- Poruka
- 4.932
Svašta!
Vidiš, radi takvih paranoja se i desilo to što se desilo.
Tebe dosad nisam držao za takvu!![]()
Снимљени сте 1990 планирајући геноцид над србима:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svašta!
Vidiš, radi takvih paranoja se i desilo to što se desilo.
Tebe dosad nisam držao za takvu!![]()
А што не купите од Црне Горе подморнице ?
Ратко Младић је најбољи генерал којег су Срби имали после Др.св.рата.
ja stvarno ovo ne razumem, celu ovu pricu, koji komandir, koji oficir u ratu ne rezikuje zivote svojih vojnika?
i to jos kad je vojno nadmocniji?
pa ono sto je on uradio je mogao svako, ko nije bio u vojsci ni jedan dan a ovaj je isao u akademiju, dao zakletvu..
o cemu mi vodimo diskusiju, tip je izdao bez daljnjeg.
Могао је да потопи усташе али није, то је велеиздајник а не херој. Потопљене усташе не би могли да користе оружје.
kad mogu gotovina,markach,norac,tachi cheku i ostali patuljci iz snezane da budu heroji ne vidim shto ne bi i ratko
I evo...od strane 6 pa u nedogled net ratnici dovrsavaju ono sto smatraju da nije dovrseno![]()
![]()
Pa šta da mu odgovorim?
Jesu se u tvojoj okolini Hrvati naoružavali osamdesetih?
Снимљени сте 1990 планирајући геноцид над србима:
Погледај која сте све зверства починили крајишким србима 1991 (а кобајаги сте били без оружја):

Pa ok su ta sela, ali mislim da su mnogo strasnije slike zlochina, imash u mom uwodnom postu link, ali ne sawetujem da pogledash ako nisi ono jakog stomaka.
Fazon je shto ispada da niko nije kriw za to swe.
I ne widim kako bi fizicki to bilo mogutje. Zato smatram da je hag jednostawno antisrpski sud osnowan iskljuchiwo da nashe generale/braniotze osudi.
I postawlja se pitanje ako Ameri toliko podrzhawaju teoriju da je genocid naprawio samo Ratko. Da li je uopshte Ratko kriw? Da li je on ubijao wojnike ili i ciwile? A imamo dokaze da su srpski ciwili i tekako ubijani
Koja izdaja,obična farsa i teranje naroda na sukob i kao JNA stabilnost mira,slušali su samo politički vrh.
Čuvena izjava vojnika JNA za vreme dešavanja u Sloveniji"malo pucamo,oni hoće da se otcepe ,mi kao nedamo".

U mojoj okolini nisu,jer nisam bila u Hrvatskoj.
A u okolini u kojoj sam mogla biti ,JESU,koliko su mogli !!!
Zao mi je ,ali tako je ,pa ni po babu ni po stricevima,
Патетичан си. Могао је да потопи усташе а није, то је велеиздаја.
sad mislim, uopste nije vise ni vazno, da li je Ratko kriv, protiv njega i Radovana je vodjena takva propaganda da su oni unaprijed osudjeni.

Pa ok su ta sela, ali mislim da su mnogo strasnije slike zlochina, imash u mom uwodnom postu link, ali ne sawetujem da pogledash ako nisi ono jakog stomaka.
Fazon je shto ispada da niko nije kriw za to swe.
I ne widim kako bi fizicki to bilo mogutje. Zato smatram da je hag jednostawno antisrpski sud osnowan iskljuchiwo da nashe generale/braniotze osudi.
I postawlja se pitanje ako Ameri toliko podrzhawaju teoriju da je genocid naprawio samo Ratko. Da li je uopshte Ratko kriw? Da li je on ubijao wojnike ili i ciwile? A imamo dokaze da su srpski ciwili i tekako ubijani
naravno da sam cuo.
sud je dobio legitimitet od UN takodje.
kao sto su ameri dobili od UN legitimitet da pobiju jedno 5 miliona koreanaca.
govorim ovde o etickom legitimitetu.
ne moze sud da bude sud ako je finansiran od onog koji tuzi.
shvatas li makar ovako prosto?
У тим селима су побијени Срби,....
па није ваљда да су села била пуста када су овако уништавана
Јесте Хашки трибунал антисрпски суд!
Па, довољно је погледати ко га финансира и КО ради у њему и за њега!
U tom trenutku bi bila bombardowana/uwedene sankcije/napadnuta kopneno i tako to...srbija u svakom trenutku sud može proglasiti nenadležnim
Mani me srbijanskih propagandi !!!
Ja ti mogu postovati spisak od preko 1000 Srba koji su osumnjičeni za zločin 1991. sve sa imenom i prezimenom i opisom šta su napravili.
A to je bila tek 1991.! Gdje su još 4 godine ?
Krajiški Srbi su napravili Hrvatskoj i Hrvatima toliko zla, da im ne možemo vratiti nikad!
A ni nećemo!
Zato jer smo oprostili. Ali nismo zaboravili !![]()
U tom trenutku bi bila bombardowana/uwedene sankcije/napadnuta kopneno i tako to...
A ''ustase'' nisu uzivale podrsku 95% hrvatskog grada i oni bi mogli tek tako da se izvuku...opasno bi to promenilo kurs rata.
Zakljucak : coveku ne mozete suditi jer je imao savest,dobru procenu,nesebicnost,prisebnost cak i u situaciji kada malog coveka usred bitke drzava ostavi na cedilu...sve ono sto prati heroje