Ratni veteran, PATRIOTA ili naivna budala ?

• Začetnik teme Začetnik teme vuda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
otkud sad to..:dontunderstand:
a mene se ubjeduje da Srbija nije bila u ratu...
i sve srpske patrijote tvrde da srbija sa ratom u Hrvatskoj nema nista....
ili su ti veterani samo dobrovoljci koji su isli ratovati za bijelu tehniku, pokucstvo i ostalu pljacku...pa im es pri nosenju ukradenoga i opljackanoga povila kicma...

a jes vidila koliko ih je bilo

200-300tisuca-iljada..leleeeeeeeeeeeeeeeeee...

pa to je duplo vishe nego sto je bilo Ustasha u oluji.

i onda kazu...ko,mi Srbi,u Hrvatskoj,ma kaki..vi ste ratovali
protiv staraca i dece...

ovo treba kao dokaz braniteljima gotovine kao KARDINALNI dokaz.

300tisuca i iljada veterana...

yebote,mogli ste do tokia..:mrgreen:

yebo kucu,pola Hrvatske su cetnici preorali,porusili i popalili.

i dok se porusene kuce Srba obnavjljaju i prave daleko
bolje nego sto su prije bile.

200tisuca Hrvata protjeranih iz tzv.rs se NISTA neobnavlja.

ajmo malo o toj ZABORAVLJENOJ temi.
protjerivanje preko 200tisuca Hrvata iz tzv.rs.

to je isti broj kao i izbjeglih Srba u Hrvatskoj.
no,samo dragi bog i politicka elita u Hrvatskoj zna,
zasto se taj progon nikako ne spominje i presucuje.

dok s kuka sve u sesnajst kad se spomene oluja.

kuknjava im je nacionalni brend, u pomanjkanju drugoga...
samo ne pali vise....ni medu njima ni u svijetu...

protiv staraca i dece...

Opet si tup. Odgovorio sam ti vec:

Ne budi bespotrebno tup. Dok se JNA rokala sa Zengama, vojnici iz Srbije su bili tu. Kad se JNA povkla '92, otisli su. Uostalom ne okrece se svet oko vas, imali smo mi mnogo ozbiljniji pichvajz na Kosovu.

kuknjava im je nacionalni brend, u pomanjkanju drugoga...
samo ne pali vise....ni medu njima ni u svijetu...
Eto. I sada neko manje strpljiv od mene dodje i s punim pravom te zatera u pm sto vredjas na nacionalnoj osnovi, i opet ode tema u qurac krasni. I posle bude: "Mi, boze sacuvaj, ne spamujemo mi teme, to su oni PatriJoti."

O'ladite.

protiv staraca i dece...

:rotf::rotf::rotf::rotf:
mala ispravka...mogli su
ja sam iz Osijeka, planirane "srpske prestonice" **** ist. slavonija itd.

Opet si tup. Odgovorio sam ti vec:

Eto. I sada neko manje strpljiv od mene dodje i s punim pravom te zatera u pm sto vredjas na nacionalnoj osnovi, i opet ode tema u qurac krasni. I posle bude: "Mi, boze sacuvaj, ne spamujemo mi teme, to su oni PatriJoti."

O'ladite.

не знам зашто комуницираш са њима када видиш да они сами са собом комуницирају славонка-пдс...пусти их нека се друже

Ajd sad:
Postoji informacija o tajnom sastanku izmedju USA i Germany o zajednickom angazovanju u rasturanju Juge jos 1988 godine.Cilj USA je da srusi soc-komunisticki rezim da dodje do Kosova kao odskocnu dasku za napredovanje na istok , a Germany da dodje na izlaz na Jadran i da preuzme Vojvodinu ,gde su pre bili folksdojceri.E sad drugi deo kako je doslo do toga ,znate....

Ignorisi.

Nije bas ni najjasnije sta je tema ovde, ali da se pretvaramo da je o veteranima proteklih ratova. A ta tema je mnogo bitnija za srpsko drustvo od toga ko je kad ziveo u Drvaru i koliko dzamija ima u BG-u. Jer minimum 200, 300 hiljada tih veterana zivi medju nama, imaju konkretne probleme, i hebemu, mozda sam usamljen u tom misljenju, ali mislim da im mi koji smo ratiste videli samo na TV-u ipak nesto dugujemo.

Druskane,znam da nije bitno ko je kad zivio u Drvaru ili drugom,za tebe,pickovcu,ali taj gradic je jedini u bosanskoj krajini bio sa pretezno srpskim zivljem(98%) i pitam te da li smo mi tamo bili patriote ili naivne budale sto smo ginuli i branili svoje.Navodim to mjesto za jedan od primjera hrvatskog genocida,nije na odmet znati,iako je to tamo daleko.Strasno me iritira kad ONI govore o pravdi,ratu i drze se statistike.Da li je KRSTARICA srpska ili hrvatska?Ako je srpska,sta traze ovde i pametuju?Kome drze lekcije?Ko god je dokon neka ode do udruzenja ranjenika i postavi pitanje date teme,mozda mu bude jasnije.

Dje si ti Tonci,majko,bio za vrijeme rata ako nije tajna?

