Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I zadnji most u Severodonjecku je otišao

FVERDQ4XsAE0p_2
Ja pročita " zidani most"

Кад Руси реше ситуацију у Украјини НАТО ће да активира турке......а после турака Европа може по свом старом добром обичају да тражи договор са Русима.....само да их Руси не сатерају у Атлантски океан.... Тако ради римокатоличко-германска јевропа - покушају да те сломе, па кад добију по ушима гледају да се договоре и тако се извуку.....

Курди су искасапили турске Леопарде руским ПО ракетама.
Ни немачки тенкови нису шта су некад били.
Нема боњег од руског.
Ako T72 ima izbaciva sjedista, onda Leopardi imaju potpuno operabilan svemirski program...Ne mogu da vjerujem da jos ima budaletina koji se loze na "americku zvaku"... Kada sm pisao da je USA izgubila tokom osvajanja Bagdada 03, 404 Abramsa, ovde su budaletine postavljale nekaka pisnaja sa Wikipedije o navodna 23 izgubljen Abramsa. Kada sam psotavio snimak unistenih 130 Abramsa na ulicama Bagdada nisu se oglasavali.

Ako T72 ima izbaciva sjedista, onda Leopardi imaju potpuno operabilan svemirski program...Ne mogu da vjerujem da jos ima budaletina koji se loze na "americku zvaku"... Kada sm pisao da je USA izgubila tokom osvajanja Bagdada 03, 404 Abramsa, ovde su budaletine postavljale nekaka pisnaja sa Wikipedije o navodna 23 izgubljen Abramsa. Kada sam psotavio snimak unistenih 130 Abramsa na ulicama Bagdada nisu se oglasavali.
Holivud majka,gomila bualetina se toga drzi kao merodavnog,zato i ginu ko kreteni ovi dobrovoljci po Ukrajini,misle da su Rambo a rata nisu ni videli....

Сваки руски тенк је бољи од било којег западног.
Овај рат најбоље показује инфериорност свега западног у односу на руско.
Kakve budalaštine možeš pisati ne trepnuvši, a nije ti prvi put
I vrabac na grani zna da je T72 grozomorno dizajniran i da posada u njemi redovito bude spaljena bez šanse da se izvuku.

То је Лавров и тада већ лагао, то не може да буде истина, а миксер а ајфон а мекђубре а нетфликс
За Абрамсе ме не чуди да су их Ирачани отварали ко конзерве, Амери никад нису знали да направе добар тенк, али шта Курди урадише са турских Леопарда 2, то је био геноцид оклопа.
И Меркава је хваљена и уздисана у небеса док их Хезболах није дочекао руским РПГ 27 у Либанону.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back