ratko mladic - izrucenje hagu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam spremio staklo...da se sav isecem..... :sad2:
Aha, ožiljci na licu i po tijelu su macho, pa će na tvoj pozdrav Karibljankama ALOHA (Ako se tako kaže na Karibima) da same padaju.

Želim drugu đeneralu sRatku Mladiću dugovječnost da doživi presudu za genocid po svim tačkama optužnice, da tako potpomogne eventualno refreshiranje Tužbe BiH vs. bijaSr pred MSP u istom gradu za kojeg ga je ponijela ptica srebrenih krila sa oznakama YU i JAT (Joke About Time).

Znas ti dobro, znaju i tvoji preci, steta sto ne mozes da ih pitas ali odgovorili bi ti da su slavili slave dok nisu prodali veru... Onda su presli u islam i zaebali stvar. Da su znali da cete biti veci turci od turaka oni to nikad ne bi uradili.
No, kroz tebe tece ona stara, pravoslavna krv, to ne mozes izbaciti iz mozga, uvek ces razmisljati o tome... :whistling:

Znas ti dobro, znaju i tvoji preci, steta sto ne mozes da ih pitas ali odgovorili bi ti da su slavili slave dok nisu prodali veru... Onda su presli u islam i zaebali stvar. Da su znali da cete biti veci turci od turaka oni to nikad ne bi uradili.
No, kroz tebe tece ona stara, pravoslavna krv, to ne mozes izbaciti iz mozga, uvek ces razmisljati o tome... :whistling:

:rotf::rotf::rotf::hahaha::hahaha::hahaha:
Satra se razmisljajuci o tome. :lol::lol:

sta da postujem? gotovina je trebalo biti osudjen na dozivotnu. ono je blaga kazna za njegove zlocine :)

ajde milice pa nisi i ti valjda ljuti krajišnik ko onaj APATRID . Šta Gotovina ima sa Srbima u Srbiji. Bježali, predali se, mi im još dali koridore da bježe ako već hoće. Ni metak nisu ispalili. Na vukovar padalo po 3 hiljade granata svaki dan , a na Kninu ih sve skupa toliko nije bilo. Haag je antihrvatski sud.

hit je izjava reportera rts-a. u pozadini se vidi jedno 50 novinara koji fotkaju auta koja izlaze iz dvorista suda, a on kaze
"evo okupljeni gradjani aplaudiraju" :neutral:
koji gradjani? fotoreporteri slikaju, kamermani snimaju, gradjana nije ni bilo jer je ulica bila blokirana....

to je slika aktuelne vlasti u srbiji,laz laz laz bez kraja.Mladic bez obzira na sve ima neka prava.Eksperesno su ga poslali u Holandiju kao da ce sa tim svi problemi biti reseni

Gledano iz Srbije, svi vi ste psihopate koji cekaju narednu priliku da se pokolju, kada nema srba u blizini koljete se medjusobno. Radujete se tudjim nesrecama, to vas cini srecnim. Intersantni ste za posmatranje, samo je problem sto se to ne vrsi u nekoj specijalizovanoj ustanovi.

Mladić u Hagu,pa dobro,ionako je bio na teretu Srbije.Što je Mladić za Srbiju važniji od generala Lazarevića ili Ojdanića ili Lukića pa niko nije kukao za njima kada su "dobrovoljno"odlazili u Hag.

Kako možeš da porediš krme od ojdanića sa generalom mladićem? ojdanić sa svojim debelim dupetom en bio mogao strčati ni niz stepenice a da se ne prevrne,dok je mladić tavorio po rovovima i čukama sa svojom vojskom ginućio...zato je legenda

a ova druga dvojica "mirko islavko" su bili običnidupleiscimiloševića takodje kancelarijski generali...
ne mješaj babe i žabe!!!
čuj ojdanić i mladić?:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Неко ће већ да му пресуди...

Ma vidim kako mu sudite, svi ste face preko interneta, a niko ni od tih vasih faca medju navijacima Zvezde i Partizana, ni od tih nazovi kriminalaca, zestokih momaka, ne smije da mu izadje na oci.
Covjek zivi u Tuzli, ne krije se nigdje, zivio je u Tuzli i do 2003. prije nego sto je isporucen u Hag, ali opet nista... :)

To govori kako su ljudi osudjivani srazmjerno njihovim zlocinima. :)

:) ma jashta. Hag je poznati etalon za pravdu.
Osuda za "Oluju" samo je pokusaj da se odbrani neki fiktivni ugled i fiktivna pravednost tog suda, koji je pre toga presudjivao iskljucivo Srbima.
A za ostale slucajeve ne beze avaj, dovoljno dokaza ili misteriozno izgibose svi svedoci, ili se pak misteriozno unistise svi dokazi i to u posedu tog istog suda
Dakle, give me a break sa Hagom i njegovim finansijerima

Mislio sam na sam snimak rts-a :)
Ali nije mi bilo tesko da pogledam malo ako mislis na ovo:
http://www.novinar.de/2008/07/30/malovici-sudili-drazi-i-izrucuju-karadzica.html

Управо то сам мислила. Као да се ђаво поиграва са овом земљом.

Генерал Младић је херој и легенда у Српској, у Србији, у Хагу, сутра, за 10 година, за сто, заувек. Нема тих речи ни дела који могу да то промене. Хвала Богу што нам га је дао.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back