Neno
Buduća legenda
- Poruka
- 26.521
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čijeg božića?Рат ће да потраје сигурно до Божића. Е сад, није сваки дан спектакуларан као предаја азовстала или сад ова руска офанзива на истоку па људи мало крате време овде до Одесе или Кијева.
Добар васпитач злата вреди.Ova dva magarca su u zaporoškoj oblasti sa jedne škole uklonili rusku zastavu.
Izvinili su se, priznali da su pogrešili, vratili zastavu na njeno mesto i kao savesni građani, od sada će se lično brinuti da je neko ne skine.

нашег.čijeg božića?

Ne valja nikako u Lisicansku i Sjeversku.Amerikanci poslali tajno oružje na testiranje u Ukrajinu. Rusi bježe, bacaju opremu, gotovi su.

a vašeg jezuitskog...нашег.![]()
A kakva je situacija sa navijacima tvog kluba?Имам осећај да неки од присталица Русије (слепи навијачи) овде можда немају 16 година.
Знање и начин комуникације са другима је типичан за средњу школу.
sve pobrani stručnjaci i intelektualci...A kakva je situacija sa navijacima tvog kluba?
Pogledajte prilog 1179487
izgleda poljaci ce biti glupi kao sto izgledaju i uleteti u ukrajinu i dobiti kinzale i ostale ruske rakete u glavu u sred varsave
![]()
Medijski, lazu svi, sta je tu cudno ili novo?Сада да видимо шта је Сергеј Наришкин рекао 27. децембра 2021. о могућем нападу на Украјину:
„Генерално, све ово што се сада дешава на ову тему, наравно, је нека злонамерна пропагандна акција америчког Стејт департмента. Стејт департмент пумпа ову лаж и њихове савезнике, руководиоце медија и лидере политичких центара у САД. они само умножавају и шире ову лаж, и надувају прилично велики мехур око ње"
Deja vu?
Njihovi navijaci ce im poslati humanitarnu pomoc u bukovom drvetu.hoće li ukrajinci produžiti ugovor o transportu gasa prema EU...mnogo sam znatiželjan...
nego na čemu će se ove zime grijati stanovi na sedmom spratu u kijevu...?
Чекај, које медијске лажи? – Наришкин није новинар да би му опростили ову лаж – он је шеф руске контраобавештајне и безбедносне службе.Medijski, lazu svi, sta je tu cudno ili novo?
Tim pre.Чекај, које медијске лажи? – Наришкин није новинар – он је шеф руске контраобавештајне и безбедносне службе.
recite drugu zelenskom dok se čuje i zadnji panzerfaust na ljubinom kurganu ahmad sila neće proći u foxcity....Znači, danas i Lisičansk...
Kako da ne.recite drugu zelenskom dok se čuje i zadnji panzerfaust na ljubinom kurganu ahmad sila neće proći u foxcity....
meni je najbolje kad domoljubi kažu rusi osvojili neke gradiće kad ono...sam severodonjeck ima stanovnika koliko njihov osijek...ne zna žaba iz bunara kako izgleda more...Kako da ne.
Iz ovih stopa
Mic po mic...rat će sigurno potrajati još desetak godina ...zadnja ofanziva će biti sa kamenicama i glogovim kolcima...
meni je najbolje kad domoljubi kažu rusi osvojili neke gradiće kad ono...sam severodonjeck ima stanovnika koliko njihov osijek...ne zna žaba iz bunara kako izgleda more...