RAT : )

Lana je u cilju da skupi sto vise podrske u borbi protiv unikatne organizovana na glavnom niskom trgu akciju pod nazivom "Mamba karamba". Potpisnici peticije protiv unikatne i njenog zlog delovanja zauzvrat su dobili po paklo cigareta, sendvich i naravno rotkvice iz Lanine baste.

912260848401babc8d75ba750764861.jpg

Posto me djavolina onako besramno ispljuvala, ja, dosadasnji inostrani posmatrac ovog rata, odlucno prelazim u Lanicin tabor :twisted: Donecu svoj skromni doprinos sledecim sredstvima: kandzama i zubima a, ako treba, zrtvovacu i svoj "rep" :D Posto djavolina ne zna s' kim se uhvatila u duel, videce kako Tarzan delje krokodila na Nisavu more :twisted:

AligatoR:
Posto me djavolina onako besramno ispljuvala, ja, dosadasnji inostrani posmatrac ovog rata, odlucno prelazim u Lanicin tabor :twisted: Donecu svoj skromni doprinos sledecim sredstvima: kandzama i zubima a, ako treba, zrtvovacu i svoj "rep" :D Posto djavolina ne zna s' kim se uhvatila u duel, videce kako Tarzan delje krokodila na Nisavu more :twisted:

Shta ako ima neko da brani djavolinu,i da ti otme XxX
heheheh !!! :evil:

Chatolend, cetvrtak 16.09.2004.
Zasedanje za okruglim stolom na celu sa marvinom i AligatoRom, zapisnik vodi L_E_N_A.
165037551941498e3a22396853094458.jpg

Pregovori su u toku, lana ili djavolina - pitanje je sad :?: :!:

Neocekivani preokret:
169246963441497cc5ec401585121196.jpg

Posle dugog i mucnog zasedanja,marvin i AligatoR videvsi da nemaju nikakve sanse protiv ove dve mocnice (unikatne i lane),resili su da krenu u napad - Vujaklijom. (ziveo onaj ko je izmisli :!: )

Back