Ratko mi te volimo

?

• volim ratka i ne bih ga prodao ni za sta na svetu

• iz inata

• mrzim ratka

• boli me k za ratka

• narod ga voli zato sto je narod stoka

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa zasto je to razmisljanje glupo? Moja je stvar da li sam gladan ili ne, tvoja da li ces pomoci ili ne. Ali je moja stvar ako ti podrzavas kriminalce u MOJE ime... To ti ne dozvoljavam. Ja se kao Srbin ogradjujem od zlodela raznoraznih dzelata koji su to radili u MOJE ime. I imam pravo na to, dok ti nemas pravo da se pozivas na to da je RM dobar Srbin, jer tada govoris i u moje ime.
Хеботе, толико куцкање и на крају - НИШТА!

Ja do sada nisam video da su Srbi u zvezde kovali one koji su valjali i koji su dobro Srbiji radili. Srbija voli svoje zlotvore, diktatore i tirane. Zato sto su nam moralni parametri poremeceni, zato i stvari stoje tako...

Ja ga ne kujem u zvezde.:per:

Poštujem ga, jer je Srbin...i taj sud nije pravedan...a i nema za šta da mu se sudi...:per:
Taj sud nije pravedan,kao sto ni mnogi sudovi kroz istoriju nisu bili-Jovanka Orleanka,Sokrat,svi junaci naroda,svi osudjeni u smesnim sudskim optuzbama,i svi podneli svoju sudbinu stoicki,jer bi se u suprotnom bacili u vodu sve za sta su se zalagali-a gde je sada Ratko?

Sta je bilo,bilo je,njegova sadasnja dela ga ne pokazuju u svetlu heroja.

Nemoj ti meni o patetici i teorijama, i parametrima i glupostima... Ne zanima me u ovoj prici ko je koga kad ubijao. Mi i jesmo najvise stradali, jer imamo tu glupu politiku da nam nista nije sveto. Pa brate, podrzavaj ti Ratka i dalje i budi spreman da ubijas nekoga jer nije Srtbin, ali time samo zlo radis nekim buducim Srbima koji ce zbog tvog inata i uobrazilje biti opet na meti za odstrel od strane neprijatelja koje sad njima stvaras. Dakle, moj zdrav razum mi govori da su tvoji parametri poremeceni, jer unapred ubijas svoju decu zarad kurch.enja.

Tvoji parametri jesu poremeceni. To sto neko nije Srbin mene iskreno nesto zabole. Ali bilo ko ako se usudi da ubije mene zato sto jesam Srbin spreman sam da mu se na*ebem mile mame! Bas zato sto necu dati da bilo ko ubija ne moju nego Srpsku decu!

Drugo je Kraljević Marko, ovaj nije bio osvedočeni izdajnik

čovek je naprosto branio svoj narod i zemlju, pa-kad već Hrvati veličaju vinovnike oluje zašto ne bismo i mi njega. Uostalom, za šta drugo služe generali, nego da brane svoj narod od neprijatelja?

Tvoji parametri jesu poremeceni. To sto neko nije Srbin mene iskreno nesto zabole. Ali bilo ko ako se usudi da ubije mene zato sto jesam Srbin spreman sam da mu se na*ebem mile mame! Bas zato sto necu dati da bilo ko ubija ne moju nego Srpsku decu!

Upravo ti govorim da vec ubijas svojoj deci buducnost time sto postavljas nenormalne stvari kao podrazumevane. Ratko Mladic je ubica, i to je tako. Kako god da je doslo do toga, on je ubica. Budes li se borio za to da se njegov zlocin zataska ili fingiras na tu temu, samo gajis talas mrznje usmeren prema svom narodu za kasniji period u kome ce stradati tvoja deca, a ti neces moci nista da uradis. Dakle brani buducnost svog naroda sada, da bi ti deca zivela normalno.

Upravo ti govorim da vec ubijas svojoj deci buducnost time sto postavljas nenormalne stvari kao podrazumevane. Ratko Mladic je ubica, i to je tako. Kako god da je doslo do toga, on je ubica. Budes li se borio za to da se njegov zlocin zataska ili fingiras na tu temu, samo gajis talas mrznje usmeren prema svom narodu za kasniji period u kome ce stradati tvoja deca, a ti neces moci nista da uradis. Dakle brani buducnost svog naroda sada, da bi ti deca zivela normalno.

Ja sam rekao da cu braniti svoju decu u buducnosti ako ih neko napadne, ali isto tako znam ko je nas napao i ko je mnoge od nas kroz istoriju branio dok jos nismo mozda bili ni rodjeni! Treba se okrenuti buducnosti ali ne moze se istorija zaboraviti, da smo svesti svoje istorije jedna kraljevina SHS ili Tito nam se nikad ne bi desio! Ratko je branio Srbe u Bosni i zato ga postujem!

Taj sud nije pravedan,kao sto ni mnogi sudovi kroz istoriju nisu bili-Jovanka Orleanka,Sokrat,svi junaci naroda,svi osudjeni u smesnim sudskim optuzbama,i svi podneli svoju sudbinu stoicki,jer bi se u suprotnom bacili u vodu sve za sta su se zalagali-a gde je sada Ratko?

Kao i uvek navešću primer generala Lazarevića, heroja po meni ali ga ovde na forumu naravno niko ne spominje.

To si ti 'Atorka...nisam ni skontao...:mrgreen:

Pa imaš pravo...al' šta će tamo, ako se zna da taj sud nije pravedan, nema smisla...

