Ratko mi te volimo

?

• volim ratka i ne bih ga prodao ni za sta na svetu

• iz inata

• mrzim ratka

• boli me k za ratka

• narod ga voli zato sto je narod stoka

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Strefica vas srcka kad ga konacno uhapsimo. :zper:

Opet cete da nam pljackate i rusite glavni grad.

Koji ste to vi koji cete da uhapsite Mladica, i koji su to oni koje ce da "strefi" srcka...daj mi te kriterijume koje koristis za podelu...ili, bolje, stavi prst na celo i mucni malo tim ispranim mozgom,..ili sacekaj da porastes pa onda pisi na politickim forumima...po stilu i argumentima koje iznosis tesko da imas 18 godina...ili si tek napunio-la...

:lol:
Nemat tchanze da je ona shojka.
Eno vidju na ljizu,kolko je solja drustveno osvescena.Ima tema 'sta bi radila da si musko jedan dan'.Ona ko iz topa ' bila bi *****!'
Ova lampirka jos vijuga po nekim tamnim vilajetima,nigde slicnosti.

To sto je ratko mladic ovih dana postao ono sto nam je kraljevic marko bio dok su nas turci jahali me je navelo da vas upitam sto ga toliko velicate/mrzite?

Da li je Ratko jos jedna prenaduvana istorijska licnost,kojoj narod u muci daje previse zasluga i kredibiliteta,ili zasluzuje da ga toliko volimo i kunemo potencijalnog prokletnika koji ce ga potencijalno predati i ceo mu rodni list i porod?

Da li je Ratko voljen(za one koji ga vole),zbog svojih dela,ili zato sto je on jedini preostali simbol srpskog inata?

Kome se mi kolektivno
zaklinjemo na ljubav
taj najebe k'o žuti...
Apsolutno,bezuslovno!!!:per::per:

Свако ко се сматра нормалним он своју нормалност не истиче, да се Достојевски родио у Србији и да је сведок овог времена имао би материјала на тоне.

Ne bi ja to
baš tako posmatr'o.....
Ni oni odande nisu "mačji kašalj",
a,k'o fol,sve partijski sekretari!
A,livade zaparložene,nije to orano
15 godina...
A,guze se po Opštini svaki dan,
'oće boračku penziju...
sa dva svedoka,ko da je
neko mutav.
Kaže još- ako ih prejebe,
vodi na pivo i riblju čorbu kod
Joce trovača.
U Grocku....tu kaže,najbolja
:per::per::whistling:

http://4.***************/_s6zY8-yAuYc/SMtXAxTDQGI/AAAAAAAABFw/sgqNPsA-Wa8/s400/War+Crimes+Fugitive+General+Ratko+Mladic.jpg

Vidi,vidi ga Rale,
lutka naša,
SRBENDA "Od-do"
Vidi stava!!! Bog te mazo!
Generalno generalski...
Ma.gledam,gledam...
Prođem,pa se vratim,
pa jope....
Ne mogu se nagledat'
E,tu su muda...
Lepši i krupniji od Tite...
Nego,što se tiče onog,znate već,
da ga svi volimo...To stoji,samo
malko tiše,da ne čuju ovi
gadovi,kauri bez vere i dostojanstva,
jer uvek je najebo onaj kog smo
baš preterano voleli....
:think::think::klap::klap:

gospodo draga...!!
zar je tesko shvatiti da je srbija IZGUBILA SUVERENITET onog momenta kad je isporucila prvog optuzenog za ratne zlocine van srbije..??? pobogu ljudi milosevic je bio predsednik srbije legalno izabran od strane gradjana---on je postavljao i smenjivao vojno rukovodstvo a sve po ustavu i zakonu ....ako drzava srbija dozvoli sebi da isporuci stranoj zemlji kompletno svoje politicko i vojno rukovodstvo TO JE SIGURAN ZNAK DA JE TO BANANA DRZAVA TE DA NEMA NI INTEGRITETA NI SUVERENITETA...ako su DOS-ovske vlasti zelele da optuze te ljude---morali su da traze od svojih mentora i prijatelja da se sudjenje odrzi u zemlji...apsolutno je nebitno koliko su ti ljudi krivi ili ne....navedite ijednu zemlju na svetu koja drzi do sebe a da je ucinila slicnu stvar....pa zar amerikanac ne dozvoljava nijednoj zemlji sveta da igde na svetu iko moze optuziti americkog vojnika za najmostruoznija krivicna dela----a mi smo dozvolili da nad kompletnim politickim i vojnim rukovodstvom zemlje srbije A KOJI SU DRZAVLJANI SRBIJE neko drugi sudi i presudjuje..uz sve to koristi te ljude kako bi sto vise unizio srbiju i kako bi srbiju ucenjivao....i srbija nista ne cini kako bi zastitila svoje gradjane A PO USTAVU JE TO DUZNA...i zato je srbija jedna propala zemlja bez suvereniteta i integriteta--jedna marionetska tvorevina koju s razlogom vise niko i ne ceni u svetu.....

gospodo draga...!!
zar je tesko shvatiti da je srbija IZGUBILA SUVERENITET onog momenta kad je isporucila prvog optuzenog za ratne zlocine van srbije..??? pobogu ljudi milosevic je bio predsednik srbije legalno izabran od strane gradjana---on je postavljao i smenjivao vojno rukovodstvo a sve po ustavu i zakonu ....ako drzava srbija dozvoli sebi da isporuci stranoj zemlji kompletno svoje politicko i vojno rukovodstvo TO JE SIGURAN ZNAK DA JE TO BANANA DRZAVA TE DA NEMA NI INTEGRITETA NI SUVERENITETA...ako su DOS-ovske vlasti zelele da optuze te ljude---morali su da traze od svojih mentora i prijatelja da se sudjenje odrzi u zemlji...apsolutno je nebitno koliko su ti ljudi krivi ili ne....navedite ijednu zemlju na svetu koja drzi do sebe a da je ucinila slicnu stvar....pa zar amerikanac ne dozvoljava nijednoj zemlji sveta da igde na svetu iko moze optuziti americkog vojnika za najmostruoznija krivicna dela----a mi smo dozvolili da nad kompletnim politickim i vojnim rukovodstvom zemlje srbije A KOJI SU DRZAVLJANI SRBIJE neko drugi sudi i presudjuje..uz sve to koristi te ljude kako bi sto vise unizio srbiju i kako bi srbiju ucenjivao....i srbija nista ne cini kako bi zastitila svoje gradjane A PO USTAVU JE TO DUZNA...i zato je srbija jedna propala zemlja bez suvereniteta i integriteta--jedna marionetska tvorevina koju s razlogom vise niko i ne ceni u svetu.....

Ma nije tacno, lazes bre. Imamo demokratsku Vladu, koja nikom ne lize dupe,cvetaju nam ruze i tako to. :mrgreen:

zaboravila vlast da je svako smenjiv...ne znam samo cemu li se nadaju kad oni padnu...i ne shvataju koliko lice na predhodne vlasti...ali nek se sete sta su sa njima uradili...

Vidi, ako ovi padnu nema isporucivanja, nema Haga, nema p materine vec odmah idu uza zid.
Causesku scenario.
No, ne nadam se da na vlast mogu neki bolji ljudi, pametni su odavno digli sidro i otisli u pecalbu.

Back