Rat u Ukrajini (9)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    126
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne znam koliki % rusa zna da mi patimo da l ćemo ih izdati il ne ... mislim da neki ni ne znaju da ih nismo sankcionisali
mada i ne smeta mi
doduše digli su cenu avio karte - valjda naši
opet tu smo sami sebi prepušetni fazon izdržite ako ste junačine al to je vaš problem

i to je valjda ok
lugomir je samo ukrainofil ko i svi obrazovani stanovnici

ma i bolje što ne znaju sve je OK al možda budu ipak te sankcije
a ti sebe ubrajas u obrezovane serbski stanovnik.

Све су им бољи и бољи документарци и емисије , приметила сам да заиста су поправили едитовање , много је првилачније .

предиван рад , може да се каже су докумнетарци РТ једна врста политичке уметности и то префињена полтичка уметност
Добро запажање.

Смешило му се неколико револуција до сада, али у покушају. Тако ће бити и сада... ако буде... покушаја.
Pa dobro, njihova volja.
Ako su odlučili ginuti u Ukrajini zato jer ustvari žele pomoći Ukrajincima da ih Poljaci ne okupiraju, to je njihov izbor: sa svim pripadajućim posljedicama.

Vrlo brzo ide zima nema drva,struje.peleta,uglja,gasa,goriva...ali ima 1 tracak nade

2914bf5738c5c9b277816b37357a5fb8.jpg

da ali nisam ta vrsta ukrainofila doduše možda me nekako isperu
nisam to rekla kao snob nego gledam ko navija za ukrajinu ko za rusiju
ali ne znam anpamet ruske klasike i bitke u I sv ratu ali u nekim stvarima imam previše informacija u glavi
odlicno , sada si bar jasna , ali ukazati da je samo on obrazovan , daje oni negativnu konotaciju da , oni koji i pisu , koliko toliko objektivno
o dogasjaima u ukrajinu, da i nisu obrazovani.

i krenuli su brodovi ka prijateljskim zemljama sa zitaricama
i uz pratnju , ratnih brodova.

09:29 06/30/2022
(updated: 10:07 06/30/2022)
64317
The first ship with grain for friendly countries left the port in Berdyansk

For the first time in several months, a ship with grain for friendly countries left Berdyansk​

Cargo ship in the port of Berdyansk

Cargo ship in the port of Berdyansk. Archive photo
Read ria.ru in
SIMFEROPOL, June 30 - RIA Novosti. The first ship in several months with grain left the port of Berdyansk, said the head of the military-civilian administration of the Zaporozhye region Yevhen Balitsky.

"After several months of inactivity, the first merchant ship left the Berdyansk commercial seaport. Seven thousand tons of grain went to friendly countries," he wrote in his Telegram channel.
Balitsky specified that the ships and boats of the Novorossiysk naval base of the Black Sea Fleet ensure the safety of the cargo ship.

According to him, the Berdyansk Bay and the port itself are completely safe, port workers and equipment are ready for cargo transshipment.
The port water area was cleared by engineering units of the Novorossiysk naval base.
During a special operation to demilitarize and denazify Ukraine, the Russian military took control of the Kherson region and the Azov part of the Zaporozhye region in the south of the country. Civil-military administrations have begun work in the regions, Russian TV channels and radio stations are broadcasting, and trade ties are being restored.

❗🇷🇺🇷🇸„Русофобија је и србофобија. Ако уведемо санкције Русији, пљуваћемо по нашој прошлости, нашој историји.

Српски редитељ Емир Кустурица сматра да Београд не треба да води Запад и да уводи антируске санкције. Исто мишљење, према

...истраживања јавног мњења подржава 80 одсто Срба.

Многи од њих учествују у акцијама подршке Русији. И док власти слушају становништво. Србија је једина европска држава која Москви није увела ограничења.

Како Србија покушава да се одупре

Svabe, Rumuni, Bugari i Hrvati podrzavali 100% Hitlera kako je zavrsilo videli smo.

Па сад... воља - невоља, кажем каква су досадашња искуства.
Pa jesu, ali Belarusi očito nisu Rusi: ako je fifti fifti za i protiv invazije, onda to nešto ipak znači. Misliš da im se ne može desiti Majdan? Hm, možda ne može, jer je Rus nešto naučio iz 2014. A naučio je to da je 8 godina zakasnio s ovime danas.

За Русију се ништа није променило у последњих 30-40 година. Немају ни људе ни савремену опрему. Све је само на папиру. Где су хиљаде модерне тенкова "Армата", где су савремени дронови, где су савремени авиони 5. генерације Су-57? Нема ништа ..... ратују неки војници из далеких република где је средње образовање луксуз а тоалет у дворишту.
Ускоро ће мехур од сапунице пукнути. Па о чему ћеш причати?

A Ameri, Francuzi, Poljaci, Kanađani i Englezi su podržavali 0% Hitlera kako je završilo videli smo.

Kako glasi tvoj zaključak?
Istorija se ponavlja?
Hrvati su bili u Austrougarskoj - propade
Hrvati su bili u SFRJ - propade

Hrvati trenutačno u EU - već fali šećer, ulje...

jbg i Hrvati i ta istorija
:kafa:

Hrvati su bili u Austrougarskoj - propade
Hrvati su bili u SFRJ - propade

Hrvati trenutačno u EU - već fali šećer, ulje...

jbg Hrvati i ta istorija
:kafa:
Srbi bili u Otomanskom Carstvu - propade
Srbi bili u SFRJ - propade
Srbi bili u SRJ - propade

Srbi trenutačno imaju svoju državu i nemaju pojma šta bi s njom

Fali šećer i ulje, kažeš? A ništa, bit ćemo zdraviji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back