Rat u Ukrajini (9)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    126
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hrvati okupirali dio vlastite države, how funny is that
Zamisli ispranog uma. Mi smo okupirali svoje. :hahaha:

Evo, nek gospoda pitaju Srbe iz Slavonije kako žive i je li im teško. Dok u Srbiji gospođe rade u pelenama i ne smiju na wc, ovdje se napreduje. Standard raste. Ljudi kupuju kuće, aute, idu na more. Žive normalnim životom i nitko ih ne dira jer su većina normalni i prihvaćaju zemlju u kojoj žive. Izuzetaka uvijek ima, ali su upravo to. Izuzeci.

Nisam vidio ni jednog da se želi vratiti u naprednu prorusku Srbiju.

Strašni nacisti, ti Hrvati. Baš strašni. :hahaha:

• Haha
Reactions: iig
Gdje ti vidiš ugašenu privredu? Evo kod mene na 15 km od granice sa Vojvodinom se gradi nova tvornica namještaja. Povećava se proizvodnja gotovo pa kvartalno. Čak i Slavonija koja je po standardu Europska Rusija napreduje vidljivim koracima.
Gdje je ugašeno grijanje? Evo, meni topla voda i dalje dolazi. Malo ću ju skuplje plaćati, ali će je biti. Ne brini, i ne puši ta istočna Ruska trovanja koja su vam unazadila zemlju za 100 godina.

Alo ej, Rusija ima gospodarstvo na razini jedna Španjolske. :hahaha:

Gospodo, resursi ne vrijede ništa ako nema "know how" za iskoristiti ih. Rusija nema ni upola znanja u visokoj tehnologiji. Zapad ima, i iskoristiti će ono što ima.

Pa evo samo jedan dijelić zapadne visoke tehnologije i rusi gomilaju gubitke. Himarsi prave reda, a to još nije ni upola od onoga što se ima na lageru. Što imaju Rusi? Armate? Gdje su? Na youtube klipovima i u riječima bolesnika sa happy tv-a i balkan infa? Na čiju vi propagandu padate, pa to je za umrijeti od smijeha. :hahaha:
lepe bajke dok se svaki dan kolona rvatijnaca koje iseljava u irsku povecava :cepanje:

Хвала вам на подршци. А Косово бих ослободио, пошто је то ипак знаш, наша земља.
Хрватско питање територије је решено 1995е, ово питање је онако, отворено.

Питање Украјине се тек решава.
teritorija krajine je jos uvek otvoreno pitanje kao i teritorija istre i ostatka dalmacije

Evo, nek gospoda pitaju Srbe iz Slavonije kako žive i je li im teško. Dok u Srbiji gospođe rade u pelenama i ne smiju na wc, ovdje se napreduje. Standard raste. Ljudi kupuju kuće, aute, idu na more. Žive normalnim životom i nitko ih ne dira jer su većina normalni i prihvaćaju zemlju u kojoj žive. Izuzetaka uvijek ima, ali su upravo to. Izuzeci.

Srbija je ekonomski tigar. Možete samo da tiho zajecate.

Komšije o ustašama imaju daleko ljepše mišljenje od mene, za mene su ustaše koljači nevinih civila, a za njih prosječan pristojan Hrvat.
Opet, how funny is that

Da, ali Ukrajina isto tako ne može okupirati svoju državu. Koliko vidim, ne zanima je pripojenje Belgorodske Narodne Republike
Украјина, према међународном закону, може окупирати своју државу. Стоји да када прогласиш блокаду територији коју на папиру држиш, то је други ентитет. Зато до дан данас ми као дебили плаћамо Косоварима.

Иначе, 2014е пошто је председник уклоњен неуставно (глас да га истерају је пропао, па су извршили пуч), значи да према уставном поретку УН, право на самоопредељење је ИЗНАД права територијалног интегритета. ЛНР и ДНР су још и хтеле да се врате у састав Украјине преко Минска 2, али нешто Укрима се то није допало. Тврдили су да је онда Зеленски потписао капитулацију и имали мини мајдан.

1657817011553.png

Зато су и зајебали тако што су послали 100 диверзаната преко границе.

