Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.731
I drugu se prebacuje kad teško ide. Ali i ja sam glup, od kuda i ti to mogao znati, igraš se još u pješčaniku sa autićima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I drugu se prebacuje kad teško ide. Ali i ja sam glup, od kuda i ti to mogao znati, igraš se još u pješčaniku sa autićima.
Руси узимају целу Украјину.Neće se povući, zakopati će ih na mjestu.
Ајде ...Ali i ja sam glup
Rusi se povlače sa Krima u znak dobre volje.Руси узимају целу Украјину.
Tko prizna, još mu se pola nadoda.Ајде ...
Volim tvoj humor,dobar si komedijas ki ZelenskiRusi se povlače sa Krima u znak dobre volje.
Definitivno si glupI drugu se prebacuje kad teško ide. Ali i ja sam glup, od kuda i ti to mogao znati, igraš se još u pješčaniku sa autićima.
Diverzanti?
Kad tebi pokušavam objasniti stvarni život.Definitivno si glup
Uz pesmu Gori more tope se planine...Је ли то опет падају дронови по усташкој или шта
Pogledajte prilog 1187063Pogledajte prilog 1187064Pogledajte prilog 1187065
SibenikЈе ли то опет падају дронови по усташкој или шта
Pogledajte prilog 1187063Pogledajte prilog 1187064Pogledajte prilog 1187065
uvesce im sankcije na uvoz Pirincha![]()
Možda do tvoje palanke nije došla vijest, ODKB se raspao.Zvanicni Kijev prekinuo diplomatske odnose sa Severnom Korejom.Zasto nebi Severna Koreja usla u ODKB savez,Iran takodjer pa na kraju i Srbija
Kad objasnjavas da si glup u stvarnom zivotu a ne samo na forumu,razumem teKad tebi pokušavam objasniti stvarni život.
јеси рачунао украјински Крим (од 1954) или не1/3 Украјине слободно.
Сваки дан олободе нешто.

Umesto da ulazete u vatrogasce opremu samo kradete,nemojte sada kukati,nisu ni ovi u Srbiji bolji.....kupuju se gluposti a ne ono sta treba....Jadna li vam majka kad kod vas krene a Rusa nigdje. Bit će opet braćo Hrvati ....
Benefite imaju samo oni na vrhu, oni koji se broje u promilima. Distribucijom kapitala u siromašnije zemlje, zemlje u kojima je cijena rada niža, igrali su se gospodara života i smrti.Pogledajte prilog 1187009
Рекох ово оцу док сам пио кафу, пао је у шок.
to ih bog kaznjava genocidna mora da nestaneUzivancija za moje oci,malo gori pa malo potres a iscekivanje je kao kad se prze na laganoj vatrici
Лисичанск и Северодоњецк укупно 210 000 људи, ниси чуо за ове градове?Rusi već neko vrijeme nisu ništa oslobodili.