Ratoborne zene

'Civilizacija' koja najblistavije naučne umove upregne u pravljenje nuklearnog i sličnog arsenala,koji u trenu može da zbriše istu,samim tim već dovoljno govori o sebi.

Darling,

da li misliš da mi M. ratujemo zbog vas Ž. ili zbog nas M ?

Da Ž. nestanu ovog trenutka, ne da bi stali svi ratovi, već bi odmah napravili svetsko prvenstvo u fudbalu, koje bi trajalo večno, a industrija koja bi radila bila bi Pivo i roštilj.

Dalje, ne bi se više kupali, a ni brijali !

:zelenko2:

Šteta što nisu formirane paralelne civilizacije !

Šteta što na polovini planete ije preživeo matrijarhat !
ne moze. jer zenski princip u svojoj sustini nikad ne moze biti tako agresivan i nadvladati muski. cak i da se to desi, prestao bi biti zenski.
to nam je sto nam je.
civilizacija formirana qrcem.
zato ce neminovno propasti..opet.

- - - - - - - - - -

Darling,

Da Ž. nestanu ovog trenutka, ne da bi stali svi ratovi, već bi odmah napravili svetsko prvenstvo u fudbalu, koje bi trajalo večno, a industrija koja bi radila bila bi Pivo i roštilj.

mda.
danas je saljiv petak?:sanke:

Darling,

Ratujete za svoj Q.
A i takvi kao ti se ne pitaju ništa,samo mobilišu za tuđi Q.

ne moze. jer zenski princip u svojoj sustini nikad ne moze biti tako agresivan i nadvladati muski. cak i da se to desi, prestao bi biti zenski.
to nam je sto nam je.
civilizacija formirana qrcem.
zato ce neminovno propasti..opet.

- - - - - - - - - -

mda.
danas je saljiv petak?:sanke:

M.princip je kreativna, aktivna i kinetička sila - ona je spoljna od centra ka periferiji i beskonačna je po predznaku
Ž. je singularna, pasivna i potencijalna - ona je od periferije ka centru, singularna i gravitaciona

~~~
Tako stoje i polni organi - takav je karakter

~~~~
Ne verujem da bi zbog tvog argumenta propala ! Nešto se dogodilo ????

M.princip je kreativna, aktivna i kinetička sila - ona je spoljna od centra ka periferiji i beskonačna je po predznaku
Ž. je singularna, pasivna i potencijalna - ona je od periferije ka centru, singularna i gravitaciona

~~~
Tako stoje i polni organi - takav je karakter

~~~~
Ne verujem da bi zbog tvog argumenta propala ! Nešto se dogodilo ????
nestala je ravnoteza. nisi prinetio?:)

hoce bre neko da mi kaze sta je to PTSP???????????
posttraumatski sindrom.

Bitan je samo opstanak i produžetak vrste. Ako je sistem takav i ako okruženje zahtjeva da žena preuzme drugu ulogu od dosadašnje tako će i biti jer je osnovna karakteristika svih živih bića i prvi zakon evolucije prilagođavanje.

Pa de će biti u vezi...samo u zadnjim balkanskim ratovima broj muškaraca koji su videli otkinutu glavu, ruku, prosut mozak itd. nadilazi takvu statistiku i dosta je glupo to uopšte pominjati. PTSP je zlo druge vrste

Tako gledajući ne može da se poredi, ali ako posmatramo sa aspekta savremenog društva, gde bi uporedo sa rodnom ravnopravnošću i odgovornost trebala biti jednako podeljena, muškarac ipak i dalje "nosi" veći teret. Ili ga iz nekog razloga teže podnosi.

eo, i ja se pitam sto bi samo zenama pripisivali pritisak i neuroze
kad je igranje navodno tradicionalnih zenskih rola navodno bas crnjak za svakog...pravog muskarca?
al ako nista drugo, bar mozemo bensendine piti zajedno <3 :lol:

Pa missim da nije reč samo o rolama, ima stvari u odgoju dece koje muskarci ne mogu nadomestiti. A slažem se da je egal pritisak ti si domaćica=muškarac radi ženske poslove i čeka da mu žena donese lovinu, samo mislim da su obe stvari prenapuhane :)

- - - - - - - - - -

ispiranje mozga.......

grozno

Mnogo razgovora i razumevanja mogu da ublaže stanje ali sva porodica mora da ima isti pristup. Suicid i primisli na suicid su zapuštena faza te bolesti

google naocare.........

napredak tehnologije.globalno selo.lak ulazak u tudje zivote.lako oblikovanje svesti.

bilo je toga i ranije.ne mislim da je bas ljudska vrsta toliko krhka.ali da se ponekad preteruje sa opsesijom tehnologijom i da umesto da gledas u coveka/zenu gledaju u telefon ili tablet , monitor kompa.......da prosto postaje odvratno.verovatno kao i svaka opsesija.ipak verujem da su to samo ipak sporadicni primeri.

ali kako odoste od teme ratoborne zene do krvi krvoprolica ratova ................pojma nemam

Bitan je samo opstanak i produžetak vrste. Ako je sistem takav i ako okruženje zahtjeva da žena preuzme drugu ulogu od dosadašnje tako će i biti jer je osnovna karakteristika svih živih bića i prvi zakon evolucije prilagođavanje.

Sušta istina.
Kad su povoljni uslovi za život, oba pola teže produžetku vrste.
Kad su nepovoljni, oba pola su ratoborna, prilagođavaju se uslovima zbog težnje za opstankom.

ispiranje mozga.......

grozno
Nije ispiranje mozga nego su te scene ljudi proživjeli .Neko je bio mučen u logoru ili gledao kako neko nekoga kolje nožem , neko je bio u izuzeno opasnim ratnim situacijama i sl.
Ja sam nekoliko godina instiktivno pogledavao u travu po kojoj gazim dali u travi ima zelena žica mada je mjesto gdje sada živim daleko od bilo koje ratne zone .
Čak mi se to dešavalo i u mojoj bašti . Za takve žice se inače kače potezne protivpješadijske mine .

google naocare.........

napredak tehnologije.globalno selo.lak ulazak u tudje zivote.lako oblikovanje svesti.

bilo je toga i ranije.ne mislim da je bas ljudska vrsta toliko krhka.ali da se ponekad preteruje sa opsesijom tehnologijom i da umesto da gledas u coveka/zenu gledaju u telefon ili tablet , monitor kompa.......da prosto postaje odvratno.verovatno kao i svaka opsesija.ipak verujem da su to samo ipak sporadicni primeri.

ali kako odoste od teme ratoborne zene do krvi krvoprolica ratova ................pojma nemam

Izguglaj statistiku samoubistava učesnika rata u CRO

- - - - - - - - - -

Nije ispiranje mozga nego su te scene ljudi proživjeli .Neko je bio mučen u logoru ili gledao kako neko nekoga kolje nožem , neko je bio u izuzeno opasnim ratnim situacijama i sl.
Ja sam nekoliko godina instiktivno pogledavao u travu po kojoj gazim dali u travi ima zelena žica mada je mjesto gdje sada živim daleko od bilo koje ratne zone .
Čak mi se to dešavalo i u mojoj bašti . Za takve žice se inače kače potezne protivpješadijske mine .

:ok:.

Back