Ratko Mladić heroj?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel ti stvarno mislis da je svih tih 7000 ljudi cinilo zlocine

Којих 7000 !? :dontunderstand:
Одакле ти тај податак !? :think::think::think:

Чуо сам да је по најновијим сазнањима,
Младен Аикидо С. Трајковски,
у народу познатији као ЈУПИТЕРИЈАНАЦ,
баратао цифром од 70.000 жртава ,
па ме баш занима одакле теби овај податак са тако "скромном" цифром!?
:dontunderstand:

Onaj ko je gledao zlochin i nije uradio nishta je takodje zlochinatz ne zaborawi to (:

aha....znaci i mi smo svi zlocinci jer smo 10g glasali za slobu koji je radio sta je radio...
ne mozes generalizovati te stvari
kao sto ne mozes opravdavati zlocin u srebrenici zato sto je deo tih ljudi pocinio zlocin nad srbima...
zlocin je zlocin i zbog toga treba da se ide u zatvor...
ne treba amnestirati nase zlocince zato sto se ne sudi njihovim zlocincima...
recimo ja ne zelim da se moj narod a samim tim i ja povezuje sa nekim ko je uradio tako nesto,greska u nasem narodu je sto kad god neko spomene zlocin u srebrenici recimo odmah se kaze pa i oni su ubijali srbe...eeeeeeeej pa to nije ni bila prica,prica je zlocin u srebrenici i osuditi te ljude koji su to uradili...a pitanje bratunca je druga stvar kad pricamo o njemu onda kazes treba osuditi ljude koji su pocinili taj zlocin,i ne spominjes srebrenicu,svako neka odgovara za ono sto je uradio e to je poenta price..i ako se neko izvuce i ne odgovara za to sto je uradio to ne znaci da svi drugi treba da se izvuku

jesu. ja sam služio u beogradu

Таквима попут тебе, било је забрањено да изађу из круга било које београдске касарне,
због реалне опасности трајног губитка оријентације и немогућности самосталног проналажења касарне и повратка у њу!!!
:whistling::whistling::whistling:

ВАС СУ КРОЗ ГРАД ВОДИЛИ САМО ОРГАНИЗОВАНО!!!:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Претпостављам само до зоолошког врта!!! :sad2::sad2::sad2:
a122.gif
a122.gif
a122.gif

aha....znaci i mi smo svi zlocinci jer smo 10g glasali za slobu koji je radio sta je radio...
ne mozes generalizovati te stvari
kao sto ne mozes opravdavati zlocin u srebrenici zato sto je deo tih ljudi pocinio zlocin nad srbima...
zlocin je zlocin i zbog toga treba da se ide u zatvor...
ne treba amnestirati nase zlocince zato sto se ne sudi njihovim zlocincima...
recimo ja ne zelim da se moj narod a samim tim i ja povezuje sa nekim ko je uradio tako nesto,greska u nasem narodu je sto kad god neko spomene zlocin u srebrenici recimo odmah se kaze pa i oni su ubijali srbe...eeeeeeeej pa to nije ni bila prica,prica je zlocin u srebrenici i osuditi te ljude koji su to uradili...a pitanje bratunca je druga stvar kad pricamo o njemu onda kazes treba osuditi ljude koji su pocinili taj zlocin,i ne spominjes srebrenicu,svako neka odgovara za ono sto je uradio e to je poenta price..i ako se neko izvuce i ne odgovara za to sto je uradio to ne znaci da svi drugi treba da se izvuku

Zamisli neko ti siluje zhenu pred ochima, ili ubija neko dete, i ti widish njih desetoricu od kojih 7 prawe sranje a 3 gledaju sa strane. Sta bi uradio..? Mislim da je odgowor jasan. Skupio bi Srdzbu BOziju i udario pa makar ti to zadnje bilo, jer je to usadjeno u tebe.
Sada swe zawisi ako su tih 7 wojnitzi a owih ostali 3 ciwili onda je oprawdano ubiti samo 7, ali ako su swih 10 wojnitzi onda swih 10, jer postoji neshto sto je kodeks ratowanja i zagto su kriwi. Ne mozhesh porediti to sa nama i slobom, Jedna stwar su wojnitzi druga ciwili. Ko uzme pusku u ruke treba biti spreman da umre od iste

?
Са обзиром да обојица знамо да ти нећеш никоме променити мишљење,нити ће теби неко променити мишљење,која је твоја сврха постовања на Српском форуму?
Није баш да Хрвати немају своје форуме...:mrgreen:

Или ти је психолог препоручио боравак на Српским форумима као терапију?

