- Poruka
- 131.400
to sto ti ne verujes u tepsija zemlju ne znaci da treba da omalovazavas one koji veruju u to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne omalovazavam ih, smatram da ponekad treba pustiti masti na volju pa i cesce, treba se i nasmejati (u dobrom duhu naravno, ne ismevati), ponekad porazmisliti i "ukrstiti argumente", samo smatram da ova tema nema osnova za to (mastanje).to sto ti ne verujes u tepsija zemlju ne znaci da treba da omalovazavas one koji veruju u to
oduvek sam mislio da je za to sto avioni nestaju zbog bermudskog trougla i brodovi plove isto. Ali sad znam da je to zbog kupoleOtvoreni um bi rado pogledao ovaj video. Sve sto vidimo na nebu je reflekcija kroz okruglu atmosferu koja stvara efekat sociva.
Umesto što gledaš debilne klipove na YT uzmi pogledaj kroz teleskop i možda shvatiš kakvu si glupost napisao. Odeš u opservatoriju i lepo pogledaš planete sunčevog sistema.......zašto se vi tepsijaneri toliko bojite tog teleskopa?Otvoreni um bi rado pogledao ovaj video. Sve sto vidimo na nebu je reflekcija kroz okruglu atmosferu koja stvara efekat sociva.
Prvo prouci temu pa ces videti u cemu je ovo (kao i sve drugo) zavedeno kao teorija zavere (krije se zid od leda,hologram Meseca....itd). Zavera bez smisla, kao da neko ima koristi od toga da sakrije pravi oblik Zemlje. Izvini ali nasmejati se kvazinaucnim objasnjenjima neobjasnjivog je po mom misljenju sasvim ok.Potpuno pogresno poredjenje i ne mozes da (me) razumes nikada.
U cemu je ovde konkretno teorija zavere? To cak nije ni napisano (verovatno da su se Amerika i Rusija udruzile u obamni covecanstva ili sta vec) a masa vas bas i modova ucestvuje u temi za koju se zna da je dokazana, smejuci se i ismevajuci korisnike, ima terorija zavere koje su definisane i koje mozda i nisu nestvarne, ovo je nestvarno.
Na stranu sto kako vidim vecina od njih i nije tvrdila da je ravna nego valjda kruskasta, ali problem je u vama sto ste dozvolili ovakvu temu od samog pocetka jer u noj nema elemenata zavere.
U drugima, ma bio i 5G ili zig zveri, ima, u ovome nema jer je dokazano i vise nego dokazano.
A sa religijom je tek glupost porediti jer kao prvo, nisu minorne grupe u pitanju vec 90% covecanstva, a kao drugo niko se ne ubedjuje vec je koncept na tom pdf-u takav da svako moze da kaze ruznu rec o nekoj verskoj grupi tacnije staroj veri i da ne bude kaznjen, a onda ima i ljudi koji zele da "odbrane" od takvih napada svoju veru. To se ne moze porediti sa teorijama zavere i vrlo je zlonameran ovakav komentar, narocito sto se zna da taj pdf. prosto opsedate bas vi ateisti koji najvise i vredjate i veru i vernike, cast izuzecima, retkim.
Ok, sad shvatam ali opet paralela nije na mestu, Jer ovo i jeste pdf za nekakve teorije zavere pa ma kakve (znaci, njihov teren), a pdf religija je mesto za verujuce. Sad, neki mogu biti militantni i bezobrazni koji se ne bave svojim nego tudjim i uglavnom lazima, ali ni tzv. ateisti u tome ne zaostaju jer oni tek uniste i jedno i drugo.Prvo prouci temu pa ces videti u cemu je ovo (kao i sve drugo) zavedeno kao teorija zavere (krije se zid od leda,hologram Meseca....itd). Zavera bez smisla, kao da neko ima koristi od toga da sakrije pravi oblik Zemlje. Izvini ali nasmejati se kvazinaucnim objasnjenjima neobjasnjivog je po mom misljenju sasvim ok.
