Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo

mario80

Stara legenda
Poruka
81.584
https://n1info.rs/vesti/ratni-veter...isu-imali-dokaz-da-sam-uradio-bilo-koje-delo/
Goran Mijailović Minda, ratni veteran koji je pušten na slobodu, kazao je da postoji snimak na kom se vidi da nije počinio nikakvo krivično delo u Bačkom Petrovcu, gde je prethodno priveden.
1000007715.jpg

Policija gazila nogom glavu ratnom veteranu?!?

Јел и овај погинуо на Кошарама?

Na Košarama je jedino poginuo (žv)alavi degenerik, i to više puta. Tolko je puta poginuo da mu posle naplatili porez na ekstraprofit. Nažalost, niko se nije zapitao otkud (žv)alavoj sirotinji pare da plati takav porez.

Na Košarama je jedino poginuo (žv)alavi degenerik, i to više puta. Tolko je puta poginuo da mu posle naplatili porez na ekstraprofit. Nažalost, niko se nije zapitao otkud (žv)alavoj sirotinji pare da plati takav porez.
Урнебес. Кад је била мобилизација скакали са трећег спрата да побегну. И на крају крајева ко је био тај је после невидљив, није му баш до гурања контејнера и кауча на пешачки прелаз.

Back