- Poruka
- 187.875
Lisicansk 50% slobodan!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sad će Referer i Dragon da ti objasne da su Ukrajinci sami krivi što ih se raketira.
Od 27.6 poginula samo dva ruska vojnika...od jula će verovatno ginuti po Rus-dva nedeljno...UKRAJINSKI GUBICI:
Mrtvi:282.2 hiljada
Ranjeni:216.9 hiljada
Povređeni:93.8 hiljada
Bolesni:30 hiljada
Nestali:229.4 hiljada
Ukupno izbačenih iz stroja:852.3 hiljade
RUSKI GUBICI:3994 mrtva vojnika
Ahmat sila čistiLisicansk 50% slobodan!
![]()
Gdje piše da su od 25.6.2022.?Plakati sa aktualnim akcijama ovoga tjedna u izlogu.![]()
Saddam ili Homeini, tko je tvoj favorit?
Imam, naravno. Pitanja gdje tražim potvrdu da je snimka učinjenja 25.6.2022.kako se tvrdi Ne može jasnije.Imaš ti nešto što nešto dokazuje?
Tko gubi ima pravo da se ljuti.jel mogu ja moje mišljenje?:
uskoro će cela ukraina da se naljuti na ruse, pa će da bude sve opšteg rata.. kada se završi ostaće teren čistiji nego da su eugeničari bili tamo!?
Poziv se završava tako što Makron predlaže Putinu da se odmah čuje s DŽoom Bajdenom, američkim predsednikom.
Putin je neobavezno rekao kako bi prvo trebalo da se spremi za sastanak. Zatim, kao da se nečega setio, pa odgovorio Makronu.
- Da budem potpuno iskren, sada idem da igram hokej na ledu. S tobom pričam iz sportske dvorane.![]()
Pristup prvom Makronovom razgovoru sa Zelenskim nakon što su prvi ruski projektili pali na Kijev.
- Tu su u Kijevu. Ruske snage ratuju u Kijevu - rekao je ukrajinski predsednik.
- Dovukli su specijalne snage i helikoptere ili...? - pitao je zabrinuti Makron.
- Da, avioni i helikopteri, sve... Vidimo to putem medija, vidimo ih svuda, mnogo ih je - odgovorio je njegov ukrajinski kolega.
- Znate li koliko je civila već ubijeno? - pita Makron.
- Ne znam, na hiljade... - uzvraća Zelenski.
- A šta je s vama, jeste li na sigurnom? - zanima se Makron.
- Mislim da jesam - odgovorio je Makronu Zelenski.

Imam, naravno. Pitanja gdje tražim potvrdu da je snimka učinjenja 25.6.2022.kako se tvrdi Ne može jasnije.
Kaj si ti vidoviti Milan pa znaš u kaj ja vjerujem?To je samo tvoja sumnja a ne dokaz.
Jesi tražila od rusofila dokaz da je taj TC bio skladište vojne opreme?
Nisi jer im vjeruješ. Na osnovu kojeg dokaza si im povjerovala?
I placaju racune u rubljama i ajde nek' im neko zabraniNemacka hrani

Kaj si ti vidoviti Milan pa znaš u kaj ja vjerujem?
Nigdje nisam napisala u što vjerujem već samo tražim dokaz da je snimka nastala 25.6.2022.
Samo to, eto.
Rusi prdili nešto o nacistima, ubijanju, uništavanju takvih, a onda najbolji prijatelji. Takve mogu voljeti samo hardcore rusoljubi.Čudno ti?
da ne treba da im seku prste , vade oči ili pucaju u kolena?
Kao što Ukrajinci rade sa zarobljenim Ruskim vojnicima.
ocigledno ostaju bez granata![]()