Ne mogu da cekam odgovor,i nema nikakve veze,...Dizem bijelu zastavu,povlacim se,muka mi je i od teme i od svega sto se izdesavalo u jebenom ratu.Drvimo k... svi ovde,ionako je sve gotovo(do daljnjeg).SAMO,NIKAD NE ZABORAVITE KO STE,STA STE I ODAKLE STE,I NARAVNO-CUVAJTE SVOJU VJERU PRAVOSLAVNU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,Jadni su oni koji su pali a nisu imali vremena da odgovore na ovo pitanje.Nek' im je slava,mozda bi trebalo njih pitati.Ljudi,nek' ste mi zivi i zdravi,pisite i debatujte,ja zivaca nemam,otisli su u pm.:bye::bye::bye:Vjecnaja pamjat svim patriotama,ratnim veteranima i naivnim budalama

Druskane,znam da nije bitno ko je kad zivio u Drvaru ili drugom,za tebe,pickovcu,ali taj gradic je jedini u bosanskoj krajini bio sa pretezno srpskim zivljem(98%)
Navodim to mjesto za jedan od primjera hrvatskog genocida,nije na odmet znati,iako je to tamo daleko.Strasno me iritira kad ONI govore o pravdi,ratu i drze se statistike.
Ne patim ja od tog kompleksa vise vrednosti, kao, ja sam BeograDZanin, i svi preko Pancevackog mosta, Mirijeva i Zarkova za mene su seljacine. Naprotiv, naucio sam da su ljudi iz manjih mesta u dosta slucajeva kvalitetniji od nas, ali ni to nije bitno.

Znam sta se desavalo u Drvaru za vreme i posle rata, da su Hrvati vrsili kolonizaciju i da su tamo izvrseni neki od najtezih zlocina u tom ratu.

Ali sve to nije tema ovog thread-a.

i pitam te da li smo mi tamo bili patriote ili naivne budale sto smo ginuli i branili svoje.
E, ovo vec jeste tema.

Ne, ne smatram da ste bili budale, i takodje mislim da je trebalo imati mooda da se napusti porodica, prijatelji, zena, devojka, da se ode u rokanje sa Hrvatima i Muslimanima po nekim cukama i vrletima. Ali da ste bili naivni, jeste. To ti bolje znas od mene, sta su vam politicari obecavali, a sta ste dobili, kako su vas izdavali za vreme rata, u trgovini sa drugom stranom, kako sada zivite, a po tim gorenavedenim cukama ste ostavili mladost.

U krajnjoj liniji, nije ni bitno sta ja mislim. Ako si kroz rat prosao cista obraza, ako verujes da si se borio za pravu stvar, i konacno, ako si uspeo da u svoj toj prljavstini i haosu nekome i pomognes, onda ti ne treba nicije odobravanje.

A ako ti nesto znaci, i od mene imas duzno postovanje.

Druskane,znam da nije bitno ko je kad zivio u Drvaru ili drugom,za tebe,pickovcu,ali taj gradic je jedini u bosanskoj krajini bio sa pretezno srpskim zivljem(98%) i pitam te da li smo mi tamo bili patriote ili naivne budale sto smo ginuli i branili svoje.Navodim to mjesto za jedan od primjera hrvatskog genocida,nije na odmet znati,iako je to tamo daleko.Strasno me iritira kad ONI govore o pravdi,ratu i drze se statistike.Da li je KRSTARICA srpska ili hrvatska?Ako je srpska,sta traze ovde i pametuju?Kome drze lekcije?Ko god je dokon neka ode do udruzenja ranjenika i postavi pitanje date teme,mozda mu bude jasnije.
brate akrape sto nam ostaviste drvar 95 :think:

Ja sam ratni veteran, patriota .................ali nisam naivna budala..................

Ja sam bio u ratu , ali mi je izraz "ratni veteran" glup do bola........patriota sam prestao da budem kada je ono najgore u srbiji pocelo da se busa u grudi sa patriJotizmom......a da sam bio naivan, i ispao budala sto sam bio u Hrvatskoj za vreme rata........jesam ......i nikada necu prezaliti vreme provedeno tamo .......

A za ova dva momka , sto se potpisuju sa zds i slavonija.....uvek sam branio pravo da hrvati , kinezi ili tunguzijci pisu na ovom forumu.......ali , vas dvojica bas nesto jedete gomna danas

Ja sam bio u ratu , ali mi je izraz "ratni veteran" glup do bola........patriota sam prestao da budem kada je ono najgore u srbiji pocelo da se busa u grudi sa patriJotizmom......a da sam bio naivan, i ispao budala sto sam bio u Hrvatskoj za vreme rata........jesam ......i nikada necu prezaliti vreme provedeno tamo .......

A za ova dva momka , sto se potpisuju sa zds i slavonija.....uvek sam branio pravo da hrvati , kinezi ili tunguzijci pisu na ovom forumu.......ali , vas dvojica bas nesto jedete gomna danas
moguli se drugi put pozvat na tebe, kad tvoje patriJote počmu pričat kako srbi iz srbije nisu ili u hrvatsku?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back