F. Chief
Elita
- Poruka
- 23.685
Забрана Литваније неће направити никакве губитке цивилизацији, забрана Чајковског би могла направити огромне и ненадокнадиве губитке![]()
Nije vrijedan sav Čajkovski jednog jedinog ljudskog života

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Забрана Литваније неће направити никакве губитке цивилизацији, забрана Чајковског би могла направити огромне и ненадокнадиве губитке![]()

Kojih nas? U koju školu si ti išao? To što pišeš je bilo samo u hitlerovim udžbenicima.Niciji. Ja imam svoj stav za razliku od svih vas.
Kad citam tvoje postove, sticem potpuno suprotan utisak...Nije vrijedan sav Čajkovski jednog jedinog ljudskog života![]()
A nekako se uvije podudara sa Sorosevim?Niciji. Ja imam svoj stav za razliku od svih vas.

Nemoj vrijedjati Hitlera, Soros je daleko bolji!Kojih nas? U koju školu si ti išao? To što pišeš je bilo samo u hitlerovim udžbenicima.

ne naprotiv UN im je potreban...ali da njime upravljaju kao BIH.Zapad je prvi kome je UN nepotreban, kome je smetnja....ovo sad je samo posljedica te cinjenice...
Mnogi to ne vide.ne naprotiv UN im je potreban...ali da njime upravljaju kao BIH.

nema pobjede bez mržnje...
Ljepo Komso, konacno zivi ljudi u tvome postu! Bravo!

Ispada da radi za sve samo ne za dobrobit UkrajinacaИскрено, Зеленски највише ради у корист Русије.
Ako je pametan ovaj s druge strane, mrznja moze odvesti u teski poraz. Nema pobjede brez hladne glave.nema pobjede bez mržnje...
Dobro Vlah u svemu si u pravu.ma jok. erdogan je strućnjak po pitanju sinonima vlaha.
osim čemerike nijedna članica natoa ne podržava iskreno sam nato. doći će vreme pa će se i sami čemerikanci upitati čemu im to.
Kaze mi malo nacisticko ***** kao sto si ti ....On je i dalje nacista, samo u sluzbi naduvenog patuljkaI ti mu lizes anus ovde.
Kad citam tvoje postove, sticem potpuno suprotan utisak...

ne lupaj. smrt je neproverena glasina.Nije vrijedan sav Čajkovski jednog jedinog ljudskog života![]()
Tako ti izgleda jer su te krivo učili.Dobro Vlah u svemu si u pravu.
ne lupaj. smrt je neproverena glasina.
od smrti se više boj vlastitog greha. smrt je samo odlazak s jednog sveta u drugi. stoga je od neminovnosti napuštanja ovozemaljske scene važnije kako si i rašta živeo. duhovnost i pavednost prema drugima su iznad materijalnog i odlaska sa ovozemaljske scene.
Tako ti izgleda jer su te krivo učili.

Krivični zakon Rusije mogao bi se proširiti i uključiti član koji zabranjuje javne pozive na radnje koje imaju za cilj podrivanje sigurnosti zemlje. U ponedjeljak je parlamentarni odbor preporučio poslanicima da odobre nacrt zakona o tom pitanju.
Nacrt zakona predviđa kaznu do 500.000 rubalja (oko 8.000 dolara) ili zatvorsku kaznu od dvije do četiri godine za prekršaj. Ako ti pozivi dolaze od grupe ljudi, ili uključuju prijetnje nasiljem, kazna bi se povećala na do sedam godina iza rešetaka uz kaznu do 2,5 miliona rubalja (oko 40.000 dolara).
Predloženi zakon također predlaže kriminaliziranje učešća ruskih državljana u ratovanju u inostranstvu koje je usmjereno protiv interesa zemlje. Predložena kazna, u ovom slučaju, je kazna zatvora do 20 godina sa novčanom kaznom do 500.000 rubalja (oko 8.000 dolara).
Prelazak na neprijateljsku stranu tokom sukoba koji uključuje Rusiju izjednačava se sa izdajom, a takođe se kažnjava kaznom do 20 godina i novčanom kaznom do 500.000 rubalja (oko 8.000 dolara).
Zakon takođe predviđa zatvorsku kaznu do osam godina, uz novčanu kaznu od milion rubalja (oko 16.000 dolara) za tajnu saradnju sa stranim specijalnim službama i drugim stranim ili međunarodnim organizacijama. Nacrt zakona je od 25. maja razmatran u donjem domu ili Državnoj dumi, komitetu za izgradnju države i zakonodavstvo, a u ponedjeljak je to tijelo preporučilo poslanicima da ga odobre.
„Može se prihvatiti u prvom čitanju“, rekao je Pavel Krašenjinjikov, koji je na čelu komiteta. „Za sada predlažemo da se koncept odobri“, objasnio je Krašenjinjikov, dodajući da je prijedlog još uvijek zahtijevao neke izmjene prije nego što postane zakon.
Jedan od autora nacrta, poslanik Ernest Valejev, rekao je da su potrebne relevantne dopune krivičnog zakona, jer „ mnogi članovi koji se posebno odnose na državne zločine, izgleda da zaostaju za izazovima našeg vremena “.
Što se tiče definicije ‘izdaje’, ovo bi trebalo proširiti jer su “naše snage sada prisutne u Siriji, a specijalna vojna operacija je u toku u Ukrajini”, rekao je on za Business FM.
Da bi postao zakon, novi zakon mora proći tri čitanja u Dumi, a zatim ga odobriti gornji dom – Vijeće Federacije – prije nego što ode ruskom predsjedniku na potpis.
Sedmicu nakon početka ruske ofanzive na Ukrajinu krajem februara, zemlja je uvela zakon prema kojem je distribucija “lažnih informacija” o njenim oružanim snagama kažnjiva do 15 godina zatvora i pozamašne novčane kazne.
Šef ruskog istražnog komiteta Aleksandar Bastrykin rekao je za RT početkom maja da je u zemlji pokrenuto 35 krivičnih predmeta zbog klevete vojske tokom prva dva mjeseca operacije.

nije tako. druga strana nije jedinstvena-. nije jedan svet no više mogućih destinacija. čovek svojim delima za o ovoga života određuje sam sebi kako će posle biti.Vidimo se onda s druge strane![]()
Nisam vernik, ajd' ti u obor, imas cast da budes prvi ikada.ne lupaj. smrt je neproverena glasina.
od smrti se više boj vlastitog greha. smrt je samo odlazak s jednog sveta u drugi. stoga je od neminovnosti napuštanja ovozemaljske scene važnije kako si i rašta živeo. duhovnost i pavednost prema drugima su iznad materijalnog i odlaska sa ovozemaljske scene.
još kad bi ti ukapirao ovo što napisah...
Tako ti izgleda jer su te krivo učili.
sta onda glumatas i preseravas se...Osjećaj je obostran![]()
Baja ulicarskih manira.Pre 50 godina, ulice Lenjingrada su me naučile jednoj stvari: ako je tuča neizbežna, morate prvi da udarite - rekao je Vladimir Putin...
putin ko brus li..neprijatelj smisli al.mora da i zamahne..e putin tu brzi haha