Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.720
Kao što su Nijemci jurišali na Rusiju u ljetnim uniformama, tako sada Rusi jurišaju u zimskim uniformama na +35 .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja zahebana bratija...ne bi im bio na putu..."Gostomel" special squad of the Russian
![]()

Као и браћа и усраше ове п..ке нацистичке пријете дјеци. Само напријед Русијо.
Денисова, која је убеђивала Украјинце и цео свет у сексуалне злочине руских војника, признала је да је измишљала приче.
![]()
Postavio sliku i napisao tekst, da ja sad postavim Putinovi sliku i napišem Putin je priznao da je sve slagao, botovanje na veoma niskom nivou moraš to malo bolje.
Ta Amerika bar neka tehnoloska sila.
Kao da Rusija jedina proizvodi industrijske plinove.
Kako da uvedeš sankcije jedinoj hrišćanskoj državi u čijem parlament poslanik uzvikne "Alah ekber!" i dobije aplauz svih prisutnih. Kako?
Ovo ti je staro više od godinu dana, ja rekoh opet se skrkao negde

Ovo je novi slučaj rata sa stepenicama, ali stari mi je bio živopisnijiOvo ti je staro više od godinu dana, ja rekoh opet se skrkao negde
Amerika bi to brzo završila da su u Ukrajini, ni jedan američki avion nije u Ukrajini niti bilo šta od bitnog naoružanja.Русија није у рату са Украјином, већ са целокупном инфраструктуром НАТО-а: обавештајним службама, сателитима, комуникацијама, војном опремом, противбатеријским системима, системима за електронско ратовање.....