gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Ybt to je tačnu, plus je bolje manje znati i baktati se s ovim..Blago onom' ko rano poludi![]()
sad si se sjetio

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ybt to je tačnu, plus je bolje manje znati i baktati se s ovim..Blago onom' ko rano poludi![]()
sad si se sjetio![]()
...ako ti kazes, a i da se primjetiti![]()
Njihov skromni natalitet nije rezultat autohtonog sexa, ebu se imigranti, refjudziz I strani radnici. Mislim da je to polaganje nada u asimilaciju i enkulturaciju bar na tlu EU prošlost i da je politika sa up down taktike prešla na botom up, mnogo lakšu horizontalnu branu. Za 200 godina sve će biti kao i pre 200 godina. Al, dobro, to je već druga priča
A na temi 90% postova po 200, 300 karaktera. Aj reci da smo normalni![]()
pa lijepo nam je "mali debilko", sto bi reko cvarkov, reko...otkud nam toliki postovi...
eo, mene danas mrzi da crtam, a i prebacila sam normu
koji je tvoj izgovor?![]()
dobro, aj mi se sad fino skini s kujca, vazi?![]()
pa lijepo nam je "mali debilko", sto bi reko cvarkov, reko...otkud nam toliki postovi...
eo, mene danas mrzi da crtam, a i prebacila sam normu
koji je tvoj izgovor?![]()
Mislim da je vreme da posetim psihijatra, a opet, ubedjen sam da znam šta mi je kao što i on zna. Samo je teško precizno to staviti na papir![]()
...rado al moaces prva, dzentlmen sam
- - - - - - - - - -
Ko god da je u pravu je...
a i volis da platis...missim, kad je beg bio cicija
.
E,ono. Ajd sad da se lepo muški i ženski izmirite. Da priznamo da je ipak potrebno i muško i žensko za formiranje i očuvanje porodice,podjednako. Te da valja i jedni i drugi da svoju decu čuvaju podjednako ratoborno. Da se time zaključi ova beskrajna rasprava bar na tren.
Све више ми се свиђаш.
E,ono. Ajd sad da se lepo muški i ženski izmirite. Da priznamo da je ipak potrebno i muško i žensko za formiranje i očuvanje porodice,podjednako. Te da valja i jedni i drugi da svoju decu čuvaju podjednako ratoborno. Da se time zaključi ova beskrajna rasprava bar na tren.
Kako sad to da shvatim?
ono... : pivozanas :
![]()
TranDZa, pretpostavljao sam![]()
e, a cak ga ni nemam...tehnicki, pa ti tu sad budi pametan...![]()
Ziveo govornik!!!!
ZA PREDSEDNIKA!!!!![]()
muva te bwe![]()
M,da. Tapšem za čin generalmajora ako ona ikad pobedi na izborima...
M. i ja odgledali ceo Kenshin I , film(ne animu),dok se punila tema postovima. A stvarno je dobar.Sad ćemo II deo.
Trebali smo da hvatamo beleske zbog unuka i autenticnog "s kolena na koleno", nemoguce je da sve net tacno upamti.kako ono ide ta stara iskusna...kletva ili poslovica ili sta je vec - dabogda zivio u uzbudljiva vremena?![]()
Ma kako si mogla to da pitas, kad svi znamo da Slokija i esha ne treba dirati u slamaricu.a i volis da platis...missim, kad je beg bio cicija
.
Trebali smo da hvatamo beleske zbog unuka i autenticnog "s kolena na koleno", nemoguce je da sve net tacno upamti.![]()
Ma kako si mogla to da pitas, kad svi znamo da Slokija i esha ne treba dirati u slamaricu.![]()
Nabavi dadilju, lakse ostvarljivo.E,ono. Ajd sad da se lepo muški i ženski izmirite. Da priznamo da je ipak potrebno i muško i žensko za formiranje i očuvanje porodice,podjednako. Te da valja i jedni i drugi da svoju decu čuvaju podjednako ratoborno. Da se time zaključi ova beskrajna rasprava bar na tren.
pa i nisam pitala, da stvar bude gora![]()