?
Pa onda si stvarno plitka ako ne kontash shta sam Ti pisao. A Tab ti je na duhovit nacin objasnio neke stvari. Na stranu to sto ja verujem u reinkarnaciju tako da je teoretski moguce da nekoo bude inkarnacija Napoleona(ne sam Napoleon naravno)Urnebesno je smešno.
Al nisi pobedio Taba sa Napoleonom i trpanjem. Tako da on za sada vodi.
O da, shvatila sam da si ti čovek koji ima izuzetno široka shvatanja.Pa onda si stvarno plitka ako ne kontash shta sam Ti pisao. A Tab ti je na duhovit nacin objasnio neke stvari. Na stranu to sto ja verujem u reinkarnaciju tako da je teoretski moguce da nekoo bude inkarnacija Napoleona(ne sam Napoleon naravno)
a sta mislis o drugim planetama?Kada bih morala da biram jednu od te dve etikete, ja bih izabrala ravnozemljačica,
celavi globus vozi autobusBolje biti ravan nego kao globus![]()
Jesu samo stoje vertikalno na priloženoj slici pa ti se čini da su u 3Da sta mislis o drugim planetama?
jel su i one tepsije?
Ne sećam se ni da sam rekla šta o ovoj planeti mislim. Ali eto, ti toa sta mislis o drugim planetama?
jel su i one tepsije?
Jel moguce da stvarno ne razumes da NIJE MOGUCE da su sve ostale planete loptaste/okrugla samo Zemlja ravna...?Ne sećam se ni da sam rekla šta o ovoj planeti mislim. Ali eto, ti to
nekako znaš.
Debata se nastavlja. Analiziraju rezultate eksperimenta.
Jel moguce da stvarno ne razumes da NIJE MOGUCE da su sve ostale planete loptaste/okrugla samo Zemlja ravna...?
A zasto je takav zakljucak tojest prepostavku izveo cak i Tab? Ali njemu kao sefu ne smes da zucnes?
Jel moguće da si se ti tako žestoko istripovao da ja mislim da je zemlja ravna,
pa da sad ja moram nešto da ti se pravdam i da te razuveravam?