Ti nisi nacista ? Ebe mu mater pa ja već 9 x 700 izgleda gledam vaše bljuvotine ?
Mada vas razumem ! Ko se jednom opeče i u jogurt duva , pardon puše :)
Ma duvaj ga i dalje, pardon puuši ga i dalje
Razumijem ja tebe da ti nije lako, ali nitko ti nije držao pištolj na glavi da se kandidiraš za moderatora i to prihvatiš.

Ipak moram primijetiti da me i dalje bez dokaza vrijedaš, što ti kao nekome tko bi trebao zavoditi red i paziti na pravila, ne pristoji funkciji.

Украјина, према међународном закону, може окупирати своју државу. Стоји да када прогласиш блокаду територији коју на папиру држиш, то је други ентитет. Зато до дан данас ми као дебили плаћамо Косоварима.

Иначе, 2014е пошто је председник уклоњен неуставно (глас да га истерају је пропао, па су извршили пуч), значи да према уставном поретку УН, право на самоопредељење је ИЗНАД права територијалног интегритета. ЛНР и ДНР су још и хтеле да се врате у састав Украјине преко Минска 2, али нешто Укрима се то није допало. Тврдили су да је онда Зеленски потписао капитулацију и имали мини мајдан.

Pogledajte prilog 1187470

Зато су и зајебали тако што су послали 100 диверзаната преко границе.
Kako glasi taj međunarodni zakon po kojem se može okupirati vlastiti teritorij?
Hvala

EU se razvijala zahvaljujući jeftinim ruskim energentima, slabo plaćenoj radnoj snazi Poljaka i ostale boranije, te pljačkanju Bliskog Istoka. Toga više nema. Na zimu će Aleksej Miler da zavrne slavinu, pa ćete se grijati u fabričkim hangarima na +10.
:hahaha:
Eu se razvijala stotinama godina. Jedna Norveška ima potencijal hraniti Europu narednih xy godina. Ukrajina da ne govorim. A Ukrajina će ući u EU, potpuno suverena i cjelovita. U to budi siguran.

lepe bajke dok se svaki dan kolona rvatijnaca koje iseljava u irsku povecava :cepanje:
Iz Irske i Njemačke su se krenuli vraćati. Radne snage nam fali. Posla ima. Dolaze čak i Srbi. I nek dolaze. Nek ljudi vide što je civilizacija i normalan život. Možda se vrate kod vas pa vam prenesu štogod. Kao naši iz Irske i Njemačke. Ne padaj na lažna histerična predviđanja. Val iseljavanja iz Hrvatske je zaustavljen. Tko je otišao, otišao je. Ovo sad su minimalne količine. Više ih se vrati nego što ode.
Srbija je ekonomski tigar. Možete samo da tiho zajecate.
Je je. A taj tigar ima pelene koje su joj stavili Kinezi. Postajete jeftina radna snaga u poljima koje čak ni Kinezi ne žele raditi. To vam daju, onako kao milostinju.

• Haha
Reactions: iig
Kako glasi taj međunarodni zakon po kojem se može okupirati vlastiti teritorij?
Најважније си прескочио, а то је да према међународном закону кој Русија поштује чак и ако легално не мора (привилегија чланова савета безбедности), Крим је Руски.

teritorija krajine je jos uvek otvoreno pitanje kao i teritorija istre i ostatka dalmacije
:hahaha:

U glavama koliko Srba? 100-200? Pa kome se ratuje u Srbiji? Jesi li ti pri sebi? :hahaha:

Teritorija krajine je riješena za sva vremena, a ako slučajno opet posegnete za njom u budućnosti, opet će te dobiti po repu. U to budi uvjeren. Zapadno oružje je naprednije od ruskog. Jedan Himars i nikakvi S400 i ostali propagandni pamfleti vam neće pomoći.

Meni se više čini da bi kod vas u slučaju krize i recesije se opet moglo pričati o cijepanju Vojvodine. Vojvodina ni kulturološki ni mentalno nije Srbija. Slavonija, zapadni Srijem i Dalmacija su kompletno Hrvatski i proeuropski i tu je mogućnost rata zanemariva. U Vojvodini nije tako. Srbija je duboko podijeljena zemlja i veći dio Vojvodine ove ratne prijetnje koje ti ovdje bacaš gleda s gnušanjem. To će se u budućnosti pokazati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back