ratko mladic - izrucenje hagu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:) ma jashta. Hag je poznati etalon za pravdu.
Osuda za "Oluju" samo je pokusaj da se odbrani neki fiktivni ugled i fiktivna pravednost tog suda, koji je pre toga presudjivao iskljucivo Srbima.
A za ostale slucajeve ne beze avaj, dovoljno dokaza ili misteriozno izgibose svi svedoci, ili se pak misteriozno unistise svi dokazi i to u posedu tog istog suda
Dakle, give me a break sa Hagom i njegovim finansijerima

ma osuda oluje je iznenadjenje iza hag ispred kojeg niejsu imali dje...šta su mogli psole zvučnog zapisa gde ceo državni vrh rvatske na čelusa tuđmanom kreće uakciju "da srbi praktično nestanu"?!

nijesu imali dje...inače nikad ne bi osudili...

Управо то сам мислила. Као да се ђаво поиграва са овом земљом.

Генерал Младић је херој и легенда у Српској, у Србији, у Хагу, сутра, за 10 година, за сто, заувек. Нема тих речи ни дела који могу да то промене. Хвала Богу што нам га је дао.

Slazem se stobom :)
Vidis, istorija se ponavlja,ali nadam se da nas nece opet snaci ona preko 50godisnja tragedija. :)

ma osuda oluje je iznenadjenje iza hag ispred kojeg niejsu imali dje...šta su mogli psole zvučnog zapisa gde ceo državni vrh rvatske na čelusa tuđmanom kreće uakciju "da srbi praktično nestanu"?!

Otprilike tako. Ali je svakako bila i necija politicka volja da bi se eto, pokazalo kako je to jedan nepristrasan sud koji jelte, ne postoji samo da bi sudio Srbima za stvarne i izmisljene stvari.
Nego eto, osudjeni su i Hrvati i sad vise nema mesta optuzbama da je to pristrasan sud.

Ponizeni i uvredjeni.

Srbija
3prstaSerbia-1.jpg

...odnosno da ono što nećemo odmah zahvatiti mora kapitulirati u nekoliko dana" Zasto izdvajas rici iz konteksta?Znas li sta znaci kapitulirati?Mislim,srbin si,triba bi znat :D Nemogu civili kapitulirati,eto toliko...

Vidim da nisi u toku.
Oric je vec bio u Hagu i tamo je proglasen nevinim. :)

NEVIN ???????????
Neko ko je sekao ljudske glave,vadio oci ? To nazivas nevinim? Ni jedan monstrum to ne moze osim ovog hajvana
Ta nedela niko ne moze osporiti jer se hvalio sam i ti snimci su obisli svet
Ako je Mladic pobio 5- 8 -10 000 a do kraja ce mu se okaciti i milion muslimana na rebra jer vase lazi ni pas s'maslom ne moze progutati
tako da nikoga nece zacuditi da mu svasta nakacite kao i ona silovanja sve dok se nije rodilo cadjavce pa ste zacepili gubice

images

Ovakvog heroja bi me bio stid a sa Mladicem se ponosim jer je samo branio ono sto je ostalo u zivotu posle ovog vaseg koljaca

Ovo je ponos i ako je otisao jedan u Hag nisu svi jer nas ima mnogo, okreni se iza sebe mozda ti jedan stoji iza ledja :)
ratko-razumem.jpg

:bye::heart:: VOLIMO TE DJENERALE

Oво је типично српски, сетите се Милоша и Карађорђа. Само што Милош бар није изручио султану живог Карађорђа већ само његову главу, ови су ''напредовали''.

B92 excluzivno iz Haag-a

"Da da,ovdje je jako bucno,oko mene naprosto tisuce ljudi,slave ka sumanuti,pitam se dali je nova godina.Ratko izgleda standardno fin,malo preplanuo,prvi puta vidi ovoliku hrpu ljudi oko sebe a da su zivi.Sta da vise kazem?Ocekujemo prve detalje o njegovom rucku i posjeti srpskog patrijarha,evo upravo smo dobili informaciju da je Ratku Boris spremija piđamu sa tigrastim uzorkom i eto...to je za sada to,sa novim informacijama se javljamo direktno iz Haag-a uz nove socne detalje o ratnom zlocincu Ratku Mladicu."

Za srbiju,B92 u suradnji sa HRT-om.

To je bila njegova postapalica svako nekoliko recenica,toboze.Kao "like" u engleskom...Al,sva srica da imamo transkripte vaseg Slobe pa da znamo da ste zapravo pobigli ka zadnje picketinen,da vas niko nije ni ima priliku potjerat.

Нисам те питао ништа о пропагандној верзији коју постављаш, питање је било јасно:

КОМЕ СЕ ЈАМЧЕ ГРАЂАНСКА ПРАВА?

Meni je sav ovaj cirkus oko isporučivanja, blago rečeno, odvratan. Uhapsili su ga, ispunjavaju obavezu države Srbije i isporučuju ga Haškom tribunalu i zaista ne razumem ovu bolesnu potrebu celokupnog srpskog naroda da od svega pravi reality show. Razumem zašto to radi CNN, BBC i ostali, ali Srbe ne razumem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back