Rat u Ukrajini (9)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    126
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.
Кажу потврђено, само се не зна да ли је заробљен или купљен...

.
E kako bi to vec bilo slikano da je tako. Dok ne dodje slika, to je shizofrenija. Inace sistem ima mogucnost pokretanja samounistenja iz "baze"... Cak i skupe i moderne masine koje su pokradene po Ukrajini, nicemu ne koriste, sve ih s*ebali softverski. Ali rusofilija to ne moze da skapira. Alo - 21.vijek je... izvadite glave iz pijeska...

.
Чињеница је да украјинске власти нису предузимале ништа у спровођењу Минсих споразума који су предвиђали Донбас у оквиру Украјине.

Пуцњава и гранатирање тамо су били редовни, али то си могао да прочиташ само на руским медијима.

Уместо да раде на примени потписаних споразума ујрајинске власти су почеле да окупљају армију око Донбаса.

.
Minski sporazumi su opstruirani s obje strane.
Aha, okupljaju armiju oko Donbasa, a najbolji trenutak za napad je bio upravo onaj kada si imao 300k ruskih vojnika na granici. Mda, ima logike. :lol:

Него, птичице цвркућу да се један Химарс већ налази у Русији.
Ako bog da uskoro i u Srbiji,no mi vec imamo igracke dometa 300 km,ali trebaju nam jos neke stvarcice,usput imaju li ovi Hrvoje iz Ruzne njihove svoj forum?u cemu je kvaka pa moraju da gnoje po nashim forumima,stavi to na Ignore brate,kad dodje vreme pricacemo opet jezik koji oni najbolje razumeju.

postoje snimci RUSKIH pilota koji koriste navigaciju koju inace koristi komercijalna mornarica. A kad vidim tvoje poznavanje stvari, mozda gps nije promasio... ti nisi sposoban da skontas gdje se nalazis, vjerovatno je da si stvarno bio u Zemunu. Ali, previse je to za tebe.
Ti ćeš da mi kažeš?
Pa ti 1999. nisi znao da odeš dalje od seoske zadruge, išao kod komšije jer je on jedini u selu imao televizor.
Ti ni danas ne znaš šta je GPS, da znaš, ne bi lupetao takve gluposti.
Sedi mirno u tvom selu, ne javljaj se više, svakim postom sve više pokazuješ svoju ne glupost, nego debilizam..

Ako bog da uskoro i u Srbiji,no mi vec imamo igracke dometa 300 km,ali trebaju nam jos neke stvarcice,usput imaju li ovi Hrvoje iz Ruzne njihove svoj forum?u cemu je kvaka pa moraju da gnoje po nashim forumima,stavi to na Ignore brate,kad dodje vreme pricacemo opet jezik koji oni najbolje razumeju.
Gnojimo po vašim jer vi gnojite po našim.
Okej?
I razumemo mi taj jezik izuzetno dobro, malo nam je trebalo da naučimo, ali sad ga znamo vrhunski.

.
Minski sporazumi su opstruirani s obje strane.
Aha, okupljaju armiju oko Donbasa, a najbolji trenutak za napad je bio upravo onaj kada si imao 300k ruskih vojnika na granici. Mda, ima logike. :lol:
.
Када је Русија кренула око Донбаса је било око 100К војске.

Спремали чишћење по рецепту пентагона, али прц...

.

Јако ти кисео тај смех.

Шта мислиш да је Америма свеједно што им се најбоље оружје налази у руским рукама?

Е мој "стручњак" :mazi:
Mislim da im je svejedno.
Ono što im jest važno, npr stanoviti dron, ne šalju upravo iz tog razloga.
Sasvim sporedno to što nikakav HIMARS nije u Rusiji.

Патња и очај их терају да стално покушавају да нас убеде како Русија у ствари губи рат, а ни сами не верују у то.

Јако ти кисео тај смех.

Шта мислиш да је Америма свеједно што им се најбоље оружје налази у руским рукама?

Е мој "стручњак" :mazi:
Himars ni blizu nije najmodernije oruzje. Ta je tehnologija matora, da znas sta sad sve imaju.

Poslednja izmena od moderatora:
Руси и даље више немају муниције и горива.

Ваздушна опасност тренутно

А ајфон, а Химарс

20220715_193050.jpg

Исто као што ни М777 нису.
И то је била лаж, хе хе
Sta m777? Ma pogledaj samo koliko TOS1 je ostalo Ukrajini! Najmoderniji automatski sistem za EIPeD... stotine vozila! Ti se zaludjuj koliko volis, samo mi pricinjava zadovoljstvo da gledam kako se patis da dokazes nedokazivo. Lazes ko ona Zaharova... ali to ti je tako u ugovoru o radu. Moras. Ajde sad, idi po sendvic, ako promasis veceru, gladovaces do jutra.

I razumemo mi taj jezik izuzetno dobro, malo nam je trebalo da naučimo, ali sad ga znamo vrhunski.
A ti misliš da će Srbija da pošalje gerijatriju?
Svako normalan bi se stideo onog proterivanja i ubijanja deda, baba i dece, vaših državljana, jedino se vi izrodi time ponosite i to slavite.
E, bedo ljudska, ako ikad dođe do toga (a ja se nadam da neće, zbog ove omladine), videćete kako Srbi kharaju...

A ti misliš da će Srbija da pošalje gerijatriju?
Svako normalan bi se stideo onog proterivanja i ubijanja deda, baba i dece, vaših državljana, jedino se vi izrodi time ponosite i to slavite.
E, bedo ljudska, ako ikad dođe do toga (a ja se nadam da neće, zbog ove omladine), videćete kako Srbi kharaju...
Па видели су већ толико пута, шта мислиш зашто нас мрзе?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back