Ratko Mladić heroj?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па наравно.

Е, моја Софија о кукавичлуку и херојству нашле се све вајне мушкарчине
да расправљају,....САМО што не пусте сузицу,..у је
на шта је ова Србија спала!!!:dash::dash::dash: (овој смајлић скоро
никада не постављам,...али овај пут сам морала)

.

.

Vidim da svaki dan kukas o Kosovu i pozivas na oslobodjenje istog..evo ja obecajem,cim vidim tebe ,Sofiju i ostale hrabre dame sa ovog foruma u prvim borbenim redovima ,jos ako budu sa vama i mackar Vojo,Vulin, Zigonka, sofer Todorovic...i ostale narikace za Kosovom,da ne nabrajam sve i ja cu kao velika kukavica za vama...za svaki slucaj ako pocne bezanije i ono "bezte noge posra guzi.a" da vas vratim nazad i dam moralnu podrsku...mmm..kako napisa bandy "lako je tudjim k..com gloginje mlatiti"....:eek:

1. Пошто не знаш колико је ''икс'' одакле ти право да тврдиш да је он спасио више војника него што је људи изгинуло због његове предаје оружија зенгама?

2. Претпоставка је и да би их погинуло 300, према томе, са мном у разговорима се држи ЧИЊЕНИЦА, а не филозофије!

Човек је извршио ИЗДАЈУ!
Положио је заклетву коју је прегазио!
Плус НЕ ЗНАШ колико је људи изгинуло због његове издаје, плус НЕ ЗНАШ колико би их изгинуло од тих триста.

Следи, немаш аргумент који га спашава оправдава!

Крај приче.:cool:

Sofija.spusti malo loptu i smiri ,jer nisi ti jedino u pravu ,a ni najpametnija,kao ni ja niti bilo ko ovde.Svak ima pravo da misli onako kako misli.
I kako god ti tvrdis da je pretpostvka da bi izginulo trista a mozda i manje,tako isto ja mogu tvrditi da ne bi poginuo niko od onih za koje ti kazes da jesu,a neko jeste sigurno.
Bojim se da na ovom pdf-u nijedna diskusija ne moze teci racionalno.....ovde se diskutuje samo emocionalno.

A STA OD SVEGA STO JA NE ZNAM TI ZNAS ????

KAZI MI AKO ZNAS ,JER SVE STO NE ZNAM VOLIM DA SAZNAM !!!!!

Poslednja izmena:
,....није само он погинуо тада,

"U određenom času vojnicima JNA je naređeno da se povuku od glavnog
objekta - na bezbednu razdaljinu. Ovo naređenje majora Tepića nije
poslušao vojnik na odsluženju vojnog roka, Stojadin Mirković, koji je
iz oklopnog transportera dejstvovao po neprijatelju sve dok nije bio
pogođen protivoklopnim projektilom

i sad si nesto dokazala?:dash:

Moguce je da nije nikog direktno ubio,ne mogu da tvrdim nesto sto ne znam,ali po meni je isto narediti i izvrsiti zlocin ...Ali napredujemo,makar priznajes da je kriv ....

A ovome Brdjaninu,odgovori mi kada sakupis preko 300 postova..

pa kako znas da je on naredio taj zlocin.???

Ja ne priznajem da je Mladic kriv, za mene on jeste ali i nije kriv, dakle da je General Mladic kriv, cu da povjerujem kad mi dokažu da je on licno naredio to streljanje...ali to nece moci nikada,...videcemo,....ali ja kao skoro svaki Srbin ne vjerujem Haskome Tribunalu, jer su dokazali da tamo pravda ne postoji!

ti poredis dve potpuno drugacije situacije covece.
nemci i zenge?

odnos snaga je bio nekoliko puta na strani ovog naseg el komandanta, ne ide bre jedno i drugo, nemas kejs

Ja ti pricam o davanju motiva za ovakav postupak neprijatelja. Ko bi njih izvukao iz obruca, iz Hrvatske, dovukao na sigurno da su to ucinili. Verujem, da su imali garancije za tako nesto od JNA, srpske vojske ili bilo koje druge, da se ne bi predali tako, bar ne oficir.

