Ratovi u Jugoslaviji

Pa ne verujem da se to negde vodi , ali zanimljivo mi je ovo u Spaniji , pad elektro sistema i stvarno su statisticki podveli skoro sve povezano , 2 smrti od gusenja, rezervni generator se zapalio kad se ukljucio , 1 smrt od neukljucivanja aparata za vestacko disanje , 3 smrti zbog pozara u zgradi usled nestanka struje...
dva zgazena zbog iskljucenja semafora i td itd...

Ali balkanci to ne vode sigurno , znam da nigde nije zaveden kao zrtva tip koji je dobio metak u celo , ali mu je metak prosao bas kako treba i nista nije pipnuo, kako nemam pojma...mozda je imao malo vise prostora, malo je zanemarivao razmisljanje i pre toga, i nasao metak putanju izmedju sfera, malo mu pocepao neke veze izmedju dve hemisfere, ali ni to nije totalno i izasao...nije se odbio...Imao snimak na VC , gledas bas ga je munulo...sreca u nesreci...naravno ima rupu na sredini cela naravno zatvorenu divljim mesom i kozom, bar meni tako lici...nisam pipao..
Tako da ne verujem da se vodi bas sve kako treba....npr nek ti je bilo samo okrz ranjavanje, ali ti pokida neku vaznu malu blesavu venu i to ti za 4 godine dovodi do lokalne tromboze i gnojenja i ako nemas srece i do amputacije, a posledica je tog okrz metka, usao izasao na nezgodnom mestu , nije cak ni kost dodirnuo, ali napravi kovitlac u venskom sistemu naknadno..

Back