Ма јок бре !!!
НАВИКЛИ ДА ИХ БИЈЕМО!!!:rtfm::rtfm::rtfm:
А навика ти је чудо!!
!:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Zamisli neko ti siluje zhenu pred ochima, ili ubija neko dete, i ti widish njih desetoricu od kojih 7 prawe sranje a 3 gledaju sa strane. Sta bi uradio..? Mislim da je odgowor jasan. Skupio bi Srdzbu BOziju i udario pa makar ti to zadnje bilo, jer je to usadjeno u tebe.
Sada swe zawisi ako su tih 7 wojnitzi a owih ostali 3 ciwili onda je oprawdano ubiti samo 7, ali ako su swih 10 wojnitzi onda swih 10, jer postoji neshto sto je kodeks ratowanja i zagto su kriwi. Ne mozhesh porediti to sa nama i slobom, Jedna stwar su wojnitzi druga ciwili. Ko uzme pusku u ruke treba biti spreman da umre od iste

aha
znaci svih 7000,ili koliko god su bili vojnici...mosha
vidi kao sto rekoh ja ne branim ovde muslimane i nihove zlocine samo kazem ko je pravio sranj-a neka odgovara za to sto je radio..bio on ratko mladic ili kristijan golubovic meni je sve jedno...u toj bosni sa sve 3 strane je pocinjeno zlocina koliko hoces...ratko mladic je bio odgovoran za vecinu zlocina pocinjenih sa srpske strane i treba da odgovara,kao sto treba da odgovara i naser oric i neki hrvat tamo koji god da je...e sad ako neko nije dobio god koliko mi mislimo da treba to ne znaci da je ratko mladic nevin...sve je posledica toga da smo mi sve ratove u poslednjih 20g izgubili i zbog toga mozemo samo da gledamo kako na j-ebu...

aha
znaci svih 7000,ili koliko god su bili vojnici...mosha
vidi kao sto rekoh ja ne branim ovde muslimane i nihove zlocine samo kazem ko je pravio sranj-a neka odgovara za to sto je radio..bio on ratko mladic ili kristijan golubovic meni je sve jedno...u toj bosni sa sve 3 strane je pocinjeno zlocina koliko hoces...ratko mladic je bio odgovoran za vecinu zlocina pocinjenih sa srpske strane i treba da odgovara,kao sto treba da odgovara i naser oric i neki hrvat tamo koji god da je...e sad ako neko nije dobio god koliko mi mislimo da treba to ne znaci da je ratko mladic nevin...sve je posledica toga da smo mi sve ratove u poslednjih 20g izgubili i zbog toga mozemo samo da gledamo kako na j-ebu...
Dakle chekamo odgowor da widimo koga je on to streljao.
ali da te pitam onako casual. Shta bi ti uradio na njegowom mestu?
Brate jel widish da do sada nije bilo nikakwog gonjenja, znachi iskljuchwo su skoro samo nashe hapsili. A mi smo uprawo imali najwishe zrtwa...
Ne znam, swe zawisi koga je streljao.

