Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.496
Nisam niti hocu da znam. Nisko ste spali.ozbiljna
ti nisi znala da je zemlja tepsija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam niti hocu da znam. Nisko ste spali.ozbiljna
ti nisi znala da je zemlja tepsija?
nize od dna tiganja ne mozeNisam niti hocu da znam. Nisko ste spali.
Dobro, evo kaže Tab da je ozbiljna.Pa nije u redu. Tema je spam sama po sebi jer prosto nije istinita niti moze da bude.
nize od dna tiganja ne moze![]()
U cemu je ozbiljna? Zar i ti?Dobro, evo kaže Tab da je ozbiljna.
Ne mora da znaci.Ne ja, on je admin, oni znaju bolje.
Tema je detinjasta u najmanju ruku, a u najvecu uvreda za zdrav razum, i elementarna civilizacijska dostignuca.istina se ne moze sakriti
![]()
Ali to nije istina i tu nema mesta sumnji, nema o cemu da se razgovara na iole razuman nacin.kakvi klikovi?
ovo radimo zbog istine
![]()
Crkvene knjige pogotovo hriscanske tesko da sunuzvor bilo kakvi korisnih informacija.Посматрање, најстарији научни метод...после малко и читање, ал црквених књига, које су основ модерне медицине...
Касније схватиш, да је наука област ограниченог домета ка истини, не функционише без духовности уз њу
Nije tema o religiji, ali dozvoljavate kako vidim, da vernici budu ispitivani i o tom aspektu da biste valjda zakljucili ono sto vaam ponekima odgovara, a ovo zadnje je tek posebna sramota sto si rekao.Ovo nije tema o religiji, ali rekao bih da su vernici zaista u većem procentu poklonici mišljenja da je zemlja ravna nego što je to slučaj sa ateistima.
Pa vidis, ovde ima ravnozemljasa koji vrlo militantno i napadno iznose svoje stavove da je tepsija.Isto kao i na religiji fanatici koji ubedjuju jedni druge da su u pravu i da je bas njihova vera prava. I jedni i drugi su minorni po broju zagovornika ali i te kako glasni i agresivni u odbrani svojih nedokazanih i nedokazivih stavova.Dlugomire, poenta je da niste bolji od "ravnozemljasa". Prvo jer ih "hvatate kao vestice" vidim vec godinu dana.
Drugo i posebno najgore je sto im se ismevate (krace - izivljavate se) a znate da su minorna glupa, pa meni takva glupost ne bi ni mogla da bude smesna ni "za za'ebanciju" kako rekoste, meni bi bila tuzna a vama ponekima godinu dana vec nista, tek juce videh otkad je ova tema.
Sramno je sto ovo radite i dopustate, vise vi takvi sto uzivate u ovome, nego "ravnozemljasi". Verujte, gori ste.
Potpuno pogresno poredjenje i ne mozes da (me) razumes nikada.Pa vidis, ovde ima ravnozemljasa koji vrlo militantno i napadno iznose svoje stavove da je tepsija.Isto kao i na religiji fanatici koji ubedjuju jedni druge da su u pravu i da je bas njihova vera prava. I jedni i drugi su minorni po broju zagovornika ali i te kako glasni i agresivni u odbrani svojih nedokazanih i nedokazivih stavova.
Tako da te razumem zasto ti smeta ova tema koja je inace na delu foruma koji se i bavi suludim i ne sasvim suludim temama.