febo_ch
Elita
- Poruka
- 18.017
Pre 4 meseca je slavna ruska armija usla u centar Kieva, ili sam nesto propustioТо си рекао и пре 4 месеца.
tako je TIXI arlauko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre 4 meseca je slavna ruska armija usla u centar Kieva, ili sam nesto propustioТо си рекао и пре 4 месеца.
Točni...i stvarno su se ispuhali oko Mikolajeva,Kijeva,Sumija,Harkiva....a očito duše i u Donbasu.То си рекао и пре 4 месеца.
Ma treba da ispuse, "ispuhavanje" su obavili na Kijevu!Nešto mi govori da su se Rusi ispuhali.
A da, i titulu narodnog heroja...i Kadirovci i Putinovi, svi, da dobiju orden narodnog heroja za borbu protiv nacizma u Ukrajini (svaka antifašistička zemlja bi im ga trebala dati).Da je Srbija normalna drzava ...poslje ovoga napisanog bi tuco kamen u nekom kamenolomu![]()
Доћи ће и Кијев на ред.Pre 4 meseca je slavna ruska armija usla u centar Kieva, ili sam nesto propustio
tako je TIXI arlauko![]()
Место по место, Народна милиција се не зауставља.Točni...i stvarno su se ispuhali oko Mikolajeva,Kijeva,Sumija,Harkiva....a očito duše i u Donbasu.
i ovoga

Kako to? Tako što u Nikolajevsku, Kijevu i Sumiju nije ostao kamen na kamenu a u Harkovu kontrolišu 60% oblasti. A puše ga i u Donbasu sa jednom potpuno slobodnom i jednom 70% slobodnom oblašću...Točni...i stvarno su se ispuhali oko Mikolajeva,Kijeva,Sumija,Harkiva....a očito duše i u Donbasu.
Bas je NAPRDNA
Pala je ta linija, ovo je jako dobro. Za dva dana, 14 hiljada nacista izbačenih iz stroja i 20-ak poginulih Rusa... i plus, moraju se nacisti povući iza. Artemovsk je sada jako isturen. Do kraja jula će se morati da uspostavi front na liniji Toreck-Konstantinovka-Družgovka-Kramatorsk-Slavjansk.
Izgleda da je mr. Himars posjetio zapovjedništvo te brigade.I ovome nema povrtka..Ukrajinci melju i ruske oficire

Top i kamion, vau. Rusi ulaze u Kijev.Усташе на апаратима
А тако су је хвалили
Шмрццц
Pogledajte prilog 1186913Pogledajte prilog 1186914Pogledajte prilog 1186915
Top i kamion, vau. Rusi ulaze u Kijev.
Bilo bi vrijeme, ipak ono "druga sila svijeta" nešto...Sto se tebi zuri toliko?
Bilo bi vrijeme, ipak ono "druga sila svijeta" nešto...
Одоше кршеви М777Top i kamion, vau. Rusi ulaze u Kijev.
U cemu?? U ispijanju votke su prvi. A drugi nisu ni u cemu.Bilo bi vrijeme, ipak ono "druga sila svijeta" nešto...
i iz khersona i iz Nripulja i Poasjane i jos niz gradova , pa i jos i pobegla iz Luganskih gradova,Usla je i Buchu... pa izasla. I u Cernobilj... pa izasla. I zmijsko ostrvo, pa izasla... trend ce se nastaviti![]()
Kaj? "sabur", to se maže na kruh?Polako, kako ono vi kazete sabur...samo polako, bice sve kako treba.![]()
Aha, sa Argetom.Kaj? "sabur", to se maže na kruh?