Крагујевчанин Aktivan član Poruka 1.065 05.02.2011. u 20:59 - ''Ратници мира'' #1 Да ли неко има или зна неког ко има на продају трилогију књига ''Ратници мира''?Аутори су Драган Марковић,Никола Миловановић,Ђуро Ребић.
Да ли неко има или зна неког ко има на продају трилогију књига ''Ратници мира''?Аутори су Драган Марковић,Никола Миловановић,Ђуро Ребић.
rogi-mash Zainteresovan član Poruka 452 08.02.2011. u 12:18 - ''Ратници мира'' #2 imam ja te knjige,tvrd povez,crvene korice.ako su jednom bile otvorene svaka mi chast.ako si zainteresovan,pishi na igorkerkez@hotmail.com
imam ja te knjige,tvrd povez,crvene korice.ako su jednom bile otvorene svaka mi chast.ako si zainteresovan,pishi na igorkerkez@hotmail.com
Крагујевчанин Aktivan član Poruka 1.065 10.02.2011. u 11:10 - ''Ратници мира'' #3 rogi-mash: imam ja te knjige,tvrd povez,crvene korice.ako su jednom bile otvorene svaka mi chast.ako si zainteresovan,pishi na igorkerkez@hotmail.com Kliknite za proširenje... По којој цени продајеш?
rogi-mash: imam ja te knjige,tvrd povez,crvene korice.ako su jednom bile otvorene svaka mi chast.ako si zainteresovan,pishi na igorkerkez@hotmail.com Kliknite za proširenje... По којој цени продајеш?