Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.640
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa eto rusi sada resavaju problem sa spasavanjem na drugoj strani pa koji je onda problem....
Gasi Netflix i u šumuKakve ja imam veze sa necijom cerkom,ovo je moje misljenje,ziveo sam po tome zapadu i iskvaren je do zla boga,vreme je da se to resetira pa makar cela planeta otisla .....
Ne znam, ima li ga? Tebi je problem to s Kosovom?Pa eto rusi sada resavaju problem sa spasavanjem na drugoj strani pa koji je onda problem....
To ***** od servisa nikad nisam gledao....za razliku od tebe samsung,mercedes,netflix mi nije mjerilo zivota....da ne vrednujes te gluposti mozda i ne bi bio zombificiran...Gasi Netflix i u šumu
Ne apsolutno ne,ja sam bio protiv potpisivanja Kumanovsko sporazuma posto je to predaja....vecina naroda je zelila da se potpise da bi gledala netflix i sada nema sta da kukaju....Gasi Netflix i u šumu
Ne znam, ima li ga? Tebi je problem to s Kosovom?
Nisu puno mislii ili su mislili da će bolje proći da je moguće uspostaviti dogovor. U svakom slučaju 2014. je došlo otrežnjenje.OVO JE VRLO VRLO ZANIMLJIVO!!!
Kažeš do 2014. (odnosno do Majdana i posledičnih sankcija)
Dakle punih 15 godina nakon što je nas (njihovu braću najvoljeniju i najbližu) taj isti Zapad tukao i i uzeo nam svetu srpsku zemlju.
Da li su to mislili da će bolje proći ili ih je samo bolelo pedu za nas

14 kuvaraКанцелар Шолц је рекао да ће Немачка распоредити додатни војни контингент у Литванији
![]()
Evo nakon WWII i rusevina koje su ostali svi pomreli i niko nije ostao....Rusija prazni skladišta da uopće zadrži dostignute linije, ali slabo nešto ima vojnika da opslužuju tu tehniku. U Donbasu već vrije u tkz. narodnim republikama protiv Rusije zbog lošeg vođenja rata i velikih gubitaka. Vide da i da dobiju rat, živjet će u koleričnim ruševinama u karanteni.
Znači šuma, vodenica, ekološki. Svaka čast.To ***** od servisa nikad nisam gledao....za razliku od tebe samsung,mercedes,netflix mi nije mjerilo zivota....da ne vrednujes te gluposti mozda i ne bi bio zombificiran...
Ne,razlika je sto cu ja bez tih stvari preziveti a tebi kada ti iskljuce internet ima da prospes sam sebi mozak nakon 24h....Znači šuma, vodenica, ekološki. Svaka čast.
Vrije, vrije, evo kažu na CNN a zombiji stoje u redovima i aplaudiraju.Rusija prazni skladišta da uopće zadrži dostignute linije, ali slabo nešto ima vojnika da opslužuju tu tehniku. U Donbasu već vrije u tkz. narodnim republikama protiv Rusije zbog lošeg vođenja rata i velikih gubitaka. Vide da i da dobiju rat, živjet će u koleričnim ruševinama u karanteni.
Da, ti si predvodnik te nove civilizacije.Ne,razlika je sto cu ja bez tih stvari preziveti a tebi kada ti iskljuce internet ima da prospes sam sebi mozak nakon 24h....
Vi ćete umreti u vašem starom svetu. Mi ćemo živeti u našem novom.Da, ti si predvodnik te nove civilizacije.
Samo što više nije 1328.
Da.probaš među Amiše?
Znaci da stvarno ne bi izdrazo 24h bez interneta....nisam predvodnik ali nisam ni opijen sa ovim glupostima iako mi je to u neku ruku profesija....Da, ti si predvodnik te nove civilizacije.
Samo što više nije 1328.
Da.probaš među Amiše?
Na Merkuru dan traje 60 zemaljski danaЦрвено - ваздушна опасност.
Још нису истекла она три дана од пре три месеца колико је Русима по ем ај сиксу остало ракета.
Pogledajte prilog 1167410