Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.509
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A nakon akcije hrabri ukrajinski vojnici na zasluženom odmoru29. 6. 22. Заједнички рад артиљерије Јуришних трупа и Копнене војске Оружаних снага Украјине:
Mozda nije radio bas taj dan, ako vec ima snimaka predhodnih dana koji snimaju posetioci zasto ne bi bio i taj dan.
Ali, Rusi nisu uopste tvrdili da je to skladiste vojne opreme i slicno, nego da je raketa pala u blizini Shoping centra i da se od eksplozije zapalio, odakle je Rusima informacija da nije radio taj dan to je pitanje, verovatno je radio ako je radio par dana pre tog dana kada su pale rakete.
Iako ovde gore na linku neko je dosao iz grada pred Shoping centar i parking kada je pala raketa i kada se zapalio i nesto nema puno automobila na parkingu, to je negde oko 16h, tesko da je u to vreme bilo bas 1.000 ljudi to je Glumac preuvelicao kako bi sokirao javnost.
U svakom slucaju vec smo analizirali, cilj je bio Zavod i kompleks hala, raketa 2. je pogodila jednu od hala, raketa 1. je pala iza Shopinga, promasila je halu za nekih oko 100m. Mislim da su Rusi trebali da izvrse napad nocu, mozda su stvarno imali neku informaciju da Shoping nije u full funkciji i onda su gadjali po danu, mozda je bila procena ako je kompleks Zavoda i hala na velikoj povrsini i onda postoji mala verovatnoca da rakete ne promase cilj i padnu na civilne objekte oko Zavoda.
To ništa ne dokazuje. Ta snimka je možda od 15.08.2021? Po čemu je vidljivo da je nastala baš 25.6.2022?
Koji retardi, znaci bolje bi bilo da je mrtav i raskomadan?
Možda je 1000 ljudi pretjerano ali tu se ne računaju samo posjetioci nego i zaposlenici a samo njih bi moglo biti 200-tinjak pa i više.
Pitanje je i kad je nastao taj snimak i koliko ljudi je imalo vremena napustiti sam TC i parkiralište, sumnjam da su se zadržavali duže nego su trebali.

Panika u Sjeversku, Lisicansk samo sto nije pao, povucene sve jedinice sto valjaju, brane ga samo srednjovjecni TO... I tako. Ne valja...Jel okupator danas zauzeo ijednu novu oranicu?

Cudno ako ne cine necovjestva ko oni.Čudno ti?
da ne treba da im seku prste , vade oči ili pucaju u kolena?
Kao što Ukrajinci rade sa zarobljenim Ruskim vojnicima.
Halo drugar...
Pričamo o faking KREMENČUGU...a ne Tokiju...
Kremenčug je po wiki u sretna vremena imao 200 000 ljudi..., a sad u ratu sigurno upola manje...
Ti udji sad u TC Galerija ili bilo koji TC u dvomilionskom Beogradu pa ne verujem da ces izbrojati 1000 ljudi...
Glumac ZelenScreen...se samo prefiksao...pa broji i zmajeve...
...
А где пише да су пола из "Азова"?Da, ali pola puštenih su pripadnici Azova.
Izgleda Rusi dobili veliku ribu zauzvrat.
Барем је догурао до "суђења". Нису му пресудили по кратком поступку, на шта ти имаш неку фиксацију.15 godina za izdaju i napad na svoju državu u ratu.

putin je ubio vlastitom rukom 1000 ljudi u hebenoj trgovini ...i...išta sad...koga briga...izuzev obitelji nastradalih...rat ima neki svoj pravac nimalo ugodan a a zato se i zove rat ...jel se brinuo ruzvelt za civile nagasakija hirošime ili obama za građane afganistana, libije...koga briga...rat ima jedno pravilo pobjediti i uništiti neprijatelja bez obzira na cijenu jer poraz je najgora opcija i što kažu rimljani - jao pobjeđenom...Nisa, ni tvrdio da je bilo 1000 samo sam naveo da ne mora biti daleko od tog broja.
Koliko bi ti rekao da je bilo posjetioca a koliko zaposlenika?
А где пише да су пола из "Азова"?
Јел правиш разлику између "из Азова" и "из Азовстала"?
Барем је догурао до "суђења". Нису му пресудили по кратком поступку, на шта ти имаш неку фиксацију.
А кад смо већ код тога, где су тела "петоколонаша" који нису имали среће да дођу до суђења? Није мали број убијених.
ove anglosase će upucati a sivog vuka poštedjeti...️Шта је отац плаћеника из Марока, који је осуђен на смрт у ДНР, написао у писму Путину, које је пренела „РТ Арабик“:
- Ибрахим Садун је дошао у Украјину 2019. „искључиво да настави да студира”;
- Син због младости није имао довољно животног искуства и није знао да правилно одабере своје друштво;
- 2021. године, „због Ибрахимове младости и недостатка животног искуства, на превару је регрутован у украјинску војску на основу уговора. Притом нас о томе уопште није обавестио и није се консултовао са нама”;
- „Нисмо ни слутили да је Ибрахим пребачен на линију фронта у источној Украјини, пошто смо крајем марта ове године потпуно изгубили контакт са њим“;
- „Ибрахим је жртва манипулације и испирања умова неискусних младих људи“;
- „Драги Владимире Владимировичу, надамо се вашој милости и мудрости, јер сте и сами отац и из прве руке знате о осећањима сваког оца... Заиста се надамо да ћете допринети помиловању нашег сина“.
Ибрахим Садун предао се Народној милицији ДНР током битке код Мариjупоља.
Врховни суд Републике прогласио је њега и британске плаћенике Шона Пинера и Ејдена Еслина кривим за низ кривичних дела, укључујући плаћеништво и акције усмерене на преузимање власти у републици. Сва тројица су осуђена на смртну казну.
putin je ubio vlastitom rukom 1000 ljudi u hebenoj trgovini ...i...išta sad...koga briga...izuzev obitelji nastradalih...rat ima neki svoj pravac nimalo ugodan a a zato se i zove rat ...jel se brinuo ruzvelt za civile nagasakija hirošime ili obama za građane afganistana, libije...koga briga...rat ima jedno pravilo pobjediti i uništiti neprijatelja bez obzira na cijenu jer poraz je najgora opcija i što kažu rimljani - jao pobjeđenom...

