Uysal
Elita
- Poruka
- 16.872
Милораде ... пре но што постанеш рахметли ... реци које српско презиме ти је корен и коју славу су ти славили преци ... знаш ти то. Ако не знаш, питај свога бабу зна он сигурно ... само то крије ко змија ноге
Sta ti je to?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Милораде ... пре но што постанеш рахметли ... реци које српско презиме ти је корен и коју славу су ти славили преци ... знаш ти то. Ако не знаш, питај свога бабу зна он сигурно ... само то крије ко змија ноге

Uh, ti da si sudija, osudila bi sve Bosnjake i Hrvate na dozivotnu kaznu, a sve Srbe bi oslobodila i isplatila im po 10 miliona eura.![]()
Sto ga pitas kad znas, svi oni slave Djurdjev dan![]()
У Хагу не, али чека га суђење у Београду...

Aha, ožiljci na licu i po tijelu su macho, pa će na tvoj pozdrav Karibljankama ALOHA (Ako se tako kaže na Karibima) da same padaju.Ja sam spremio staklo...da se sav isecem.....![]()
Sta ti je to?![]()

ja nisam ti, u tome je razlika. svako treba da odgovara za svoje zlocine, cega u ovom slucaju nema.

Mi muslimani smo vecinom tamijeg tena tako ako ti to smeta onda slobodno reci zasto?

Vidim da nisi u toku.
Oric je vec bio u Hagu i tamo je proglasen nevinim.
Znas ti dobro, znaju i tvoji preci, steta sto ne mozes da ih pitas ali odgovorili bi ti da su slavili slave dok nisu prodali veru... Onda su presli u islam i zaebali stvar. Da su znali da cete biti veci turci od turaka oni to nikad ne bi uradili.
No, kroz tebe tece ona stara, pravoslavna krv, to ne mozes izbaciti iz mozga, uvek ces razmisljati o tome...![]()

sta da postujem? gotovina je trebalo biti osudjen na dozivotnu. ono je blaga kazna za njegove zlocine![]()
da . to samo govori o ugledu i nezavisnosti tog suda . Nista vide i nista manje .

sta da postujem? gotovina je trebalo biti osudjen na dozivotnu. ono je blaga kazna za njegove zlocine![]()
Ne moze Beograd da sudi stranim drzavljanima.
Tako da slobodno vi saljite te optuznice i nadajte se kako cete suditi Naseru.
A kako sada stvari stoje, moracete mu isplatiti i zaostale penzije.![]()
Satra se razmisljajuci o tome.![]()
http://www.rts.rs/page/stories/ci/s.../Изручење+Ратка+Младића+Хашком+трибуналу.html
dakle, general mladic je isporucen. komentari?
hit je izjava reportera rts-a. u pozadini se vidi jedno 50 novinara koji fotkaju auta koja izlaze iz dvorista suda, a on kaze
"evo okupljeni gradjani aplaudiraju"
koji gradjani? fotoreporteri slikaju, kamermani snimaju, gradjana nije ni bilo jer je ulica bila blokirana....
Naravno,današnj e pravosuđe je skroz nenormalno...
odgovaraš azsmrt 2500 ljudi idobiješ 24 godine?
a ovdje odeš ubiješ nekog skota narkomanskog na ulici i popiješ 15
dje je tu pamet?
Mladić u Hagu,pa dobro,ionako je bio na teretu Srbije.Što je Mladić za Srbiju važniji od generala Lazarevića ili Ojdanića ili Lukića pa niko nije kukao za njima kada su "dobrovoljno"odlazili u Hag.

Nemo' da mi vrijeđaš braću Rome. Đurđevdan ili Jurjevo u BiH slave sve tri glavne religije, plus Romi. Kasnije postavim link sa objašnjenjem za muslimane.Ko? Cigani?
Неко ће већ да му пресуди...

To govori kako su ljudi osudjivani srazmjerno njihovim zlocinima.![]()
ma jashta. Hag je poznati etalon za pravdu. Mislio sam na sam snimak rts-a
Ali nije mi bilo tesko da pogledam malo ako mislis na ovo:
http://www.novinar.de/2008/07/30/malovici-sudili-drazi-i-izrucuju-karadzica.html