Rat u Ukrajini (9)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    126
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo što više nema štampanja a la Topčider, nego je to više slično bilježnici za veresiju. Svi svakome nešto duguju ali nitko ne vidi novac, nego se samo dodaje, oduzima, prebija, na papiru.
Evgenije stampaju gore od Topcidera. Samo su vestiji u obmanjivanju. Naprimer, odstamaju u Briselu milijardu evra i daju ih Alpeadria banci. Ona te pare posudi nekom svom masonu koji za njih kupi neko poduzece u Hrvatskoj. Od para prodaje hrvatski lopovi pokradu pola a drugu polovinu daju boraniji. Posle spomenute lopove uclane u svoju mafiju a boranija potrosi pare ili malo stekne. Posle Alpe adria banka pukne. Ali zato je onaj masoncic i dalje vlasnik kupljenog poduzeca koje je korumpirana drzava bespravno prodala.. Kolicina evra i novi proizvodi i vlasnistvo se drze u ravnotezi. Nikakva pamet, novac se kontrolisano stampa a nezasiti prasci kradu pa kradu . To njihovo ce da traje dok ne dodje revolucija ili nacionalizacija ili smak sveta. A ti srci prazan tanjur evgenije.

Evgenije stampaju gore od Topcidera. Samo su vestiji u obmanjivanju. Naprimer, odstamaju u Briselu milijardu evra i daju ih Alpeadria banci. Ona te pare posudi nekom svom masonu koji za njih kupi neko poduzece u Hrvatskoj. Od para prodaje hrvatski lopovi pokradu pola a drugu polovinu daju boraniji. Posle spomenute lopove uclane u svoju mafiju a boranija potrosi pare ili malo stekne. Posle Alpe adria banka pukne. Ali zato je onaj masoncic i dalje vlasnik kupljenog poduzeca koje je korumpirana drzava bespravno prodala.. Kolicina evra i novi proizvodi i vlasnistvo se drze u ravnotezi. Nikakva pamet, novac se kontrolisano stampa a nezasiti prasci kradu pa kradu . To njihovo ce da traje dok ne dodje revolucija ili nacionalizacija ili smak sveta. A ti srci prazan tanjur evgenije.
I ti stvarno mislis netko nosi kofer sa milijardu eura po Europi simo tamo?

rat će sigurno potrajati još desetak godina
Није могуће. Руси имају око 100.000
човек у ротационој резерви. После 3 месеца неће имати никога. Уз стопу губитка опреме и људи до краја године, они или морају да прогласе мобилизацију и ванредно стање или да се надају некаквом договору са Украјином. У Русији, веруј ми, мало људи је спремно да умре у Украјини, осим неких зомбија бивше совјетске војске и безмозних радикала. Хајде да проверимо колико је синова високих функционера Кремља у војсци – „НУЛА“

1136016635.jpg
Bolje na paradi pedera nego u Moskvi!!! :bravo:
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Није могуће. Руси имају око 100.000
човек у ротационој резерви. После 3 месеца неће имати никога. Уз стопу губитка опреме и људи до краја године, они или морају да прогласе мобилизацију и ванредно стање или да се надају некаквом договору са Украјином. У Русији, веруј ми, мало људи је спремно да умре у Украјини, осим неких зомбија бивше совјетске војске и безмозних радикала. Хајде да проверимо колико је синова високих функционера Кремља у војсци – „НУЛА“
Koncepti iz 90ih odose niz kanalizaciju. Nova vremena su dosla, u korak s vremenom. :bravo:

rat će sigurno potrajati još desetak godina ...zadnja ofanziva će biti sa kamenicama i glogovim kolcima...

meni je najbolje kad domoljubi kažu rusi osvojili neke gradiće kad ono...sam severodonjeck ima stanovnika koliko njihov osijek...ne zna žaba iz bunara kako izgleda more...
Imam osjecaj da ce Rusi jedan dan ili nedlju malo vise se navaliti/nasloniti i da ce kula od karata skroz pasti! :bravo:

Ima da Soros galami u bunkeru: Ukrajinci su najveca gamad, podljudi! I naredjuje nepostojecim armijama i divizijama da ucine protivnapad!

Koncepti iz 90ih odose niz kanalizaciju. Nova vremena su dosla, u korak s vremenom. :bravo:
За Русију се ништа није променило у последњих 30-40 година. Немају ни људе ни савремену опрему. Све је само на папиру. Где су хиљаде модерне тенкова "Армата", где су савремени дронови, где су савремени авиони 5. генерације Су-57? Нема ништа ..... ратују неки војници из далеких република где је средње образовање луксуз а тоалет у дворишту.
Ускоро ће мехур од сапунице пукнути. Па о чему ћеш причати?

Poslednja izmena:
Nisi ti slucajno evgenije banka je imala pokrice i hrvatska je dobila pare za to poduzece iz primera. Kofer zamislja idiot.
Aha, znači po tebi banka u Hrvatskoj je imala pokriće od tamo neke iz Bruxellesa, pa je investitoru iskeširala milijardu eura koju je ovaj odteglio negdje u Hrvatskoj da plati investiciju.

Prije je da u tom primjeru nitko nije vidio ni cent gotovine, nego se sve zapisivalo u razne "bilježnice" gdje je netko samo na časnu pionirsku garantirao da taj novac postoji u nekoj "bilježnici".