Dakle chekamo odgowor da widimo koga je on to streljao.
ali da te pitam onako casual. Shta bi ti uradio na njegowom mestu?
Brate jel widish da do sada nije bilo nikakwog gonjenja, znachi iskljuchwo su skoro samo nashe hapsili. A mi smo uprawo imali najwishe zrtwa...
Ne znam, swe zawisi koga je streljao.

vidi iskreno ne znam,verovatno isto...ali to je izmedju ostalog i njegov problem kao sto je problem lose politike nase zemlje i njenog rukovodstva u poslednjih 20g.
svi su zajeba-li
redom od slobe,seselja,nikolica,djindjica,kostunice,tadica pa do mladica...a niko nije odgovarao...
svi su losi igraci i zato nas svi je-bu
mi se svadjamo a oni svi imaju nove audije
znaci zbog lose politike mi smo ispali glavni krivci za sve...sto je i normalno jer smo izgubili rat...i kao takvi treba da odgovaraju svi oni koji su tad vodili nasu zemlju

vidi iskreno ne znam,verovatno isto...ali to je izmedju ostalog i njegov problem kao sto je problem lose politike nase zemlje i njenog rukovodstva u poslednjih 20g.
svi su zajeba-li
redom od slobe,seselja,nikolica,djindjica,kostunice,tadica pa do mladica...a niko nije odgovarao...
svi su losi igraci i zato nas svi je-bu
mi se svadjamo a oni svi imaju nove audije
znaci zbog lose politike mi smo ispali glavni krivci za sve...sto je i normalno jer smo izgubili rat...i kao takvi treba da odgovaraju svi oni koji su tad vodili nasu zemlju

Shto wishe wreme prolazi, swe wishe i wishe mi se swidja sto sam srbin. Cak shta wishe wremenom pochinjem da se ponosim. Nekako mi izgleda najuzbudljiwije kad si srbin. Najtezi seting:D.
Dakle pazi realno swi mi znamo da iko ko je normalan, i koga bi bilo briga za ljdi najwerowatnije uradio isto to shto i Mladitj. Jedino pitanje koje mene kopka jeste koga je on tachno streljao (pazi streljao ne klao) To tjemo nadam se dobiti sutra odgowor.
Ali fazon ja znam da smo mi nayebali, i da je on wetj osudjen, ali zhelim da znam objektiwnu istinu o njemu, i uopshte o Srpskoj istoriji.
A to za loshu politiku, ja sam razmisljao neshto owih dana, da li je mogutje da nasha politika uopshte nije wodjena od nas, wetj od strane USA?
Osim mozhda par njih, npr Sheshelj, posto sumnjam da bi ga zatworili u Hag, ili pak SLoba, ipak je umro, waljda bi pred smrt rekao da je imao neshto

Дражу не величам. Ратко се наживео, већ му је 67, а ако буде ко што кажеш, само ће славно употпунити његову успешну каријеру војника и Србина.

ne znam sta da ti kazem...ali mene iskreno zabo-le za mladica
ono sto me fascinira u nasoj zemlji a i ovde na forumu,je to sto od toliko lepih stvari na ovom svetu,mesta,hrane,stvari koje mozes da radis da posetis,vidis,putujes
ovde ljudi i dalje spominju rat i to mladi ljudi...sto je na kraju i logicno posto nista drugo nisu ni videli...
najveca greska eu i amerike su sankcije srbiji,umesto toga su trebali svakom da plate 2 nedelje malo rim ,pariz,london barselona pa da gledas utakmicu pa L.A ibiza i posle toga mars nazad u srbiju,i ne mozes nigde i da vidis kako bi se drugacije gledalo i glasalo...
bila je univerzijada i ljudi su imali prilike da gledaju te ljude iz celog sveta kako boli uvo za sve,setaju delta city-em smeju se...e to je u stvari zivot,a ne kosovo,mladic,,manastiri,ds,ns,dss,srs,ldp i ostale kretenske skracenice

Trifunovic koji je spasao 300 mladih vojnika je za budale izdajnik........a mladic koji je navukao na ledja generacijama srba sramotu genocida u srebrenici........heroj.......:roll:

lik ti si bolestan idi ljeci se ,b92 ti je pomutio razum,odmori malo od b92 doza

kako neko ko se predao bez borbe i neko ko je predao 200 tenkova ustasama moze biti heroj ,to samo kod vas srbijanaca na b92

b92 je najvece zlo koje je zadesilo Srpski narod,lazovi i prodsane duse,umjesto da prave emisiju o Milanu Tepicu koji je zrtvovao sebe i svoje vojnike da ustasama nebi u ruke palo skladiste oruzija i municije oni prave od izdjnika i kukavice heroja,nisko je srbija pala kad ovo tolerise