Koji su ovo smradovi.
Šta misliš kako bi se razbežali kad bi krenulo da grmi iznad Evrope?Koji su ovo smradovi.
Sada su za sve ove najamnike ukri svi korumpirani, nacisti, bezobzirni, Rusi su humani, profesionalni, a on je samo trenirao pa se taj trening nenadano pretvorio u pravu akciju.
Pa ako si video da su ukri tako loši što nisi napustio sve? Ako si video kako su Rusi dobri, što si se borio protiv njih? I naravno da si samo trenirao, pa svi navatani stranci su bili samo kuvari, portiri, radili u arhivu, ili medicinsko osoblje.
Ja znam da je na zapadu deficit muževnosti, ali ovo je ogavna tuga beskonačna, karakter nula. Žao mi je samo što ovakve beskičmenjake ne puštaju sa razbijenim nosevima, iščupanim ušima i modri, bar bih da su lepo prebijeni razumeo ovaj transfer blama. Da li bi ovako pričali da ukri pobeđuju ili bi likovali, kačili po fejsu kako razbijaju orke i kako su nepobedivi i kul.
ja sam bio na radnom mjestu kao pomoćni prodavač u trgovini i nakon udara slagao sam leševe ukrajinaca kao klade stotine i stotine njih na parkiralištu...zadovoljan...i šta sad...rat je..sutra će rusi baciti nuklearne bombe a vi će te se pozivati na pravo homoseksualaca kao primarnu stvar....Zašto onda lažete da nije?
Jesi ti brinuo za braću Čečene, jesi brinuo za Kurde i Šiite u Iraku?
Nisi, brinuo si samo za diktatore, Saddama i Gadafija.
Za koga si navijao, Saddama ili Homeinija?
ja sam bio na radnom mjestu kao pomoćni prodavač u trgovini i nakon udara slagao sam leševe ukrajinaca kao klade stotine i stotine njih na parkiralištu...zadovoljan...i šta sad...rat je..sutra će rusi baciti nuklearne bombe a vi će te se pozivati na pravo homoseksualaca kao primarnu stvar....
Logicno je i ocekivano da radi i taj dan kada je bombardovan Zavod, mislim da bi trebalo da bude i neki snimak na netu od tog dana 27.06. kao sto su postavljali posetioci snimke dan pre toga 26.06., ali velika je verovatnoca da je radio i taj dan. Ali opet po snimcima tesko da je bilo bas 1.000 ljudi, to je Glumac preuvelicao radi efekta i soka za javnost. Kako su Rusi dosli do toga da nije radio to je pitanje.Ako je radio dan ili tjedan dana prije zašto ne bi radio i taj dan, i ne bi trebao očekivati da će baš svaki dan netko snimati svoj dolazak u TC.
Neki forumaši su prikazali odluku uprave TC da će raditi i za vrijeme uzbuna, nisi valjda iznenađen što TC radi svaki dan?
Rusi možda i nisu tvrdili da je to skladište vojne opreme i legitimna meta ali rusofili jesu.
A Rusi nisu tvrdili jer izgleda da ipak nisu direktno pogodili TC, ali da jesu sigurno ne bi priznali ili bi i oni tvrdili da je to bilo skladište vojne opreme.
Možda je 1000 ljudi pretjerano ali tu se ne računaju samo posjetioci nego i zaposlenici a samo njih bi moglo biti 200-tinjak pa i više.
Pitanje je i kad je nastao taj snimak i koliko ljudi je imalo vremena napustiti sam TC i parkiralište, sumnjam da su se zadržavali duže nego su trebali.
Logicno je i ocekivano da radi i taj dan kada je bombardovan Zavod, mislim da bi trebalo da bude i neki snimak na netu od tog dana 27.06. kao sto su postavljali posetioci snimke dan pre toga 26.06., ali velika je verovatnoca da je radio i taj dan. Ali opet po snimcima tesko da je bilo bas 1.000 ljudi, to je Glumac preuvelicao radi efekta i soka za javnost. Kako su Rusi dosli do toga da nije radio to je pitanje.
U svakom slucaju cilj nije bio Shoping nego Zavod i kompleks hala, mislim da je bio cilj da raketa 1. udari u jedan deo hala, i raketa 2. u drugi deo hala, da ne udare u isto mesto i istu halu, raketa 2. je pogodila hale u jednom delu kompleksa, raketa 1. je otisla oko 100m. dalje od drugog dela kompleksa hala i pala blizu i iza Shopinga i onda se on zapalio od eksplozije ili panike i haosa ili ko zna od cega.