Nisam poredio sa religijom uopste, nego sa PDF Religija,gde imas nekoliko gupacija po nekoliko vrlo militantnih i nasrtljvih pripadnika nekoliko vera i sekti. Njihovo ponasanje je potpuno isto kao i vitezovima teorija zavera,ako mozes da pogledas relno,videces da sam u pravu. A i svodi se na isto,zato sto i jedni i drugi pokusavaju da dokazu nedokazivo. Vera je nesto sto covek ima ili nema u sebi,i ne moze da se dokaze. (I ne treba da se dokazuje,pogotovo na agresivan i skoro pa militantan nacin,gde se vredja sve sto nije po njihovom misljenju 'pravilno i pravoverno').
Da li sam ateista ili vernik ostavljam za sebe, mogu samo da dam savet ljudima koji tamo pisu-takvim stavom samo odbijaju one neodlucne. A reagujem na nacin na koji mi se obracaju,nebitno da li se pise o veri ili 5G.
Mozda previse otvoren um, i to nasilnim putem nekom macolom bi ovo usvojio kao iole istinito.Otvoreni um bi rado pogledao ovaj video. Sve sto vidimo na nebu je reflekcija kroz okruglu atmosferu koja stvara efekat sociva.
nenenenene macola!Mozda previse otvoren um, i to nasilnim putem nekom macolom bi ovo usvojio kao iole istinito.
To ih sve oni pingvini zajebani na juznom polu kljocaju u glavu. Zajebani pingvini, vidi samo kakvi su, spremni za ratnenenenene macola!Cekic boga Tora, izvin`te molim vas!....
![]()
Ma sve sve, samo da se zakrije informacije od Zike Klozetara.Pored vojske pingvina niko ziv prosao nije.Cak ni Hitler, a probao je.
![]()
Uvazeni kolegijum,Ma sve sve, samo da se zakrije informacije od Zike Klozetara.
Al dzabe, Zika klozetar, Mile Pekar i Gojko Halkidiki(Nije jer zivi na Halkidiki, nego ima 3 prsta, stolar po zanimanju) ispred birtije vec zakljucili sve i znaju istinu
SAmo to nE...Ne volim zatvore na severnom polu.Videcete vi kad vas kolegijum oznaci kao glavne zaverenike.
Pa kad vam posalju surove pingvine na vrata da 'apse.
Zato sto na mesecu nemas sta da radis, zato sto je skupo da se ode i zato sto se o njemu zna vise nego o najdubljim delovima nase planete. Reci mi sta da rade astronauti na mesecu? Skupljaju mesecevu "prasinu", rade istrazivanja.... Koja je poenta da se ide na nebesko telo na kom nema kiseonika, vode, koje je u vakuumu!? Gde nema zivota niti bilo sta sto mozemo trenutno da eksplatisemo a da je isplatljivo!Ja samo ne znam kako niko od ovih ubedjenih se nikada nije zapitao kako to da od 1972 nikad niko nije sleteo na mesec(konkretno nema snimaka od tada). Niti jednu fotku ili snimak nisu opalili sa meseca okrugle zemlje osim onog snimka iz apolo misije koji je vise nego tragikomican. Cas kruska cas lopta, uostalom imate snimak sa kraja letelice daleko od prozora i to su lose smislili. Dal je moguce da se niko od vas nije zapitao dal je bilo tesko robotica sa kamerom koji je obisao pola meseca dici malo u vis i gotova prica!