Shto wishe wreme prolazi, swe wishe i wishe mi se swidja sto sam srbin. Cak shta wishe wremenom pochinjem da se ponosim. Nekako mi izgleda najuzbudljiwije kad si srbin. Najtezi seting:D.
Dakle pazi realno swi mi znamo da iko ko je normalan, i koga bi bilo briga za ljdi najwerowatnije uradio isto to shto i Mladitj. Jedino pitanje koje mene kopka jeste koga je on tachno streljao (pazi streljao ne klao) To tjemo nadam se dobiti sutra odgowor.
Ali fazon ja znam da smo mi nayebali, i da je on wetj osudjen, ali zhelim da znam objektiwnu istinu o njemu, i uopshte o Srpskoj istoriji.
A to za loshu politiku, ja sam razmisljao neshto owih dana, da li je mogutje da nasha politika uopshte nije wodjena od nas, wetj od strane USA?
Osim mozhda par njih, npr Sheshelj, posto sumnjam da bi ga zatworili u Hag, ili pak SLoba, ipak je umro, waljda bi pred smrt rekao da je imao neshto

pa i ako je vodjena od strane sad ili ko zna koga...nasi su tu lose odigrali tj zajebali su nas...i sad je doslo da se plati,pa nije srebrenica jedini zlocin,kao sto nije ni bratunac...objektivna istina ne postoji,pisu je pobednici i znaces ono sto oni napisu,osim ako si imao makar 30g kad je sve to bilo pa si mogao malo i sam da razmisljas i da vidis da nismo mi bas bili u svemu u pravu

ono sto me fascinira u nasoj zemlji a i ovde na forumu,je to sto od toliko lepih stvari na ovom svetu,mesta,hrane,stvari koje mozes da radis da posetis,vidis,putujes
ovde ljudi i dalje spominju rat i to mladi ljudi...sto je na kraju i logicno posto nista drugo nisu ni videli...
najveca greska eu i amerike su sankcije srbiji,umesto toga su trebali svakom da plate 2 nedelje malo rim ,pariz,london barselona pa da gledas utakmicu pa L.A ibiza i posle toga mars nazad u srbiju,i ne mozes nigde i da vidis kako bi se drugacije gledalo i glasalo...
bila je univerzijada i ljudi su imali prilike da gledaju te ljude iz celog sveta kako boli uvo za sve,setaju delta city-em smeju se...e to je u stvari zivot,a ne kosovo,mladic,,manastiri,ds,ns,dss,srs,ldp i ostale kretenske skracenice

a onda se jedno jutro probudes a turcin ,siptar i ustasa ti pokucaju na vrata tvog stana u Beogradu i saznas da Beograd vise nije u Srbiji vec podjeljen izmedju NDH i Albanije,siluju ti mater i sestru i sve vas zajedno potjeraju london da vidite svjeta.........takve bolesnike kao sto si ti treba samo odvesti par dana da zive u Kninu ili nekoj srpskoj enklavi na Kosovu ili da prosetas pristinom tek onda bi ti iz guzice doslo uglavu

Хахаха, и ти фураш стару флоскулу, ''уживај у животу, је.би, путуј, спавај и једи немој да те интересује било шта друго'' :) Бриљантно :super: Само мозак са слабим процесором несепособан за обављање више функција је толико биљантан.

Него, што не би провео људе по париским арапским преграђима, америчким метро станицама или гетоима ил напуљским картон брдима. Не мора баш Ибица... И још нешто и поред тога што су видели насмејане студенте са свих страна света, млади Срби су звиждали насмејаним американцима а аплаудирали насмејаним русима :think: Изгледа да то нема везе са смехом и Лејкресима

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back