Branko2018
Poznat
- Poruka
- 7.245
Ja pročita " zidani most"I zadnji most u Severodonjecku je otišao
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja pročita " zidani most"I zadnji most u Severodonjecku je otišao
![]()
Zašto nisi odgovorio koja je svrha NATO-a?Ne glupiraj se.
Link?Zrelo je.
Zelinsky's support dropped from 78% before the war to 23% - what will happen?
Coup d'état
33.3%
Flee the country
- 40.6%
Remain seek peace
10.4%
Remain seek war
15.6%
Шта је проблем? Не допада ти се Московски метро?Odlično.
Zašto onda ljudi odlaze živjeti i raditi u USA (ili EU), kad je u Moskvi toliko dobar metro. Slučajno završe u Parizu, jel tako.
To se treba još pokazati
ШмрцBritish Call of Duty loser destroyed in the battles for Severodonetsk
A former serviceman of the British Air Force, Jordan Gatley was demilitariZed by one of the militia during street battles in Severodonetsk.
Pogledajte prilog 1169847
Курди су искасапили турске Леопарде руским ПО ракетама.
Ako T72 ima izbaciva sjedista, onda Leopardi imaju potpuno operabilan svemirski program...Ne mogu da vjerujem da jos ima budaletina koji se loze na "americku zvaku"... Kada sm pisao da je USA izgubila tokom osvajanja Bagdada 03, 404 Abramsa, ovde su budaletine postavljale nekaka pisnaja sa Wikipedije o navodna 23 izgubljen Abramsa. Kada sam psotavio snimak unistenih 130 Abramsa na ulicama Bagdada nisu se oglasavali.Курди су искасапили турске Леопарде руским ПО ракетама.
Ни немачки тенкови нису шта су некад били.
Нема боњег од руског.
Ranjeni ustaša prebačen u Zagreb, lekar misli da će mu spasiti ruku i zakrpiti ga ....
https://t.me/anna_news/34261
Štakor Prebeg nije imao tu sreću , iako nije ranjen otići će pred streljački vod i dobiti zasluženi metak pravo među rogove.
Holivud majka,gomila bualetina se toga drzi kao merodavnog,zato i ginu ko kreteni ovi dobrovoljci po Ukrajini,misle da su Rambo a rata nisu ni videli....Ako T72 ima izbaciva sjedista, onda Leopardi imaju potpuno operabilan svemirski program...Ne mogu da vjerujem da jos ima budaletina koji se loze na "americku zvaku"... Kada sm pisao da je USA izgubila tokom osvajanja Bagdada 03, 404 Abramsa, ovde su budaletine postavljale nekaka pisnaja sa Wikipedije o navodna 23 izgubljen Abramsa. Kada sam psotavio snimak unistenih 130 Abramsa na ulicama Bagdada nisu se oglasavali.
Сваки руски тенк је бољи од било којег западног.Od kojeg ruskog tenka, šaljivdžijo?
Нисам сигуран. За ово друго.Никада он није видео Русију, а да јесте не би толико мрзео Русе ...
Kakve budalaštine možeš pisati ne trepnuvši, a nije ti prvi putСваки руски тенк је бољи од било којег западног.
Овај рат најбоље показује инфериорност свега западног у односу на руско.
То је Лавров и тада већ лагао, то не може да буде истина, а миксер а ајфон а мекђубре а нетфликсAko T72 ima izbaciva sjedista, onda Leopardi imaju potpuno operabilan svemirski program...Ne mogu da vjerujem da jos ima budaletina koji se loze na "americku zvaku"... Kada sm pisao da je USA izgubila tokom osvajanja Bagdada 03, 404 Abramsa, ovde su budaletine postavljale nekaka pisnaja sa Wikipedije o navodna 23 izgubljen Abramsa. Kada sam psotavio snimak unistenih 130 Abramsa na ulicama Bagdada nisu se oglasavali.