Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па то је још горе, значи ни против њих не сме НАТО.
Вероватно се највише плаше Т34, буди лоше успомене.
Зер гут Хер Пфердефлегер, задивљен сам вашим знањем.
Imaju Rusi svakakvih starudija. Vrijeme teče, toga će još trebati.
Može se i na Ladu svašta montirati od oružja, dobra šasiju, dobar motor..

posle svega ovoga , i imate gde sam i stavio kako se odobrava koriscenje francuski ...za ubijanje civila.
moja zapazanja je da bi sada trebalo , prestat da sa rukavicama i obazrivo unistavanje ratne tehnike ukrajinaca.
Da sa svim mogucim , kako i avijacijom , tako i sa raketama , uniste sve , sto je u okrugu od 300 km od Donjecka .
nadam se da su uoceni odakle su gadajali i sravniti ih sve.
Iz Avdijevke. Tamo je neka najveća hemijska fabrika u Evropi i jako utvrđeni položaji. Bilo je u planu da se Avdijevka vojno ne osvaja, nego da se stavi u potpuno okruženje i pregovorima iznudi predaja, ali verujem da će da dođe do promene dana.

A ebote, 'oćeš li jednom prestati sa kmečanjem? Dosadno je.

FVJEt_0XEAEAVNi
Darda ti je mentor?

Iz Avdijevke. Tamo je neka najveća hemijska fabrika u Evropi i jako utvrđeni položaji. Bilo je u planu da se Avdijevka vojno ne osvaja, nego da se stavi u potpuno okruženje i pregovorima iznudi predaja, ali verujem da će da dođe do promene dana.
Bilo je u planu i da se Azovstal ne dira jer kao preda će se.
A bilo je u planu i da se Kijev preda za 48 sati

Mr.glupi,imas objasnjenje na prethodnoj strani
Samo me poštedi svoje sumnjive pameti.

Драги Хуни,

не само да ћете изгубити горе него што се икада изгубили у историји ваше наказне хунске "државе",

него ће ваши лидери за све своје злочине одговарати пред међународним судовима.
Trebao bi to da priopcis Stoltenbergu, Dzonsonu, Bajdenu, i ostatku ekipe, cini se da nisu u toku...

Glavni cilj Rusije u njezinoj invaziji na Ukrajinu je zaštititi samoproglašene Donjecke i Luganske Narodne Republike, izjavio je glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov.

"Općenito, zaštita republika glavni je cilj specijalne vojne operacije".

:eek:
A nacisti, narkomani, šišmiši, demiljitarizacije?
Filoputini na infuzijama :lol:

možda da ipak prestaneš da se trudiš
Ahahahahahaha, vrh jebate :lol:

pa lepo
eto , ovde se kace oko toga sto su olovkom izbrisali znak na kecapu.
e pa moraju , da se ufate za nesto
ali i kazu da se sada i drugacije naziva....a ukusno je

Russia's rebranded McDonald's restaurants are hastily scribbling out the golden arches on ketchup packets​

gdean@insider.com (Grace Dean) - 9h ago
React|

Pogledajte prilog 1170286
The chain's hurried rebranding shows its attempt to create restaurants that serve as McDonald's substitutes while not violating trademarks. Kirill Kudryavtsev/AFP via Getty Images's hurried rebranding shows its attempt to create restaurants that serve as McDonald's substitutes while not violating trademarks. Kirill Kudryavtsev/AFP via Getty Images
© Kirill Kudryavtsev/AFP via Getty ImagesThe chain's hurried rebranding shows its attempt to create restaurants that serve as McDonald's substitutes while not violating trademarks. Kirill Kudryavtsev/AFP via Getty Images
  • Russia's McDonald's restaurants opened on Sunday with a new name – Vkusno & tochka.
  • The chain's hurried rebranding means it is seemingly still using the same sauce packets.
  • Photos from the rebranded sites show sauce packets with the McDonald's logo scribbled out with pen
Tako su i Fejs rebrendirali pabga nazvali VKontakte
Kao i sve uostalom, jer idejno su čista nula

Bilo je u planu i da se Azovstal ne dira jer kao preda će se.
A bilo je u planu i da se Kijev preda za 48 sati

Samo me poštedi svoje sumnjive pameti.
U čemu je stvar? Pratimo kako se odvija Specijalna operacija.
Normalno da će se planovi i način ostvarenja ciljeva Specijalne operacije korigovati, zavisno od situacije na terenu.
Tvoji stavovi u vezi toga su svima poznati. Ali tromesečno ponavljanje iz dana u dan po pitajBoga koliko puta o zlim Rusina koji su bespravno napali suverenu državu, kako vode osvajački rat, zamisli prete nuklearkama.....da ne nabrajam dalje su toliko puta ponovljeni da ih znam napamet. Normalno da trubljenje jednog te istog, mesecima, kao pokvarena ploča, predstavlja jedan vid maltretiranja.
Primio sam k' znanju te stavove, znam ih napamet, prati malo stanje na terenu.
Nego, kad će kontra? Čekaju se Džavelini, Feniksi i Svičblejdovi, M777, Pancerfausti i ostala sranja?

Glavni cilj Rusije u njezinoj invaziji na Ukrajinu je zaštititi samoproglašene Donjecke i Luganske Narodne Republike, izjavio je glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov.

"Općenito, zaštita republika glavni je cilj specijalne vojne operacije".

A nacisti, narkomani, šišmiši, demiljitarizacije?
Filoputini na infuzijama :lol:

Ahahahahahaha, vrh jebate :lol:
Biserko, opet briljiras u glupavosti...iznova i iznova, iz dana udan, iz posta u post...danima, tjednima, godinama...vidis, ako efikasno sprovedes denacifikaciju i demilitarizaciju Ukrajine, samim tim si zastitio republike...jel previse komplikovano??.....

Koliko je Srba u WW1 izginulo boreći se za svoju državu?
Ako može procentualno s obzirom na ukupnu populaciju.

Nije za poređenje, ovo nije svetski rat ovo je rat jedan na jedan.
Niko se neće pridružiti i niko neće pomoći Ukrajini slanjem vojske.

Takođe niko ne daje promil šanse Ukrajincima da dobiju ovaj rat na način na koji ga vode.

Prema tome izginuće je uzaludno.

Kad već pominješ WW1 Ukrajinci bi mogli nešto da nauče od Srba.
Pod jedan Kolubarska bitka a pod dva povlačenje pred nadmoćnim neprijateljem a ne bitka do zadnjeg.
Imali smo mi otsudne bitke ali se glavnina vojske povukla i SAČUVALA za neke nove faze rata.

Ukrajinci ratuju kao da sutra ne postoji. Ginu za teritrorije koje se ne mogu odbraniti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back