1. Пошто не знаш колико је ''икс'' одакле ти право да тврдиш да је он спасио више војника него што је људи изгинуло због његове предаје оружија зенгама?

Ima li uopste ikakvog smisla da postavljas ovakvo pitanje,s obzirom da bi oruzje svejedno zavrsilo na drugoj strani,bili oni zivi ili mrtvi.

Cofija.spusti malo loptu i smiri ,jer nisi ti jedino u pravu ,a ni najpametnija,kao ni ja niti bilo ko ovde.Svak ima pravo da misli onako kako misli.
I kako god ti tvrdis da je pretpostvka da bi izginulo trista a mozda i manje,tako isto ja mogu tvrditi da ne bi poginuo niko od onih za koje ti kazes da jesu,a neko jeste sigurno.
Bojim se da na ovom pdf-u nijedna diskusija ne moze teci racionalno.....ovde se diskutuje samo emocionalno.

A STA OD SVEGA STO JA NE ZNAM TI ZNAS ????

KAZI MI AKO ZNAS ,JER SVE STO NE ZNAM VOLIM DA SAZNAM !!!!!

Жено, нећу да расправљам о било чему што се базира на претпоставкама.
Је л' разумеш?

Хоћу чињенице, а чињеница је да је дотични починио акт издаје тим чином и ту је свакој причи крај.

Не волим да причам на ову тему...мени је девет заклано...гнушам се сваког ко је радио ствари које је дотични радио, јер је због њега изгинуло невино становништа.
Његов ПОСАО је био да брани народ и државу.

Фуј бре!
Љигавац.

Ja ti pricam o davanju motiva za ovakav postupak neprijatelja. Ko bi njih izvukao iz obruca, iz Hrvatske, dovukao na sigurno da su to ucinili. Verujem, da su imali garancije za tako nesto od JNA, srpske vojske ili bilo koje druge, da se ne bi predali tako, bar ne oficir.
Није смео да дозволи да буде блокиран поготово команда корпуса, исто важи и за Кукањца у Сарајеву. То су били персонални официри који су више волели хемијску оловку и лепо писање него пушку.

Trifunovic koji je spasao 300 mladih vojnika je za budale izdajnik........a mladic koji je navukao na ledja generacijama srba sramotu genocida u srebrenici........heroj.......:roll:

mladic
jel to onaj sto je teo da dodje na terazije sa svoji krajisnici pa da se obracuna sa nama koji smo trazili milosevicevu ostavku.
za mene je mladic dvostruki ratni zlocinac. i prema bosancima i prema nama srbijancima.
a to sto stvarno nije imao prilike da puca u beogradske studente mozemo zahvaliti cinjenici da posto je iz bosne nije imao pojma di je srbija a di japan.

garancije?

slusaj, gore sam napisao, gospodin komandant je mogao da tih svojih trista vojnika naplati debelo, u razmeri 1:50, nesto sto bi bilo neprihvatljivo za onog bi mu se nasao na put i pripucao.

kakva je tacna situacija bila, da li je sposobni oficir izgubio municiju prvo pa nije mogao ni ovu pretnju da ostvari, ja ne znam, mogu samo da nagadjam.

..to naoruzanje iz Varazdinskog korpusa je ionako bilo nase...dali smo lovu za njega...yebiga..pokrali ste sve avijone..morali smo se snalaziti kako smo znali...da je oruzje...podijeljeno.."bratski"..rata ne bi ni bilo...ovako...
..da slucajno ne zaboravim...u toj časnoj podijeli sve ste i brodove pokrali...bilo rijecne mornarice ili Jadranske...

Ко о чему ти о поштењу. Није потопио усташе у Вараждину а могао је. То је велеиздаја. Што се тиче оружја, па ви сте крајем 80их били пуни оружја. Милошевић је ребао све хрватске касарне да ракетира, али је издао.

Кад је била Олуја, требао је да ракетира загреб, он није, издао је, и у свим издајама је подржан од такозваних демократа.

