This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Ти веруј шта хоћеш.Znam da je cilj Rusije okupacija, ne misliš valjda da sam naivan povjerovati o nekakvoj denavifikaciji, genocidima i šišmišima
Русе живо заболи шта ко мисли.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти веруј шта хоћеш.Znam da je cilj Rusije okupacija, ne misliš valjda da sam naivan povjerovati o nekakvoj denavifikaciji, genocidima i šišmišima
kmeeek

Mislio sam da nikad neću da ovo izgovorim ali: Hvala Bugarima što su nas spasili bede
Ах, сад одједном ипак читаш "твитер за сиромашне"?Ma sve je genocid, nebitno. Onda je i ruska okupacija genocid, sve 5. Potpuno irelevantno.
Medvjedev na Telegramu:
"Često me pitaju zašto su moje objave na Telegramu tako žestoke. Odgovor je da ih mrzim. Oni su gadovi i degenerici. Oni žele smrt za nas, Rusiju. I dok sam živ, učinit ću sve da nestanu", napisao je Medvedev
Smrt za nas, Rusiju. Prso dečko.

Ovu zemlju je 1945 okupirala Crvena Armija. Čisto da te podsetim. Ili vi rusogovnoidi niste išli u Čkolu.Teško je razumeti to srozavanje uma natopušadžija koji navija za onoga koji mu je okupirao zemlju , .
Da. A uostalom sad svi šilje patku na Sovjete.. Eto tolika su sila.Mislio sam da nikad neću da ovo izgovorim ali: Hvala Bugarima što su nas spasili bede
i od njih neke koristi....
а у исто време као занима га УЧК лолTeško je razumeti to srozavanje uma natopušadžija koji navija za onoga koji mu je okupirao zemlju , .Nedokučiva je dubina takvog mentalnog ponora.
Да, комунисти попут твог вољеног друга Тита ког су поставили. Иначе, 1944, осим ако си из НДХ?Ovu zemlju je 1945 okupirala Crvena Armija
Bez pomoći Sovjeta jel? Da nije drug ćopavi "oslobodio " Beograd 20.10.1944?а у исто време као занима га УЧК лол
Да, комунисти попут твог вољеног друга Тита ког су поставили. Иначе, 1944, осим ако си из НДХ?
Katarza će biti vrlo bolna, ali zaslužena.Ludilo ruskog političkog vodstva, nevjerojatno, ovo više niti nije politički rječnik, ovo je ludilo, oni više uopće ne komuniciraju na politički način, ovaj doslovno priča o genocidu, mržnji, šovinizam na maksimumu, javno, neuvijeno, ovo je ludilo, ludilo![]()
Do 1948.godine ali vi natoklistirani ne znate ni istoriju .Ovu zemlju je 1945 okupirala Crvena Armija. Čisto da te podsetim. Ili vi rusogovnoidi niste išli u Čkolu.
Katarza će biti vrlo bolna, ali zaslužena.

Ne, čitam članak koji to prenosiАх, сад одједном ипак читаш "твитер за сиромашне"?
![]()
ZRTVOVACU MIR, ZA SUVERENNU BOSNU...alija....RATA NE BI BILO, DA GA HRVATSKA NIIJE HTELA...tudjmanJe li se sjećaš možda još kojeg slučaja da bi neki političar davao takve izjave kao ovaj poludjeli Medvedev?
''Odgovor je da ih mrzim. Oni su gadovi i degenerici. Oni žele smrt za nas. I dok sam živ, učinit ću sve da nestanu''
Na koga te to podsjeća? Hint: imao je brčiće![]()
Idiotarija.ZRTVOVACU MIR, ZA SUVERENNU BOSNU...alija....RATA NE BI BILO, DA GA HRVATSKA NIIJE HTELA...tudjman
Значи ти верујеш том "твитеру за сиромашне".[
Ne, čitam članak koji to prenosi
Postojao je jedan čovjek, imenom Larry Tesler, koji je izmislio copy /paste.
Личи на ГП5 маску, не само да је то совјетска маска, већ се надам да знаш колико су те опасне по здравље.Ta maska je zbog vas rusofila. Mnogo BRE smrdite BRE i prdite.
Ауууууууу, опет аутошовиниста открије да је та реч најтачнија и најистинитија за њега. Прво Grdoban, сада ти.. ко још?Uradićete svi vi rusofili jedan grupni felacio ne brini. Biće gore nego 99te..
Pa vjerujem da je ispravno preneseno ono što je Medvjedev rekao.Значи ти верујеш том "твитеру за сиромашне".
Ja mislio da su bili u Venecueli, Eritreji ili nekoj drugoj prijateljskoj državi.I Putinova deca su u EU. Barem bila do skoro.
Mora da su i oni petokolonaši.Ja mislio da su bili u Venecueli, Eritreji ili nekoj drugoj prijateljskoj državi.