mario80
Stara legenda
- Poruka
- 87.372
Jel znate sta ce biti sa mladicem sada u hagu? Obesice ga za jaja hahaha 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

malo si se zaneo...vidim bash te ponelo *gradicvo
samo sam pitala da li je na ponos ili sramotu biti optuzen za ovako tezak zlochin...makar i da je 10% od broja za koji ga terete, previshe je a ,ostalog i sramno
ps...a vila na Banovom Brdu? od penzije?![]()
Jel znate sta ce biti sa mladicem sada u hagu? Obesice ga za jaja hahaha![]()
Aj ne prdi ceo junachki rat se sveo na tamanjenje civila jednih i drugihIma...ono za šta nas je kroz istoriju miloni izginulo... SLOBODA... Kakva god da je, i najbednija, sloboda je ono što Srbin najviše ceni. Bolje reći cenio, jer je sve manje takvih Srba.

I ja bih se rado prijavio, da malo budem u haskom pritvoru, jedno pola godine, a moze i godinu, da pustim mozak na pashu, da se odmorim od surove svakodnevnice.![]()
Tebe ni za to ne bi mogli, nemas ih, ali zajedno sa ostalom bracom i sestrama ovde seiris, ma, okrece se kolo srece...

Hvala, Konsi - prija...
Pazi ovo:# Ostojic
31.05.2011 21:57:43
# Pozdrav za srbe sa srbijanske strane Drine. Na zdravlje vam bilo.
Sto nama, braco s one strane Drine? Tadicu "nazdravite", zasto kunete nas kojima je jednako tesko kao i vama ("cast" izuzecma)?!
Kako ste sada svi hrabri u izdrkavanju na polumrtvog čoveka, a da mi vas je bilo videti da stanete ispred njega 90-ih. Noge bi vam se smanjile da vam dupe dodiruje zemlju, a gaće biste napunili gownima.
Ja sam imao tu priliku da se nađem s njim lice u lice, i čak sam imao priliku da odbijem njegovo naređenje po cenu da me pošalje da istrunem na Kuli.
I da se razumemo. Ja ga nikada nisam baš gotivio, jer je bio tipična *********, ali je i pored toga bio čovek kome kao generalu i vojskovođi skidam kapu. Ko ga nije video kako predvodi vojsku u ofanzivama, taj ne zna kakav je to ratnik. Po tome je bio ravan Živojinu Mišiću. Naravno, za vas liberalno-demokratske seronye je i Mišić neko koga se treba odreći. Da je živ, vi biste i njega poslali u Hag ili možda u Sofiju ili Beč, da mu se sudi za ubijanje jadnih nedužnih Bugara i Švaba.
Elem, da je Mladić bio i neprijateljski general, a kamo li srpski, ja bih mu ukazao moje divljenje za vođenje bitaka. Lično sam ga gledao na operaciji Igman 93, kako juriša u prvim redovima. Možda sa vojničke strane nije baš pametno, ali je svakako za divljenje.
I ja bih se rado prijavio, da malo budem u haskom pritvoru, jedno pola godine, a moze i godinu, da pustim mozak na pashu, da se odmorim od surove svakodnevnice.![]()
Znam, juche sloba, danas karadzic, sutra mladic![]()

Hvala, Konsi - prija...
# Pozdrav za srbe sa srbijanske strane Drine. Na zdravlje vam bilo.
!

Nego meni je smešno što Bosanci kunu nas iz Srbije zbog Ratka i ranije Radovana , a nije im palo na pemet da ih oni čuvaju i kriju u njihovoj zemlji ,koju su im ova dvojica i napravili kako oni kažu ?
Koji je to fazon svako do jaja hrabar i ugledan Bosanac zbriše u Srbiju , a onda posle udri po Srbijancijama kada ove navataju,mislim ko da im ih mi odavde terali da dodju i da se kriju suprtono zakonima republike Srbije .![]()

Samo treba da pobijes 10 000 Krscana i odmah ces biti sproveden u Hag.
prosli bi ko Cecenija,Irak...Kako tudoj?Pa cili svit se raduje kao da je nova godina,samo vas par "patriota" koji pamtite intimne trenutke sa Mlatkom cmoljite.Ne brini,prestat ce i vas...
Consi je malo podalje od Drine, više je nekako s one strane okeana.
Nema brige za toga. Taj neće morati nigde da leti. Moći će i peške biti sproveden do terazijskih bandera.
*djeneralNego meni je smešno što Bosanci kunu nas iz Srbije zbog Ratka i ranije Radovana , a nije im palo na pemet da ih oni čuvaju i kriju u njihovoj zemlji ,koju su im ova dvojica i napravili kako oni kažu ?
Koji je to fazon svako do jaja hrabar i ugledan Bosanac zbriše u Srbiju , a onda posle udri po Srbijancima kada ove navataju,mislim ko da im ih mi odavde terali da dodju i da se kriju suprtono zakonima republike Srbije .![]()