kakav REČ![]()
Popi "presing" imate valjda tamo, ako ne, smotaj jos jedan dzokavac pa iskuliraj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakav REČ![]()

Стиди се, Србијо!
Живео српски херој Ратко Младић! Хвала ти за све!
"Бог вас клео, погани изроди!
![]()

Ma ne moze to tako, mladic je pobio samo 20.000 civila a gotovina 30.000 a onaj alija 60.000![]()
Interesantno, na sve tri strane si bio i brojao

Zaebo si se ja sam iz SRBIJEJoš jedan klovn, pardon klon iz srpske.![]()
ajde zrtvuj se za *spas SrBskog naroda pa prochitaj ceo tekst poshto ti ,ochigledno ovaj pasus nishta ne znachi
ps,pozovi *Jevropu u pomoc
-Zashto dva pandura uvek idu zajedno?
-jedan ume da chita a drugi da pishe!
timski rad![]()
Da je bilo protjerivanja bila bi ludost.Posto ste sami pobjegli,kako i sam sloba kaze,onda nije.Ludost je sto se poslje radilo ljudima koji su ostali(a ti koji su radili su vecinom bili ljudi koji su se vratili tamo od kud su ih ti srbi protjerali).
Srebrenichki Alojzije Stepinac![]()
on to radi besplatno 
Ne placa ga nikoon to radi besplatno
Nezna jos uvek kome pripada pa ne moze da se odluci kojima da se prisljamci![]()
A koliko tebe placaju za izvaljivanje ovakvih bljuvotina po vasceli boziji dan?
Ne placa ga nikoon to radi besplatno
Nezna jos uvek kome pripada pa ne moze da se odluci kojima da se prisljamci![]()

mario,znam da Hrvatima nije trenutno lako u begishu.ali usporediti pok.stepinca sa ovim gudinom i masovnim ubicom,samo da bi se srbijancima udodvorio, je krajne nisko od tebe..

Ne kapiras, garant su te u demonstracijama panduri dobro maznuli po glaviSamo slabije obrazovani ljudi moraju nekome da pripadaju, da se osecaju sigurni![]()

ili je u pitanju neobrazovanost tvoja 

mario,znam da Hrvatima nije trenutno lako u begishu.ali usporediti pok.stepinca sa ovim gudinom i masovnim ubicom,samo da bi se srbijancima udodvorio, je krajne nisko od tebe..

Taj Nemac zastupa tezu da u Srebrenici nije bio genocid

ruka se pozlatila pilotu što ga je živa i zdrava doveo na zadnje doživotno prebivalište
Ma da se ne samoubije taj pilot,kao sto ucini onaj sto je bacio atomsku na Hirosimu,kada shvati sta je ucinio?