Pa, zavisi, kako kome...

Kad ti budala kaze da si glup - to je pozitivno, kad ti neznalica kaze da nisi u pravu - znas da si dobar, kad ti slepac kaze da vidi bolje od tebe - raduj se jer imas ono sto on nema... ;) I ne gubi vreme zaleci jadne.
Зумбулу, где узгајају такве к'о ти... Толико острашћености, неразумевања, себичности, мало где се може наћи. Ако радиш за државну администрацију нису ти вране попиле мозак. Или јесу...:eek:

Ja sam rekao da cu braniti svoju decu u buducnosti ako ih neko napadne, ali isto tako znam ko je nas napao i ko je mnoge od nas kroz istoriju branio dok jos nismo mozda bili ni rodjeni! Treba se okrenuti buducnosti ali ne moze se istorija zaboraviti, da smo svesti svoje istorije jedna kraljevina SHS ili Tito nam se nikad ne bi desio! Ratko je branio Srbe u Bosni i zato ga postujem!

Druze moj, ako si upoznat sa dogadjajima u Bosni, znas kako je do toga doslo i otkuda mrznja. Zato to ne sme da se ponavlja zarad nase dece. Ne gaji mrznju. S druge strane, mozda je Ratko branio Srbe, ali ih nije odbranio. Mnogi su umrli dok je on koristio svoje pozicije za licno bogacenje. Ne idealizuj kravu koja daje mnogo mleka, a na kraju ga prospe. Razumes? Pusti istoriju neka radi svoj posao i nek dokazuje sta ima. Ti se brini o sebi i svojoj deci, o njihovoj buducnosti i na moralnim vrednostima koje Bog nalaze. Nemoj misliti da sve znas o Ratku Mladicu. Po mnogim izvorima tokom rata - covek je slao preko Knina kamione po drogu u Split - sa sve zajedno pratnjom, da bi se vozila do Kosova. A kad je trebalo da se upute njegove jedinice u Knin da sprece masakr - on se pravio blesav. Zato nemoj pricati o onome sto ne znas, vec koristi ono sto znas za dobrobit svih. Voli bliznjeg svoga, jer u protivnom nije dobro.

Kao i uvek navešću primer generala Lazarevića, heroja po meni ali ga ovde na forumu naravno niko ne spominje.

Cenimo da ne kažem volimo sve srpske heroje.Nekako se general Mladić ističe među njima,zasluženo ili nezasluženo nevažno je.Kad kažemo Mladić mislimo na sve srpske heroje uključujući naravno i legendarnog generala Lazarevića.

Druze moj, ako si upoznat sa dogadjajima u Bosni, znas kako je do toga doslo i otkuda mrznja. Zato to ne sme da se ponavlja zarad nase dece. Ne gaji mrznju. S druge strane, mozda je Ratko branio Srbe, ali ih nije odbranio. Mnogi su umrli dok je on koristio svoje pozicije za licno bogacenje. Ne idealizuj kravu koja daje mnogo mleka, a na kraju ga prospe. Razumes? Pusti istoriju neka radi svoj posao i nek dokazuje sta ima. Ti se brini o sebi i svojoj deci, o njihovoj buducnosti i na moralnim vrednostima koje Bog nalaze. Nemoj misliti da sve znas o Ratku Mladicu. Po mnogim izvorima tokom rata - covek je slao preko Knina kamione po drogu u Split - sa sve zajedno pratnjom, da bi se vozila do Kosova. A kad je trebalo da se upute njegove jedinice u Knin da sprece masakr - on se pravio blesav. Zato nemoj pricati o onome sto ne znas, vec koristi ono sto znas za dobrobit svih. Voli bliznjeg svoga, jer u protivnom nije dobro.

Ma da ti si taj koji sve zna o Ratku. Garant si i vozio taj kamion do Kosova! Ta krava moze to mleko da prospe kao sto kazes, al opet tu kravu ne treba zato i zaklati!

Ma da ti si taj koji sve zna o Ratku. Garant si i vozio taj kamion do Kosova! Ta krava moze to mleko da prospe kao sto kazes, al opet tu kravu ne treba zato i zaklati!

1. ja ne tvrdim da znam sve o Ratku. Posedujem informacije koje imam, i s njima baratam.
2. Nisam rekao da tu kravu treba zaklati - ali to nije dobra krava, jer jer mleko samo jedna strana medalje.

Ne imputiraj mi sta nisam rekao i mozemo lepo diskutovati. Svako ima svoj stav, a ja ti mogu dati za pravo iako se ne slazem s tobom. Jednostavno, dosadasnji pokusaji opravdavanja Ratka Mladica nisu dovoljni da ga vidim kao pozitivca.

Kad ti budala kaze da si glup - to je pozitivno, kad ti neznalica kaze da nisi u pravu - znas da si dobar, kad ti slepac kaze da vidi bolje od tebe - raduj se jer imas ono sto on nema... ;) I ne gubi vreme zaleci jadne.
Hm,lepo receno:)
Nisam nesto upoznata u njegov lik i delo,znam samo da se predao i da je osudjen.
Ali ne skriva se sa medjedima po pecinama,to je bitno.
To si ti 'Atorka...nisam ni skontao...:mrgreen:

Pa imaš pravo...al' šta će tamo, ako se zna da taj sud nije pravedan, nema smisla...

Pa, zavisi, kako kome...
:)
Pa vec sam rekla zbog cega,da se ne ponavljam.
Pa da,vatrenim fanovima igranja zmurki je sigurno heroj:)

Back