Izvinjavam se, trebalo je stajati "to BI mogao da bude jedan od važnih dokaza"..
A sad uzmi pa lepo pročitaj ono što si sam napisao.
Ali da račlanim, ti si napisao da to utiče na UTISAK snajperiste POSLE ispaljenja.
Kako utisak može da utiče na tačnost gadjanja, i kako je za UTISAK potrebna tablica korekcije, iako sam UTISAK nema nikakve veze sa preciznošću gadjanja?
A Korliosov efekat je onaj efekat gde se uragani malo kreću u jednom a malo u drugom smeru, već prema tome gde su nastali, na severnoj ili južnoj polulopti, potpuno zanemarujući silu rotacije Zemlje i impuls kada uragan predje na drugu poluloptu?Jer ti uragani imaju ogromnu snagu, veću od sile rotacije Zemlje?

PS. Čemu čitati bilo šta kada ispred sebe imaš fundamentallni zakon prirode, Zakon inercije koji jasno i nedvosmisleno kaže da u izolovanom sistemu(a to predstavlja model loptaste Zemlje, gde je da podsetim glavni odgovor zašto se ne oseća brzina okretanja Zemlje to što smo u referentnom sistemu gde se sve kreće tom brzinom) NE SME da bude takvih korekcija, a ti meni upravo sada pokušavaš objasniti da je nekad tako a nekad nije.
Kao i Korliosov efekat, nekad jeste a nekad nije?