Rat u Ukrajini (9)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    126
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Народна милиција гази НАТО

Stryapovka and Novaya Kamenka were liberated near Soledar in the LPR, Ukrainian security forces suffered significant losses in manpower and equipment — People's Militia

20220714_190604.jpg

Па школе и болнице јесу најподесније за смештај људства кад нема цивила у њима.
Skola, bolnica, bilo koja zgrada brez civila i djece je ZGRADA i skroz je nebitna njezina svrha prije toga. Ko je bio u vojsci i u ratu, to dobro znade. Naravno koristiti nesto dje su civili i djeca, to je problematicno.
Dakle, nije to samo po sebi djecije, "ko je kriv i ko je prvi poco" nego podrzaumjeva se cijela slika.

Zato sam ja uvijek mrzio to kod nas u ratu, kad nasi kazu "Ustase izvrsili zlocinacki napad" - ako nijesu ubijali civile i sl. onda su izvrsili najobicniji pjesadijski napad.

Ti i tvoji klonovi ste uvreda za Krstaricu , širite se kao virusi i parazitirate na uštrb normalni ljudi !
Vaša svaka laž vređa inteligenciju i ponavljam 9 x 700 strana vi pljujete ,zagađujete i trujete članove bez objašnjenja !
Zadnji snimak sa raznesenim detetom u kolevci si lažno predstavio !
Da se ja pitam ti više ni sa VPN-om nebi prišao Krstarici ! Ovo ti kažem kao moderator !

A sad ću ti kažem kao čovek!
Ustašo , svaka tvoja izgovorena reč je uvreda za svakog čoveka sa Balkana, tvoje postojanje je uvreda i za ljude i za životinje, jer bo se i životinje boje zveri , što i jeste vi ustaše !
Jel tako i u stvarnom životu funkcioniraš sa kratkim fitiljem?

Украјина, према међународном закону, може окупирати своју државу. Стоји да када прогласиш блокаду територији коју на папиру држиш, то је други ентитет. Зато до дан данас ми као дебили плаћамо Косоварима.

Иначе, 2014е пошто је председник уклоњен неуставно (глас да га истерају је пропао, па су извршили пуч), значи да према уставном поретку УН, право на самоопредељење је ИЗНАД права територијалног интегритета. ЛНР и ДНР су још и хтеле да се врате у састав Украјине преко Минска 2, али нешто Укрима се то није допало. Тврдили су да је онда Зеленски потписао капитулацију и имали мини мајдан.

Pogledajte prilog 1187470

Зато су и зајебали тако што су послали 100 диверзаната преко границе.
иначе, према законима немачка територија је ово
1657818686199.png

Prilozi

• Screenshot_20220714_190855_org.thunderdog.challegram_edit_790820594245995.jpg
    Screenshot_20220714_190855_org.thunderdog.challegram_edit_790820594245995.jpg
    75,3 KB · Pregleda: 17
  • Screenshot_20220714_190828_org.thunderdog.challegram_edit_790842814726720.jpg
    Screenshot_20220714_190828_org.thunderdog.challegram_edit_790842814726720.jpg
    77 KB · Pregleda: 16
  • Screenshot_20220714_190942_org.thunderdog.challegram_edit_790885109607443.jpg
    Screenshot_20220714_190942_org.thunderdog.challegram_edit_790885109607443.jpg
    78,2 KB · Pregleda: 18
ja sam te brale na traktoru poslao iz posavine 92 nazad za ndh kiflu u kojoj sada smrduckas :cepanje:
Tvoja sramota ako si prljao ruke, ali mene nisi nigdje slao. Ja sam na Hrvatskom tlu koje je Hrvatsko od stoljeća sedmog. Unatoč raznim kolonizatorima i nasilnim pokušajima koji su nas pokušali protjerati.

Inače, jel ima ovdje moderatora? ili se pušta četničko orgijanje i ovakve uvrede?
Može li se normalno pričati bez vrijeđanja ili će se ovakve klaune pustiti sa ovakvim uvredama, a banirati kada ja nekome kažem da je četnik i smrad?

Tvoja sramota ako si prljao ruke, ali mene nisi nigdje slao. Ja sam na Hrvatskom tlu koje je Hrvatsko od stoljeća sedmog. Unatoč raznim kolonizatorima i nasilnim pokušajima koji su nas pokušali protjerati.

Inače, jel ima ovdje moderatora? ili se pušta četničko orgijanje i ovakve uvrede?
Može li se normalno pričati bez vrijeđanja ili će se ovakve klaune pustiti sa ovakvim uvredama, a banirati kada ja nekome kažem da je četnik i smrad?
kakvo prljanje ruku poslao sam vas usrase na traktoru nazad za vasu kilfu kao i svako zlo

Poslednja izmena:
Iz posavine se povukli, a da NATO i Ameri nisu zaustavili Gotovinu došao bi do Sarajeva. Toliko o pobjeguljama. :hahaha:

Ali tebi su rekli da se pobjeglo, pa mora da je tako. :hahaha:
Onako odoka sudeci Hrvati su imali najvise izbeglica. Krajina, Slavonija, BL, Posavina, Srednja Bosna, Hercegovina.

Da nije se pobjeglo, kad je u Ist. Slavoniji 1991. pobjeglo sve ispred cetnika od Osjeka pa nadalje dje niko ziv nijednog cetnika nije ni vidio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back