tebi je, verujem *Jevropa protumachila sushtinu ovog teksta
![]()
Pa nije on maloumni LDP-ovac pa da neko treba nesto da mu tumaci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()

![]()
Koji general??? Nije on ništa. Smijenila ga Plavšića. Radi se o kukavici koja se je skrivala ispod kreveta. Jado je osumnjičenik za genocid i zločinački pšoduhvat. Ništa drugo.![]()

ajde ne blamiraj se vishe
Pa nije on maloumni LDP-ovac pa da neko treba nesto da mu tumaci

Em je general koji je zavrsio vojnu akademiju, to je ono znas, sto vi nemate,
em se nije skrivao,
em se nije ubio,..............................a sad mozete samo da vristite, boli to, boli![]()

ajde ne blamiraj se vishe![]()
ajde zrtvuj se za *spas SrBskog naroda pa prochitaj ceo tekst poshto ti ,ochigledno ovaj pasus nishta ne znachiНе лупај глупости, рекао сам ти да истина може бити само једна ма из ког угла посматрала или гледала.

Ej idi progutaj pilulu ili dve i smiri strasti.
Zene i politika...to ne ide...kapirash?

ajde zrtvuj se za *spas SrBskog naroda pa prochitaj ceo tekst poshto ti ,ochigledno ovaj pasus nishta ne znachi
ps,pozovi *Jevropu u pomoc
-Zashto dva pandura uvek idu zajedno?
-jedan ume da chita a drugi da pishe!
timski rad![]()

Zato žene drmaju svjetskom politikom. Opet nisi popio svoje šarene tabletice.![]()
Zato žene drmaju svjetskom politikom. Opet nisi popio svoje šarene tabletice.![]()

Не знам да ли да се смијем или да плачем на твој покушај хумора? Гомила глупости коју напишеш у једном посту фасцинира.
![]()

Zashto moderatori ne uklone ove provokatore?
Mislim...to moderatori po njihovim forumima obave u sekundi.
na njihovim forumima te pojede mrak cak i ako samo poccnes da pises ekavicom...
ajde zrtvuj se za *spas SrBskog naroda pa prochitaj ceo tekst poshto ti ,ochigledno ovaj pasus nishta ne znachi
ps,pozovi *Jevropu u pomoc
-Zashto dva pandura uvek idu zajedno?
-jedan ume da chita a drugi da pishe!
timski rad![]()
Zato i jeste haos u celom svetu.
Hrvoje, idi ti lepo na svoj forum pa tamo lupetaj. Tamo ce da te slushaju...siguran sam.
Znam ja da ti voliš najviše naše postove.
na njihovim forumima te pojede mrak cak i ako samo poccnes da pises ekavicom...
![]()

Ne trebaš se bojati. Tebi se sa ovakvim avatarom neće ništa dogoditi.![]()
e sad mi je lakseСрби и Бошњаци су потписали споразум а снаге УН-а су требале бити гарант. Наравно да Бошњаци никада нису поштовали споразум и никада није извршена демилитаризација Сребренице. Она је служила као база у коју би бјежали након клања српских цивила и паљења кућа и пљачке. УН би их штитио у Сребреници. Једнострано кршење је ослобађало српску страну поштовања споразума. Сребреница никада није могла бити заштићена зона, јер само демилитаризована зона је могла бити и заштићена.
Тако су и на Игману прошли кроз територију коју је надзирао УН и побили српске војнике на једном командном мјесту. Пропустио их УН иза леђа Србима. УН је међу своје конвоје смјештао и њихове камионе са муницијом и наоружањем и возио према Сарајеву.
Da se ne umesase"strane sile" rat bi se okoncao brzo i lako!Bilo bi zrtava i sa jedne i sa druge strane,ali u mnogo manjem broju!To je jasno i trogodisnjem detetu.Ali....
Da se ne umesase"strane sile" rat bi se okoncao brzo i lako!Bilo bi zrtava i sa jedne i sa druge strane,ali u mnogo manjem broju!To je jasno i trogodisnjem detetu.Ali....
Ma možeš se ti na glavu postaviti. Vlastita kćerka mu se ubila, jer nije mogla živjeti sa ocem monstrumom.![]()
Ne trebaš se bojati. Tebi se sa ovakvim avatarom neće ništa dogoditi.![]()