kako nema izlaz za krstu ??? koga cemo zaebavat ???
Ko` i do sad !
Kroasane ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio i ja ispred i uopšte ne deluje veliko i impresivno , a ona fontana ispred je isto smešno mala , jedino što ograda i bodljikava žica iza govore da je tu nešto "bitno" ,no pamdura nema mnogo .Bila moja ortakinja prošle godine na nekom seminaru u Haagu slikala zgradu kaže ko stena je ne mož ni ući ni izaći...A inače jako lepo u Haagu...

Bio i ja ispred i uopšte ne deluje veliko i impresivno , a ona fontana ispred je isto smešno mala , jedino što ograda i bodljikava žica iza govore da je tu nešto "bitno" ,no pamdura nema mnogo .
... ili u tom qurcevom Hagu ima jos nesto pored kolonijalnog suda za fukaru ? 

Ne radujem se , sve mi je jedno , mada ima razloga za radost jer koliko vidim snimak duvala je neka gadna vetrina ,pa je svakako dobro da je Djeneral srećno sleteo .
Ima velika plaža sa ležaljkama i prohladnim morskim vazduhom za lečenje od A-dama .Sta je ovo, sve sami svedoci saradnici Haskog suda... ili u tom qurcevom Hagu ima jos nesto pored kolonijalnog suda za fukaru ?
![]()
Mada je bilo vetrovito kad sam bio, pa nisam ni išao , ima našminkan i napucan centar , kraljevska palata i parlament , al u suštini niš' naročito.Ima velika plaža sa ležaljkama i prohladnim morskim vazduhom za lečenje od A-dama .Mada je bilo vetrovito kad sam bio, pa nisam ni išao , ima našminkan i napucan centar , kraljevska palata i parlament , al u suštini niš' naročito.

Iako je obrisan post, ili ga ja ne vidim, moram da odgovorim : ustaše su ti ona tvoja dva izroda u koje se kuneš, koji bi isporučili generala, ali bi ih to jako rastužilo, znaš.

E nek' je sleteo... Sad da ga gledamo malo na RTS2.![]()
Mada, gajbica mu je superiška, jedino je bedak što nema net da dođe na Krstu malo. To mi samo žao...
Slobodno kretanje po spratu, ih!![]()
Misliš na one ustaške izdajnike svoga kuma ,što su prodali veru za večeru i 30 EU srebrnjaka ?![]()
Objektivno, bolje će mu biti tamo, nego po onim rupama po kojima se krio onako bolestan.
Samo fizički, ali će mu gaziti dostojanstvo na sve načine. Zapamti šta sam ti rekao.
Ne jedi go.vna Uysal!Pusti ljude neka na miru zale za svojim generalom.
Ne radujem se , sve mi je jedno , mada ima razloga za radost jer koliko vidim snimak duvala je neka gadna vetrina ,pa je svakako dobro da je Djeneral srećno sleteo .
****** je tebi svejedno kada bi nešto da zameziš i popiješ za njegov odlazak u Hag. Dobro da nisi jagnje okrenuo na ražnju. Mada, **** vas je Tadić u te lude žute glave, i sada nemate para da okrećete ikakve ražnjeve, a ni da zamezite, čak ni Matijevićevih jeftinih otrova. Hbg, kriza udarila na demokratsku Srbiju. Da nam nisu vratili sankcije? Ma, ne, nisu...To samo žuti kradu.
Naravno, samo u nanturi.Ne moze Beograd da sudi stranim drzavljanima.
Tako da slobodno vi saljite te optuznice i nadajte se kako cete suditi Naseru.
A kako sada stvari stoje, moracete mu isplatiti i zaostale penzije.![]()
Eto, ti se radujes sto je djeneral sleteo, ja opet (u svoj muci) sto oni koji su cucali tamo danima, ne videse nista sa sve Ljubicom Gojgic sa b92, koja prezaliti ne moze, pa se nada "da se neko bar popeo na krov",eto, dok je u studiju dzumila Natasa Kandic, Ljubica je bila nesrecna sa ostalom gamadi koja "nista nije videla"!
Kakva ce vetrina duvati onome ko ga je prodao Hagu, nadam se da cemo docekati da vidimo, po zasluzi!
Toliko!
Kako ste sada svi hrabri u izdrkavanju na polumrtvog čoveka, a da mi vas je bilo videti da stanete ispred njega 90-ih. Noge bi vam se smanjile da vam dupe dodiruje zemlju, a gaće biste napunili gownima.
Ja sam imao tu priliku da se nađem s njim lice u lice, i čak sam imao priliku da odbijem njegovo naređenje po cenu da me pošalje da istrunem na Kuli.
I da se razumemo. Ja ga nikada nisam baš gotivio, jer je bio tipična *********, ali je i pored toga bio čovek kome kao generalu i vojskovođi skidam kapu. Ko ga nije video kako predvodi vojsku u ofanzivama, taj ne zna kakav je to ratnik. Po tome je bio ravan Živojinu Mišiću. Naravno, za vas liberalno-demokratske seronye je i Mišić neko koga se treba odreći. Da je živ, vi biste i njega poslali u Hag ili možda u Sofiju ili Beč, da mu se sudi za ubijanje jadnih nedužnih Bugara i Švaba.
Elem, da je Mladić bio i neprijateljski general, a kamo li srpski, ja bih mu ukazao moje divljenje za vođenje bitaka. Lično sam ga gledao na operaciji Igman 93, kako juriša u prvim redovima. Možda sa vojničke strane nije baš pametno, ali je svakako za divljenje.