Није смео да дозволи да буде блокиран поготово команда корпуса, исто важи и за Кукањца у Сарајеву. То су били персонални официри који су више волели хемијску оловку и лепо писање него пушку.

Eto razloga vise da ucini ono sto je ucinio. Takvih oficira ima i danas na tone, a ukoliko neko objektivno shvati da nije sposoban da vojno izvuce golobrade mladice iz lose pozicije, onda je bolje sto je ucinio ovako, zar ne?

:hahaha::hahaha:

Već je 192 sela ???? :eek::eek:
Neki dan je bilo Kravica i 26 sela!!
Sad je već naraslo na 192 !!!!

Cirkus prave samo takvi kao ti koji bi htjeli zataškati OČIGLEDAN zločin koji su počinili Srbi! :rtfm::rtfm:

"LEGITIMNE" METE

PO stavu Haškog tribunala, svaki poginuli musliman u Bosni žrtva je zločina
koji su počinili Srbi, a svaki Srbin koji je samo branio kućni prag, po njihovom
mišljenju je "legitimna" meta muslimanskih boraca.
Postoji slučaj da su u jednoj srpskoj kući ubijeni sin i majka koji su branili gole
živote. Sin je tretiran kao vojnik i sasvim je "opravdano" njegovo ubistvo, a majka
je civilna žrtva.

Tako je Florens Artman, portparol tužilaštva Haškog tribunala reagovala na spisak
više od 3.500 srpskih žrtava u Srebrenici tokom rata u BiH, koji su objavile
"Novosti" prošle nedelje.
- Prema podacima komisije RS za ratne zločine u opštinama Bratunac,
Srebrenica i Skelani tokom rata bilo je 995 žrtava: 520 u Bratuncu, i 475
na području Srebrenice - NEGIRALA je Artmanova podatak od više od
3.500 srpskih žrtava.

...Ти си меродаван да даш коментар КО је починио злочин:zcepanje:

.

to samo govori o teskoj retardiranosti i dementnosti pojedinih mozgova (kao recimo ovaj sto se upravo javio u program ) , Trifunovic je satro izdajnik jer se predao i spasao 300 mladih zivota i sada kukaju zbog toga , a da je ucinoio suprotno i da su ti vojnici prosli kao u Tuzli i Sarajevu sto je gotovo izvesno , onda bi opet kukali nad njihovom sudbinom.

sta ti je bre. pa vidis da ovde ima i takih koji kukaju i za milosevicem. na brdovitom balkanu sve je moguce.

mladic
jel to onaj sto je teo da dodje na terazije sa svoji krajisnici pa da se obracuna sa nama koji smo trazili milosevicevu ostavku.
za mene je mladic dvostruki ratni zlocinac. i prema bosancima i prema nama srbijancima.
a to sto stvarno nije imao prilike da puca u beogradske studente mozemo zahvaliti cinjenici da posto je iz bosne nije imao pojma di je srbija a di japan.

Ти да пљујеш на србе преко дрине. Олош који је требао се затрети је студенти и остале битанге који су тражили да милошевић обустави сву помоћ србима преко дрине.

.,,es ti neki..morali su da nauce plivati....pa mornari su...
Па ето сад имате своју независну морнарицу па можете да пловите, а да роните купите неку подморницу, стварно је смешно да толики акваториј имате, а да немате ни једну подморницу.

Ко о чему ти о поштењу. Није потопио усташе у Вараждину а могао је. То је велеиздаја. Што се тиче оружја, па ви сте крајем 80их били пуни оружја. Милошевић је ребао све хрватске касарне да ракетира, али је издао.

Кад је била Олуја, требао је да ракетира загреб, он није, издао је, и у свим издајама је подржан од такозваних демократа.

..a ti o skraćenju,,,,,:hahaha: :hahaha: ..
..ajde priznaj...jel ste sve pokrali :sad2:....kako to da mi nismo imali niti jedan avijon..niti ratni brod...morali smo uzeti sto je nase..dali smo lovu za to..eeee..
...kako je onaj Marjan Čad..lijepo sve isto predao...bez ispaljenog metka..i grad Rijeka...mu je i dan danas zahvalna..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back