Zato sto na mesecu nemas sta da radis, zato sto je skupo da se ode i zato sto se o njemu zna vise nego o najdubljim delovima nase planete. Reci mi sta da rade astronauti na mesecu? Skupljaju mesecevu "prasinu", rade istrazivanja.... Koja je poenta da se ide na nebesko telo na kom nema kiseonika, vode, koje je u vakuumu!? Gde nema zivota niti bilo sta sto mozemo trenutno da eksplatisemo a da je isplatlo
Ok. Sto onda nemaju snimak zemlje sa meseca da pokopaju ove rz? Nemoj samo molim te one gluposti od apola da prilazes?Zato sto na mesecu nemas sta da radis, zato sto je skupo da se ode i zato sto se o njemu zna vise nego o najdubljim delovima nase planete. Reci mi sta da rade astronauti na mesecu? Skupljaju mesecevu "prasinu", rade istrazivanja.... Koja je poenta da se ide na nebesko telo na kom nema kiseonika, vode, koje je u vakuumu!? Gde nema zivota niti bilo sta sto mozemo trenutno da eksplatisemo a da je isplatljivo!
Pa imaju!? Sta hoces, imas kompozitne fotografije ( znaci vise njih spojeno u jednu veliku ) iz svemira. Posto vidim da si RZ kako to da nema snimak meseca koji je velik koliko ono km i koiko je iznad zemlje? Da je tacno sa dvogledom od 1000din bi mogao to da dokazes!Ok. Sto onda nemaju snimak zemlje sa meseca da pokopaju ove rz? Nemoj samo molim te one gluposti od apola da prilazes?
Kako bih to dokazao dvogledom ja necu kompozitne slike druze vec snimak. A pod dva ja mislim da si u pravu, evo sad procitah da nasa salje robotica na mesec 2023 u potrazi za vodom, medjutim trebace im olovni zid od najmanje 1.2m debljine ili pak nek upotrebe alu foliju od one krntije iz 69 i prodju Van Alenov pojas. I onda mozes da ze zavalis i da gledas uzivo okruglu zemlju ili pak kruskastu sa meseca uzivo.Pa imaju!? Sta hoces, imas kompozitne fotografije ( znaci vise njih spojeno u jednu veliku ) iz svemira. Posto vidim da si RZ kako to da nema snimak meseca koji je velik koliko ono km i koiko je iznad zemlje? Da je tacno sa dvogledom od 1000din bi mogao to da dokazes!
Hajde pogledaj koliko je zracenje na pojasu....Kako bih to dokazao dvogledom ja necu kompozitne slike druze vec snimak. A pod dva ja mislim da si u pravu, evo sad procitah da nasa salje robotica na mesec 2023 u potrazi za vodom, medjutim trebace im olovni zid od najmanje 1.2m debljine ili pak nek upotrebe alu foliju od one krntije iz 69 i prodju Van Alenov pojas. I onda mozes da ze zavalis i da gledas uzivo okruglu zemlju ili pak kruskastu sa meseca uzivo.
Markons ja stvarno ne teram inat, vec samo realno pisem. Odakle ja znam kakav je to pojas, dal je na krofnastoj ravnoj ili okrugloj zemlji. Ja samo kazem da su zanimljivi dokazi o okrugloj a jos vise o ravnoj zemlji. Mozda je i pustena buva da bi se narod bavio glupostima, al zanimljive dokaze imaju. Jednostavno ni jedni ni drugi nemaju pravi dokaz. Ja ne znam sto ovima nije tesko da snime zemlju iz kosmosa. A ne sklapaju slike i na kraju ispadne kao cgi. Jel tesko uslikati ili jos bolje snimiti zemlju iz kosmosa? Mene neko da proziva sve vreme za nesto, lepo bi snimio sve i evo vam argument a ne prepirka koja traje godinama.Hajde pogledaj koliko je zracenje na pojasu....
znaš kakoJa samo ne znam kako niko od ovih ubedjenih se nikada nije zapitao kako to da od 1972 nikad niko nije sleteo na mesec(konkretno nema snimaka od tada). Niti jednu fotku ili snimak nisu opalili sa meseca okrugle zemlje osim onog snimka iz apolo misije koji je vise nego tragikomican. Cas kruska cas lopta, uostalom imate snimak sa kraja letelice daleko od prozora i to su lose smislili. Dal je moguce da se niko od vas nije zapitao dal je bilo tesko robotica sa kamerom koji je obisao pola meseca dici malo u vis i gotova prica!