ratko mladic - izrucenje hagu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
malo si se zaneo...:roll::roll: vidim bash te ponelo *gradicvo :)
samo sam pitala da li je na ponos ili sramotu biti optuzen za ovako tezak zlochin...makar i da je 10% od broja za koji ga terete, previshe je a ,ostalog i sramno
ps...a vila na Banovom Brdu? od penzije? :rumenko::rumenko::rumenko:

To nije zlocin to je branjenje sopstvenog naroda to sto ste vi zuti propustili u kucnom i skolskom vaspitanju.....
Kad Orica i hrvatsku bagru i Dudakovica nije sramota sto bi NAS?
A ovi tvoji sta sve imaju pa se ne popisuje da ne placaju pores.......
I nisi odgovorila ni na jednu tacku optuznice

Hvala, Konsi - prija...

Pazi ovo:# Ostojic
31.05.2011 21:57:43
# Pozdrav za srbe sa srbijanske strane Drine. Na zdravlje vam bilo.

Sto nama, braco s one strane Drine? Tadicu "nazdravite", zasto kunete nas kojima je jednako tesko kao i vama ("cast" izuzecma)?!

Tadic je izabran na izborima, kao i DS i svi ostali koji su pozdravili odluku.
Ja Srbiju dalje nebi komentaris'o.

Kako ste sada svi hrabri u izdrkavanju na polumrtvog čoveka, a da mi vas je bilo videti da stanete ispred njega 90-ih. Noge bi vam se smanjile da vam dupe dodiruje zemlju, a gaće biste napunili gownima.
Ja sam imao tu priliku da se nađem s njim lice u lice, i čak sam imao priliku da odbijem njegovo naređenje po cenu da me pošalje da istrunem na Kuli.

I da se razumemo. Ja ga nikada nisam baš gotivio, jer je bio tipična *********, ali je i pored toga bio čovek kome kao generalu i vojskovođi skidam kapu. Ko ga nije video kako predvodi vojsku u ofanzivama, taj ne zna kakav je to ratnik. Po tome je bio ravan Živojinu Mišiću. Naravno, za vas liberalno-demokratske seronye je i Mišić neko koga se treba odreći. Da je živ, vi biste i njega poslali u Hag ili možda u Sofiju ili Beč, da mu se sudi za ubijanje jadnih nedužnih Bugara i Švaba.

Elem, da je Mladić bio i neprijateljski general, a kamo li srpski, ja bih mu ukazao moje divljenje za vođenje bitaka. Lično sam ga gledao na operaciji Igman 93, kako juriša u prvim redovima. Možda sa vojničke strane nije baš pametno, ali je svakako za divljenje.

Pa eto sta ces vise.......................dovoljno razloga da ga dusmani mrze, a ko voli NATO, taj MORA da mrzi Mladica

Nego meni je smešno što Bosanci kunu nas iz Srbije zbog Ratka i ranije Radovana , a nije im palo na pemet da ih oni čuvaju i kriju u njihovoj zemlji ,koju su im ova dvojica i napravili kako oni kažu ? :think:
Koji je to fazon svako do jaja hrabar i ugledan Bosanac zbriše u Srbiju , a onda posle udri po Srbijancima kada ove navataju,mislim ko da im ih mi odavde terali da dodju i da se kriju suprtono zakonima republike Srbije . :roll:

Poslednja izmena:
Nego meni je smešno što Bosanci kunu nas iz Srbije zbog Ratka i ranije Radovana , a nije im palo na pemet da ih oni čuvaju i kriju u njihovoj zemlji ,koju su im ova dvojica i napravili kako oni kažu ? :think:
Koji je to fazon svako do jaja hrabar i ugledan Bosanac zbriše u Srbiju , a onda posle udri po Srbijancijama kada ove navataju,mislim ko da im ih mi odavde terali da dodju i da se kriju suprtono zakonima republike Srbije . :roll:

Da znaš...nisam o tome razmišljala...:think:

1291.jpg

Koji je to fazon svako do jaja hrabar i ugledan Bosanac zbriše u Srbiju , a onda posle udri po Srbijancima kada ove navataju,mislim ko da im ih mi odavde terali da dodju i da se kriju suprtono zakonima republike Srbije . :roll:

Bosanci nisu hteli da udju u EU, ali zato jeste vi. Jel ti jasno ili treba u detalje da objasnjavam?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back