Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.542
Oni ismevaju ponašanjeNe ismijavaju izgled nego ponašanje tj krkanluk i komplekse![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni ismevaju ponašanjeNe ismijavaju izgled nego ponašanje tj krkanluk i komplekse![]()
Ah srce moje, zar ne vidiš da ne mogu ni Ukrajinu da zauzmuSpržiće ih sve ako samo stupe na Ukrajinsko tlo !
Najverovatnije samo ih okupljaju za pograničnu službu zemalja okolo !
Nije ti dosta jedna medalja?U pravu si, nikada Ukri nisu raketirali šoping mol identičan ovom i sa istim imenom. Samo pijace, trgove i zgrade po centru grada.
Dobro komplekseOni ismevaju ponašanje![]()
Petokolonaši, kolaboracionisti i svaki ruski vojnik u Ukrajini zaslužuju metak.Koliko su auta digli u vazduh tvoji saborci od jutros? Moraju se pobiti svi koji uzimaju Ruski pasoš.
U sred rata u trznom centru hiljade ljudi,kupovna moc nikad veca pa da potrose....samo na slikama desetine dobro naoruzani vojnika sa rancima dezorjentisani,ocigledno uspeli pobeci....Ukrajinci pre neki dan pogode bolnicu i to je kazete ok,rusko komando mjesto....vrlo verovatno i jesto ko i ovaj trzni cenar pun vojnika....takvi civilni objekti se koriste u vojne svrhe a to sto sada samo sirite propagandu druga prica,,,Evo jednog kraja batine
Normalno da vole ruske osloboditelje.
Јеси ли одгледао 'манекена' како излази из Кремља?Ne ismijavaju izgled nego ponašanje tj krkanluk i komplekse![]()
Ukrajinska vojska izvodi defanzivni manevar, šta bi rekao jedan Nezgodan tip.

Ма шта те брига за нас, провери ти да ти жена нема туDobro komplekse, kalendar, na svakoj slici Putin go do pojasa.
I ti se sjeti svojih riječi onoga dana kada će goriti teroristički DonjeckU sred rata u trznom centru hiljade ljudi,kupovna moc nikad veca pa da potrose....samo na slikama desetine dobro naoruzani vojnika sa rancima dezorjentisani,ocigledno uspeli pobeci....Ukrajinci pre neki dan pogode bolnicu i to je kazete ok,rusko komando mjesto....vrlo verovatno i jesto ko i ovaj trzni cenar pun vojnika....takvi civilni objekti se koriste u vojne svrhe a to sto sada samo sirite propagandu druga prica,,,
Sad ćemo biti svedoci rasprave oko toga gde će ko i u kolikom broju ... a tek ako se zapucaSpržiće ih sve ako samo stupe na Ukrajinsko tlo !
Najverovatnije samo ih okupljaju za pograničnu službu zemalja okolo !

Ju ju. Hoće Sevastopolj da leti u vazduh?Američki State Department je po ubrzanoj proceduri odobrio zasad nepoznatu količinu višecijevnih bacača M270 kao i pripadajućih navođenih raketa MGM-140 ATACMS dometa 300 km
Očito ponukan posljedim dokazom ruskog terorizma.
![]()
Drugo je nasumicno gadjanje ovo je pogodjeno gde je i ciljano,a tu je bila vojska.....znam ja dobro sto sam rekao a sta ti izvrces....secas se onog trznog u Kijevu sto ga Kinzal zdrobio koji je bio pun tehnike i vojske,slike i video snimci su bili kao dokaz....I ti se sjeti svojih riječi onoga dana kada će goriti teroristički Donjeck
Čini mi se da će gađati vojne ciljeve.Ju ju. Hoće Sevastopolj da leti u vazduh?
Rusi razbijeni u i oko Harkiva, pa za sad mogu samo balističkim raketama napadati iz daljine.ХаркИв се "одупире" веома снажно јер га нико и ненапада озбиљно. Тежиште је јужно од њега, код Лисичанска. И неће га нико нападати озбиљно док се не реши линија Славјанск-Краматорск-Бахмут-Авдијевка. Е ПОСЛЕ ћемо да видимо коме иде кожа на шиљак. Харкову, Николајеву или Одеси.
1000 kupaca? Bilo bi bar 500 vozila na parkingu.Šoping centar pun kupaca, niko kolima nije došao...
"a tu je bila vojska"Drugo
Drugo je nasumicno gadjanje ovo je pogodjeno gde je i ciljano,a tu je bila vojska.....znam ja dobro sto sam rekao a sta ti izvrces....secas se onog trznog u Kijevu sto ga Kinzal zdrobio koji je bio pun tehnike i vojske,slike i video snimci su bili kao dokaz....
Svako ko drugacije misli zasluzuje metak,tako ste se resavali srba po ZagrebuPetokolonaši, kolaboracionisti i svaki ruski vojnik u Ukrajini zaslužuju metak.
To što ti voliš okupatore je tvoj osoban, pomalo čudan stav.
Ko je reako ono da su bili civili?Neki verodostojan momak?Opet ostaje mogucnost da je ovo Krematorsk 2,ne bi me cudilo od nacista"a tu je bila vojska"
Jel drug Igor rekao?
Fejk, sami sebe gađali da napakoste Rusima!1000 kupaca? Bilo bi bar 500 vozila na parkingu.
Interesantno je da su tu vatrogasci, neki likovi u vojnim uniformama, ali nema ni jednih kola hitne pomoći.
Možeš misliti šta god hoćeš, važno je ponašanje. Ako okupatoru govoriš informacije o položaju vojske, onda je metak najbolje što ti se može desiti.Svako ko drugacije misli zasluzuje metak,tako ste se resavali srba po Zagrebu
Pa super ubijes svoje da dobije M270 pravi americki nacin,za ovo si u pravu.....samo to ce im puno vrediti,evo gledace rusi dok im neko gadja gradove....samo ces dobiti 50x vise mrtvih Ukrajinaca a mozda i sire do zagreba i zapadnije....Fejk, sami sebe gađali da napakoste Rusima!
I znaš šta, uspjeva im. M270 je na putu. Markale style