Nije to nista cudno. Bilo je npr. i Srba nacista, mada su sebe nazivali 'rvatima.Па шта? Зеленски је Јевреј па је нациста.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to nista cudno. Bilo je npr. i Srba nacista, mada su sebe nazivali 'rvatima.Па шта? Зеленски је Јевреј па је нациста.
Hahaha sve si promašio, još samo da objasniš od kuda izvlačiš takve zaključke o mojem nacizmu, možeš me i citirati.moj s¸grudami ?
Ili što bi naši rekli odbio se od sise 41¨ na 42 , Sisoje !
Uživaš u nacizmu nadajući se da neće tebe i tvoju decu (koju nemaš) zakačiti ?
Tvoja potreba da ubiješ je ravna potrebi da parazitiraš na Krstarici !
Ljubav deda BajdenaKojeg poraza? Šta su to Ukri osvojili u ovom ratu?
Upravo i ja stavljam realno stanje a ti mozes gluposti da nastavis da stavljasSa tvitera postavljan slike i snimke koje pokazuju stvarno stanje na terenu. Možete se vi ljutiti, ali demantirati ne možete.

Polako.jesu ukropi napokon oslobodili herson?![]()
Tako ste se smijali i kad su odbranili Marijupolj. Oh, wait...jesu ukropi napokon oslobodili herson?![]()
А добро СС Галичина и Галичници генерално то је болесна популацијаКаже Фртајлер Јевреј им је председник и зато у Украјини нема нациста. Лавров лаже.
Pogledajte prilog 1187369Pogledajte prilog 1187370
https://t.me/istocni_front/6805
Arestovič je kazao da su Rusi grdno izginuli u Lisičansku, te da nemaju snage za dalju ofanzivu. A on ne laže.И ту се исто ломи кичма Русима
Руси само газе напред. Дај мало динамике.....да Украјинци заузму Ростов и Белгород па да Руси испизде и дигну три милиона војника па узму Харков и Кијев. Да гледамо добру утакмицу са милион шанси и голова. А ваљало би куррца ради рокнути и неки носач авиона Америци како би и она почела да се загрева поред аут линије.Ti se možeš samo ljutitiUpravo i ja stavljam realno stanje a ti mozes gluposti da nastavis da stavljas
Ovo su sve porazi Rusije. Pitaj Bregamija i Frtajlera! Oni znaju.Није занимљиво !Руси само газе напред. Дај мало динамике.....да Украјинци заузму Ростов и Белгород па да Руси испизде и дигну три милиона војника па узму Харков и Кијев. Да гледамо добру утакмицу са милион шанси и голова. А ваљало би куррца ради рокнути и неки носач авиона Америци како би и она почела да се загрева поред аут линије.
Rusi i jesu gubitnici rata. Obični Rusi. Oni koji završavaju u zatvoru na sam spomen istoga. U Rusiji se gadno sranje valja, a ako se to sranje ne servira dežurnim propagandistima to ne znači da ne postoji. Itekako postoji. Rusi će iz ovoga kao i uvijek izaći kao poraženi. Vraćeni 40-50 godina unazad.Ovo su sve porazi Rusije. Pitaj Bregamija i Frtajlera! Oni znaju.
Jeste. Evo imaju rekordan budzetski suficit. Propadoše načisto.Rusi i jesu gubitnici rata. Obični Rusi. Oni koji završavaju u zatvoru na sam spomen istoga. U Rusiji se gadno sranje valja, a ako se to sranje ne servira dežurnim propagandistima to ne znači da ne postoji. Itekako postoji. Rusi će iz ovoga kao i uvijek izaći kao poraženi. Vraćeni 40-50 godina unazad.
A i vi ste na dobrom putu za taj proces.
jos jedan novi nalog mej bregami?Polako.
Prvo Himarsi, onda napredni tenkovi i avioni.
Nego, kad će Armate? Ako ih Rusi ne pošalju ovaj sukob će ustvari postati dosadan. Rusi će iz Ukrajine biti poslani naglavačke.
Nego, zanimljiva mi je ta vaša opsesija sa propasti zapada, a državna gospodarska aktivnost ti u omjeru od nekih 80% ovisi o tom istom zapadu. Vi ste ustvari živi dokaz Ruske propagande. Pojeli su vam objektivnost.

Ko se ljuti,zbog cega,samo ti nastavi ....Ti se možeš samo ljutiti
Asanž je rus? Dobro, snouden jeste.Rusi i jesu gubitnici rata. Obični Rusi. Oni koji završavaju u zatvoru na sam spomen istoga. U Rusiji se gadno sranje valja, a ako se to sranje ne servira dežurnim propagandistima to ne znači da ne postoji. Itekako postoji. Rusi će iz ovoga kao i uvijek izaći kao poraženi. Vraćeni 40-50 godina unazad.
A i vi ste na dobrom putu za taj proces.

sada nema šta drugo, padaju u šizofreniju ovi po netu. Nema Buče, nema azova, nema ursule, samo ginu. Svakodnevno i obilno.Velika kontraofanziva ukrajinske soldateske se nastavlja uprkos otporu Rusa . Ako se pod tim podrazumeva napredovanje u kontra smeru![]()
345 djece poginulo kao posljedica ruskog terorizma.Šta misliš? Jel' precizno?
![]()
Ti misliš da će oni moći braniti tečaj rublje dovijeka? Šta sa tim budžetskim suficitom mogu napraviti? Ustvari, braniti samo rublju. A to je ulupavanje novaca u prazno. Kao bacanje u bunar.Jeste. Evo imaju rekordan budzetski suficit. Propadoše načisto.

Ušli su u ciklus. Obilno krvarenje.sada nema šta drugo, padaju u šizofreniju ovi po netu. Nema Buče, nema azova, nema ursule, samo ginu. Svakodnevno i obilno.
иначе тај број од 800 је извукао из дупета да каже "били су на вашој страни" као да верује да су на страни правде били они, а он кроасан.inače može jedno pitanje koliko je hrvata bilo u vojsci VRS?