Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.521
значи колико од тога је дезертирало а колико је рањено, заробљено или убијено.. можемо спекулисати
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не боксује више, глава је изгубила своју сврху.Koji je to nesretnik. Za nesto para i vlasti guzzu bi prodao odma.![]()
Ti bi da ti se sve nacrta. Pa to je strategija. Moraju se infiltrirati kako bi srušili zapad iznutra kao što smo mi Jugoslaviju.If Italy is fascist, why did you buy four villas in Italy?
"When I bought, the Italian people remembered and loved the Russians." - answered Solovyov.
Kći mi slučajno studira u Parizu, taj rad.
Rusofilsko licemjerje je zaista izuzetno gadljivo

A koliko se ruskih plaćenika vraća u Rusiju a da im je stolar krojio civilku?Pirgavi će u limenom sanduku da bude vraćen kraljici i cirkusantu Džonsonu
Džordan Getli je služio u britanskoj vojsci do marta, kada je „nakon pažljivog razmatranja... otišao u Ukrajinu da pomogne“
https://news.sky.com/story/ukraine-war-former-british-soldier-shot-dead-in-fighting-in-severodonetsk-12632525
Ukraine war: Former British soldier 'shot dead' in fighting in Severodonetsk
Jordan Gatley served with the British Army until March when "after careful consideration... he went to Ukraine to help,"
Tebi Rusi baš prirasli srcu. Zaljubljenost se dogodi u trenu.A koliko se ruskih plaćenika vraća u Rusiju a da im je stolar krojio civilku?
To si rekao kao da ti je žao što Rusi tamane NATO gamad (koji kao fol ne ratuju u Ukrajini)A koliko se ruskih plaćenika vraća u Rusiju a da im je stolar krojio civilku?
Svejedno mi je za naciju, nije mi svejedno za državu. A danas je Rusija mračno smeće od države, i sramotno je biti Rus - pogodi zašto.Tebi Rusi baš prirasli srcu. Zaljubljenost se dogodi u trenu.
Gomila lazi, u koje ni sam ne vjerujes...Ovo je van svake pameti što pises , paravojne formacije su se počele osnivati kad je JNA oko Sarajeva ukopala artiljeriju i kad su paravojne formacije iz Srbije kao Arkanovci poceli da rade zlocine u istocnoj Bosni. Muslimani nisu nikad ništa mogli organizovati jer je polovina vjerovala samo u JNA a ona druga polovina nije smila zbog ovih što su pro JNA. Nakon zločina Arkanovaca u istočnoj Bosni je počela organizacija ali je tad bilo kasno kad su ljudi vidjeli o čemu se radi. Da niste zločine činili mogli ste uzeti Bosnu bez nekog velikog otpora.
Ja mislio neki foršpan za Karaulu 2
Sta tebe boli taki za ruskom drzavom...pogotovo ako u svojoj imas hrpu govvana...Svejedno mi je za naciju, nije mi svejedno za državu. A danas je Rusija mračno smeće od države, i sramotno je biti Rus - pogodi zašto.
No dobro, nije u Siriji, Eritreji, Somaliji i Venecueli.

Kako nije, kristalno mi je jasno...sjecam se tvojih bijesnih poklica i ogorcenja usmjerenog protiv americke okupacije Iraka, Afganistana, Sirije, a da ne govorim o principijelnim izjavama i otporu zbog americke okupacije Kosova....Izuzetno mi je drago kada se rusko okupatorsko smeće vrati pošiljatelju u prikladnoj ambalaži, vreći za smeće, okićen medajama, plus 5 meleona rublev.
Nije malo, ponosna je familija.
Ne volim okupatore.
Znam da ti je to nejasno, ali eto
Mislis ovakoIzuzetno mi je drago kada se rusko okupatorsko smeće vrati pošiljatelju u prikladnoj ambalaži, vreći za smeće, okićen medajama, plus 5 meleona rublev.
Nije malo, ponosna je familija.
Ne volim okupatore.
Znam da ti je to nejasno, ali eto
Odličan je. To je propovjed koju vrijedi poslušati.
Након што је смењена с положаја јер је лагала о руским војницима који силују Украјинке, бивша украјинска министарка за људска права Људмила Денисова признала је да је измислила причу о силовању у покушају да Запад пошаље више оружја Украјини.
Главна лажљивица Украјине фрау Људмила се опскрбила некретнином у Швици:Ona ispira oci amonijakom od komsiluka da bi joj oci ostale zdrave.
Ljudmila mora biti zdrava, biti krava, Ljudmila mora biti zdrava krava.
Odbio te? A miša mu...Svejedno mi je za naciju, nije mi svejedno za državu. A danas je Rusija mračno smeće od države, i sramotno je biti Rus - pogodi zašto.
No dobro, nije u Siriji, Eritreji, Somaliji i Venecueli.
Isto ko i sef joj, Zelenski, koji vec tezi preko pola milijarde US dolara...ali s obzirom na inflaciju, cifru treba povecati...Главна лажљивица Украјине фрау Људмила се опскрбила некретнином у Швици:
Pogledajte prilog 1169743
Among the owners of luxury real estate in the country of banks and alpine meadows are high-ranking officials from Zelensky's entourage:
- Lјudmila Denisova, the same ombudsman who was fired because of false reports about the atrocities of the Russian army against children.
The cost of each object is about 9 million Swiss francs. The franc is currently almost equivalent to the dollar. They love Ukraine so much that they decided not to live in it.
Људа - права родо-љупка своје крајине.