Adriana Lima
Queen
- Poruka
- 15.266
Za hriscane je davanje novca pod kamatu nekad bio smrtni greh i zato su proganjali jevreje kroz celu njihovu istoriju.Кад Јевреј говори о истини:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za hriscane je davanje novca pod kamatu nekad bio smrtni greh i zato su proganjali jevreje kroz celu njihovu istoriju.Кад Јевреј говори о истини:
Da li to znaci i da su Hrvati teroristi kada su ubijali vojnike jna i kidnapovali i ubijali srpske civile 1991. ?Razumem, ali ipak Albanci nisu bili srećni sa režimom u Beogradu, uzeli su oružje i počeli da ubijaju srpske policajce. Zato su teroristi. Isto važi i za ruske separatiste.
Aškenazi Židovi koji upravljaju deep state-om su potomci Hazara. To je opće znanje a ne teorija zavjere.Šta je fora sa tim Hazarima, propustio sam izgleda novu teoriju zavere![]()
Полако момче! Окачио сам ти, оружје су узели у руке страни плаћеници и нацисти и срушили легитимну власт с народ у Доњецку, Луганску, Одеси дигао се против терориста! Шта су терористи урадили? Спалили живе људе у Одеси а Доњецк и Луганск почели да гранатирали?Razumem, ali ipak Albanci nisu bili srećni sa režimom u Beogradu, uzeli su oružje i počeli da ubijaju srpske policajce. Zato su teroristi. Isto važi i za ruske separatiste.
Воља народа је била на изборима, Јанукович!Šta ćeš, volja naroda.
To nije zanimljivo zapadu.Dosta sa lazima!
Photo Depicting Donbas Boy Looking for His Mother Was Staged
"In reality, the image is from a video clip, “Angel: A Song about the Children of Donbas” (00:51) in which the little boy is one of the acting participants in a fully-staged performance. The clip actually shows ruins from the town of Nikishyn in the Donetsk Oblast, where a boy and a girl are depicted searching for help."
Snimka iz trgovačkog centra dan prije napada. Rusi tvrde da nije radio.
To ništa ne dokazuje. Ta snimka je možda od 15.08.2021? Po čemu je vidljivo da je nastala baš 25.6.2022?Snimka iz trgovačkog centra dan prije napada. Rusi tvrde da nije radio.

Rusi nisu ništa mogli demantirali pa nisu ni pokušali.Da, u NATO glasilima, ali svi znamo koliko oni lažu.
Ajde još jednom, a ja ću što su pokazale obdukcije.Ne, lažeš. Postavljao sam već ovde link na kojem se vidi da su u tijelima pronađeni fragmenti granata ukrajinskih haubica D30 čini mi se.
Da, u NATO glasilima, ali svi znamo koliko oni lažu.Rusi nisu ništa mogli demantirali pa nisu ni pokušali.
Ajde još jednom, a ja ću što su pokazale obdukcije.
Po exif podacima snimke.To ništa ne dokazuje. Ta snimka je možda od 15.08.2021? Po čemu je vidljivo da je nastala baš 25.6.2022?
Pogodili sve što je Putin mislio i smislioDa, u NATO glasilima, ali svi znamo koliko oni lažu.
Pogađali su i ubijali civile, sad je došao krčmar sa računom. I vidimo da nemaju baš nešto novca, a moraju da plate.Pogodili sve što je Putin mislio i smislio
Prati će podovePogađali su i ubijali civile, sad je došao krčmar sa računom. I vidimo da nemaju baš nešto novca, a moraju da plate.
Sad će Referer i Dragon da ti objasne da su Ukrajinci sami krivi što ih se raketira.Još jedan snimak kako Rusi protubrodskom raketom kh22 pogađaju stambenu zgradu.
Kako se prate podovi, ne razumem?Prati će podove
DžogeromKako se prate podovi, ne razumem?
Izvini, ne bih da ti se mešam u stručnost, ja sam slab u praćenju.Džogerom
Pa nisu samo Azovci bili u fabrici, nego i regularna vojska.Što je sad ovo? Rusi puštaju naciste iz Azova na slobodu, nema suđenja, samo veselo zbogom.
Uzmi si vremena, sve u redu. Krčmar ce se pobrinuti da mu plate.Izvini, ne bih da ti se mešam u stručnost, ja sam slab u praćenju.
Da, ali pola puštenih su pripadnici Azova.Pa nisu samo Azovci bili u fabrici, nego i regularna vojska.
Već radi na tome, evo platili račun u Mariupolju, platili račun u Severodonjecku, sad naplaćuju u Kramatorsku.Uzmi si vremena, sve u redu. Krčmar ce se pobrinuti da mu plate.