KninGrad
Iskusan
- Poruka
- 6.259
Onaj sto je lopatan i sto je preminuo od droge je unosio drogu u centar. Ono sto sam rekao stoji, pedofila ima mnogo manje medju hristanima nego generalnom populacijom. Ti ne shvatas da djela ili zlodela pojedinaca ne govore nista o crkvi i vjeri vec samo o njima. Manje vise ti govoris da svi treba da ubijaju ili kradu ili sta vec jer to radi policija ili sudstvo koji su tu da sprovode zakonOpet se sramotis
Katolicki popovi organizovali orgije, silovali decake i devojcie a ti opet sebe sramotis koliko nemas pojma.
Govoris o brojkama. Jeste procentualno imas daleko vise ljudi koji nisu svestenstvo a da su silovali nekog al kada uzmes u obzir da imas 7.6milijardi ljudi ta brojka je mizerna naspram broja ljudi i mantijama koji orgijaju nad decom.
GDe si video da je podrzavam dilere, nadji mi citat gde sam to napisao ako ne nadjes hocu da otvoris temu ovde i javno trazis sa oprost duse jer hrisanski nije lagati

tvoji primeri bi imali smisla da Sveto Pismo kaze da se siluje, da se pocini ubistvo ili da se krade. To Sveto Pismo sve zabranjuje... Tako da moze 99% svestenstva ili vernika da bude korumpirano ali sve to ne dokazuje da vera nije istinita ili prava. Bilo kako bilo pedofila je bilo mnogo manje kada su drustva bila hriscanska i kada su se strogo kaznjavali. Ne samo pedofila nego mnogo drugih degenerika....