За Русију се ништа није променило у последњих 30-40 година. Немају ни људе ни савремену опрему. Све је само на папиру. Где су модерне хиљаде тенкова "Армата", где су савремени дронови, где су савремени авиони 5. генерације Су-57? Нема ништа ..... ратују неки војници из далеких република где је средње образовање луксуз а тоалет у дворишту.
Зашто би користили нову технику и најбоље јединици када сам ових малим бројем иде одлично?

За Русију се ништа није променило у последњих 30-40 година. Немају ни људе ни савремену опрему. Све је само на папиру. Где су хиљаде модерне тенкова "Армата", где су савремени дронови, где су савремени авиони 5. генерације Су-57? Нема ништа ..... ратују неки војници из далеких република где је средње образовање луксуз а тоалет у дворишту.
Varas se.
Rusija je daleko strasnija nego sto se cini iz daljine. Sacekajmo jos malo pa cemo viditi ko je u pravu a ko lazov. Znam da cete vi i dalje vjerovati Sorosu, ali to ne znaci nista.

Dakle ne postoji sloboda govora u EU kao u Srbiji?

Ovo za lične frustracije ti je isto kontraargument, šta je nelogično u našem navijanju protiv vojnog saveza koji nas je napao, oteo deo teritorije i sada nas pritiska da to nelegalno otimanje mi legalizujemo? Logično je da svaki njihov poraz gledamo kao satisfakciju, a njihovo kmečanje o nelegalnosti akcija koje su oni sami započeli kao našu pobedu.
Grešiš.
Moj komentar se odnosio na ljude koji su licemerni jer ako imaju svoje mišljenje i ako se ne plaše da ga kažu drugima, zašto onda ćute tamo a ovde ga koriste za domaće potrebe. Taj deo poruke je greškom završio kao replika tebi.
Inače, da nema slobode govora, naši ljudi ne bi mogli te '99 da se okupljaju u prestonicama i protestuju. Isto to rade i Ukrajinci . Gle čuda - Kad je nama odgovaralo , sve kul, sad kad Ukrajinci protestuju , sve fuj,bljak , "vidi ih samo" itd.

Nema ovde poraza ili pobede, ima samo nepravde. Jer, ako međunarodno pravo može da važi za Ukrajinu, Kipar , Španiju i Izrael , kako smo onda samo mi "crna ovca".

Isto tako je floskula reći da nam je taj vojni savez "oteo" deo teritorije . Mi smo jedna strana koja je potpisala Kumanovski sporazum i  pristala na povlačenje naših ljudi da bi KFOR došao. Znači, saterani smo u ćošak i to je to. Drugo, nisu oni postavili prelaze nego je vlast u Prištini to uradila.
KFOR ne otima teritoriju, samo mentori tih država koji podržavaju Kosovo.

О томе колико је теби, дечко, заправо година?
17 или 24?

Grešiš.
Moj komentar se odnosio na ljude koji su licemerni jer ako imaju svoje mišljenje i ako se ne plaše da ga kažu drugima, zašto onda ćute tamo a ovde ga koriste za domaće potrebe. Taj deo poruke je greškom završio kao replika tebi.
Inače, da nema slobode govora, naši ljudi ne bi mogli te '99 da se okupljaju u prestonicama i protestuju. Isto to rade i Ukrajinci . Gle čuda - Kad je nama odgovaralo , sve kul, sad kad Ukrajinci protestuju , sve fuj,bljak , "vidi ih samo" itd.

Nema ovde poraza ili pobede, ima samo nepravde. Jer, ako međunarodno pravo može da važi za Ukrajinu, Kipar , Španiju i Izrael , kako smo onda samo mi "crna ovca".

Isto tako je floskula reći da nam je taj vojni savez "oteo" deo teritorije . Mi smo jedna strana koja je potpisala Kumanovski sporazum i  pristala na povlačenje naših ljudi da bi KFOR došao. Znači, saterani smo u ćošak i to je to. Drugo, nisu oni postavili prelaze nego je vlast u Prištini to uradila.
ako ti postavim pištolj na glavu i prisilim da potpišeš ugovor na vlastitu štetu to je legalan i vjerodostojan papir zar ne?

istina...ovi jevelini kad su došli rasturili su ih...evo NATO sutra napada rusiju toliko su slabi ...iz hrvatske idu tri pukovnije po 10 000 ljudi a iz crne gore njih sveukupno 5000 ali tek poslje crnogorskog doručka u 14.00. idu za lvov...

Grešiš.

Prvo, nešto ne vidim proteste podrške Rusiji po Evropi, bio je onaj jedan u Rigi zbog rušenja spomenika pa onaj dečko dobi robiju. Masovna histerija je u toku, niko se ne bavi slobodama.

Drugo, mi smo sa njima potpisali sporazum po kome je KiM deo države, a vojska i policija ima pravo da se vrati. Izigrali su taj sporazum, najbiše kad su priznali nezavisnost Kosova bez naše saglasnosti. Kao i mnoge sporazume pre i mnoge nakon njega, poslednji je Minsk 2. Više niko ne veruje njihovim potpisima i obećanjima, u pitanju je lažljiva bagra.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back