Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rublja će postati novčani etalon . za njom će krenuti drugi. osvajanje sveta odštamapnim evrom i dolarom je prdnulo. što su stavili pod šapu stavili su.Ko rublja?
zaborvio si da Kim poseduje supersonične rakete. to je prava mera moći.

očito nikad nisi video šta se dešava kad otkaže ABS. to se nikad ne može desiti sa običnim.Ruska uprava za sigurnost prometa sada tvrdi da su vozila bez ABS-a, serva, ESP, zračnih jastuka, apsolutno sigurna i možda i bolja bez tih zapadnih vradžbina..
Priprema za proizvodnju modela vozila iz sedamdesetih u Rusiji.
Ima ih dovoljno da naprave razuzdanu gej orgiju i na kraju da napumpaju babu. Bukake u najavi
https://www.danas.rs/vesti/politika...-u-evropsku-uniju-51-odsto-stanovnika-srbije/
Za kroasane na forumu, da shvate koliko je uzaludno njihovo pisanje ovde.
Dobro pogrešio sam , brojke koje sam dao odnosile su se na EU pa sam permutovao a kao što vidimo nemački direktni izvoz iznosi 60 milijadi evra što je najveći deo izvoza EU u Rusiju.Daleko je to od tvojih brojeva
Pogledajte prilog 1179410
Samo što više nema štampanja a la Topčider, nego je to više slično bilježnici za veresiju. Svi svakome nešto duguju ali nitko ne vidi novac, nego se samo dodaje, oduzima, prebija, na papiru.rublja će postati novčani etalon . za njom će krenuti drugi. osvajanje sveta odštamapnim evrom i dolarom je prdnulo. što su stavili pod šapu stavili su.
opa ovo znaci da nato i njihovi saveznici su oznaceni kao nacisti naseg doba tj satanino zlo koje mora biti unisteno kao i hitler 45 ocekujem ostatak slobodnog sveta da se udruzi i porazi nato satanske snageКина: НАТО представља систематски изазов миру и стабилности, њихове руке су умрљане крвљу
НАТО представља систематски изазов за мир и стабилност у целом свету, рекао је портпарол Министарства спољних послова Кине Џао Лиђијан, коментаришући нови Стратешки концепт Алијансе.
„Такозвани нови Стратешки концепт НАТО-а занемарује чињенице, изврће истину, оцрњује спољну политику Кине, даје неодговорне изјаве о нормалном војном развоју Кине и националној одбрамбеној политици, подстиче конфронтацију и сукоб. Испуњена је менталитетом хладног рата и идеолошким предрасудама. С тим у вези, Кина изражава озбиљну забринутост и одлучан протест“, рекао је он.
По његовим речима, НАТО претендује на улогу одбрамбене организације, али у ствари наставља да шири свој утицај на нове регионе и свуда покреће ратове.
Uh kad vam se i Kina popne na grbaču...![]()

Nije ni toliko, oko 25-26 milijardi je izvoz Njemačke u Rusiju, a uvoz oko 30 milijardi eura. Za prošlu godinu.Dobro pogrešio sam , brojke koje sam dao odnosile su se na EU pa sam permutovao a kao što vidimo nemački direktni izvoz iznosi 60 milijadi evra što je najveći deo izvoza EU u Rusiju.
I onda si se probudio.28. 6. 2022. На овом снимку се види како Украјински борац обара руски јуришни хеликоптер добро циљаним поготком из ракетног бацача Starstreak британске производње:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako mislis I ovaj put?Kamo sreće da i ovaj put ostanete s istočne strane nove željezne zavjese![]()

Amerikanci poslali tajno oružje na testiranje u Ukrajinu. Rusi bježe, bacaju opremu, gotovi su.
Јел могуће да не видиш специјалне ефекте?Рат ће да потраје сигурно до Божића. Е сад, није сваки дан спектакуларан као предаја азовстала или сад ова руска офанзива на истоку па људи мало крате време овде до Одесе или Кијева.Имам осећај да неки од присталица Русије (слепи навијачи) овде можда немају 16 година.
Знање и начин комуникације са другима је типичан за средњу школу.