Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko god da su se razvukli negdje će udariti, nema im druge, jer ako ne udare onda se mogu samo spakovati i kući, i pozdraviti se s globalnim utjecajem...

Ono što je u ovoj situaciji najopasnije je činjenica da je Rusija ipak lakši protivnik SAD-u od Kine, a ako sad ovo prepuste Rusiji onda će i Kina, ohrabrena ruskim uspjehom i američkom pasivnošću, poduzeti akcije u svojem interesu, i tek onda SAD ulazi u prave probleme, tako da ako misle zaustaviti Kinu moraju prvo zaustaviti Rusiju.
Pokusavaju celo vreme sve to mi osetimo kroz naše troskove zivora koji rastu iz dana u dan ..
Vojno sigurno neće uci u direktan sukob sa Rusijom a ni sa Kinom .. Pitanje je i kod njih koliko su obični geadani voljni da plaćaju sve ovo .. Ni Rusi nisu naivni koliko ti misis ..

by your wishing. Armata is coming...
FUwG69WWUAEDD6q
Слика је ипак из Москве...

Zanima me šta bi to moglo da predstavlja Putinovu pobedu, trenutne pozicije, proširenje na ceo Donbas, Zaporožje pride, Odesa pride, Harkov pride, pola Ukrajine, cela Ukrajina...

Koje su to granice na kojima će Putin proglasiti pobedu.

Neka mapa koja kruži i za koju mislim da je realna i relativno dostižna je ova mada sumnjam da će se ići na Zaporožje

Pogledajte prilog 1167783
Mora Odesa da ,bi ih stavili u dzep

8. 6. 2022. Оснивач компаније Coolon Motors Виталиј Бризгалов, заједно са својим тимом, за Оружане снаге Украјине прави једноставан али неопходан buggy:

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Turska, Erdogan: "Ne mogu da dozvolim da se NATO širi pod sadašnjim uslovima."

Alžir je suspendovao ugovor o prijateljstvu i dobrosusedskim odnosima sa Španijom.

Turska, Erdogan: "US su formirale 9 vojnih baza u Grčkoj. Protiv koga? Kažu protiv Rusije. Mi ne prihvatamo taj argument."
Erdogan je galamdzija od uvek i vest igrac na zategnutoj zici, baze u grckoj postoje od ranih pedesetih a ova izjava je cist populizam namenjen turskim islamistima.

f 22 USA, i jeste bio i ostaće najbolji avion na svetu. Zato ga i ne daju i ne treba da ga prodaju drugim članicama alijanse.
...................................
Ali zanimljivost opet , neke komponente farbe se prave u Rusiji.
Verovatno i jos ponesto iz ruskih fabrika, znam da Boing i Airbus kupuju puno toga iz Rusije za svoje avione, ustvari iz celog sveta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back