Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije to tako jednostavno, na putu do Odese stoji i Nikolajv, grad od pola miliona ljudi, ne može se tek tako zaobići
Odesa je treći grad po veličini, milion stanovnika.
To su dakle još cela dva regiona koja treba osvojiti a to neće biti ni malo lako.
Moje mišljenje je da su realno dostižni ciljevi još Slavjansk i Kramatorsk i da će tada uslediti neka nova faza, primirje i pregovori.
Ovim tempom to bi moglo da bude početkom jeseni
Dva regiona koja su slabo naseljena za razliku od Donjeckog, sa malo gradova. Mozda mogu da se zaobidju i Nikolajev i Odesa i odseku spajanjem sa Pridnjestrovljem.
U svakom slucaju to je neophodno jer ako se izadje na moldavske granice onda ce i Moldavija uci u Evoroazijsku uniju, kao Jermenija

Poslednja izmena:
Руска зима
https://sr.wikipedia.org/wiki/Руска_зима

%D1%80%D1%83%D1%81%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F-%D0%B7%D0%B8%D0%BC%D0%B0.png

Изгледа да ће некоме ова зима бити мајка, а некоме маћеха. :znamiguje::konfete::zima2::zima:

1654711245851.png

Па како се ко огреје...

Znam ali čemu sve ovo.
Što ovako ne ponište prodaju Aljaske Amerikancima, lepo kažu niste nam izdali fiskalni račun, ne važi se, evo vam pare natrag, vratite nam Aljasku
Moze se i to ,ali se nista ne menja,sa glupostima su poceli zapadnjaci a ovi samo prate,znaci sve gori i gori odnosi,kao djecica sa obe strane,ili ja imam vecu pisu....

Zabrana Cajkovskog nece ubiti nikoga, zabrana Latvije bi mogla pobiti stotine tisuca ?
Niko nece dirati te fasiste...nemas brige....zabrana kulture i paljenje knjiga treba da brine,zna se gde to vodi....

Ко је тренутно у контроли Украјинске армије?
Да није Рус?
Да није Украјинац?
Да није јеврејин?

Ко је одговоран за снабдевање и организацију Херсонске офанзиве? Овај лик:

1200px-Defense_Secretary_Lloyd_J._Austin_III_%2850885754687%29.jpg

Ова нигерчина вам је главна за Херсонску офанзиву.
Размислите о овоме на тренутак
Сва "допомога" и "супериорна команда НАТО-а" је само овај црнац који шаље таласе укијевских регрута да гину у Давидов Брод
А Укри су се усудили да серу и причају о монголима, азијској русији и Шојгуу АХАХАХАХАХАХА

Znam ali čemu sve ovo.
Što ovako ne ponište prodaju Aljaske Amerikancima, lepo kažu niste nam izdali fiskalni račun, ne važi se, evo vam pare natrag, vratite nam Aljasku
Ti kao da si neki seljak iz Krsne Donje pa ne poznaješ kako funkcioniše politički život , neki seljov deputat iz zapizdine u Rusiji predložio skupštini da se ukine Litvanija (i ko zna koliko tako glupih predloga ima samo što to niko ne prati) a ti nam to prenosiš (to jest to glupo nato glasilo) kao da je to zvanični ruski stav.

Ко је тренутно у контроли Украјинске армије?
Да није Рус?
Да није Украјинац?
Да није јеврејин?

Ко је одговоран за снабдевање и организацију Херсонске офанзиве? Овај лик:

1200px-Defense_Secretary_Lloyd_J._Austin_III_%2850885754687%29.jpg

Ова нигерчина вам је главна за Херсонску офанзиву.
Ne taj. Nego ovaj, on je glavni.

1654712915319.png

Кретен. Са гримасама и кревељењем подсјећа ме на кретена манекена-водитеља Бошка Ј.
Види се да је сервилно *****. Његов власник Коломојски му се смеје све време. Он пиша по целој њиховој нацији и сматра их имбецилима. Подјебава их чак и у оној болесној "комедији" званој "Слуга народа".

Ne taj. Nego ovaj, on je glavni.

Pogledajte prilog 1167858
Да, али говоримо реално ко командује на терену а не гуштер жидовски.

Moze se i to ,ali se nista ne menja,sa glupostima su poceli zapadnjaci a ovi samo prate,znaci sve gori i gori odnosi,kao djecica sa obe strane,ili ja imam vecu pisu....

Niko nece dirati te fasiste...nemas brige....zabrana kulture i paljenje knjiga treba da brine,zna se gde to vodi....

Mda, vec si ih proglasio fasistima, sad samo da pozoves na 'denacifikaciju' ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back