Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za Vagner znam samo 1 ima naci tetovaze i radi u kancelariji. Pisao sam ranije o tome jako detaljno i objasnio sve sto znam o tome. Dal si skoro bio u Rusiji? Ne zanima me internet i sta tamo citas u Rusiji dal si bio? Jel znas sta radimo skinsima kada naletimo na njih i kada ih privedemo? Idi u Rusiju i slikaj nam sam , skinse i njihove grafite. Pokazi nam gde su.
Inace u toku Jeljcinove vladavine pocele su da se pojavljuju te grupe i grupice za koje je utvrdjeno da su finansirane spolja. Struktura clanova nam je ukazala da je svega 1,2 % pripadnika rusi.
Sta te jos interesuje ? Jel ima nesto? Ajde daj jos nesto sto je napisao neki bubuljicavi na netu
Nije bas samo 1 Wagner

https://informnapalm.org/en/russian-neo-nazis-in-the-ranks-of-wagner-pmc/

Цена горива у Финској по литру. У еврима.
FUkxRl4XEAMgefi
Računaj koliko je to u dinarima.Još nije skupo za njih.

meni je tragedija sto se slovenski narodi ubijaju medju sobom dok gamad sedi kod kuce, ali ako se vec roka, barem neka ima dosta kvalitetnog materijala sa koje god strane
Mi mozemo da se tesimo kako je neko tamo "gamad" koja uziva u medjusobnom klanju nas Slovena, ali nasim medjusobnim ratovima ne zna se ni pocetak ni kraj....Dok smo bili plemena ratovi medju plemenima takodje nisu prestajali... Bice da je gamad medju nama...

Čak ni Rusi ne misle da su sve baš dobro proračunali u ovom ratu, ali dobro je da ste vi ubeđeni u to.
Takođe, nastavite da maštate o 150K vojnika koji napadaju 1M i više.

Ako su vam te brojke Ok, nema problema, samo napred.
Stanje je takvo kako je. Prihvati ili ne, nikoga nije briga

Ne. Rekao sam slikaj. Ne internet

Video ovo. Vagner kaze da nema veze sa njim. A autor clanka je priznao da je dodao neke elemente. Zato ti ponavljam. Slikaj licno. Znaci idi u Rusiji i dokumentuj to sto pises sam, a ne skinuto sa zapadnih medija koji su poznati po ponekada dodatim i malo izmisljenim cinjenicama. Pisao sam ranije o tome.

1.

Koji zaeb Rusa, do sada su imali samo jedan Azov bataljun kao crvenu krpu pred očima da su se zbog njih išli izblamirati pred svijetom, i tako su od tih azovaca napravili brend babaroge Rusa da ti bataljuni sada niču kao gljive poslije kiše.

Што више то боље, биће бивша Украјина више чиста кад се све заврши.
Све ће то да се спржи.

sinonimi su reči u istom jeziku i u isto vreme. naprimer šija i vrat. reč vlah se javlja u različitim jezicima u raznim epohama kao različit pojam. ovo drugo boldovano baljezganje nebi da komentarišem. samo da konstatujem da baljezgatori svih zemalja navijaju za ukrope.
"Ukrope" nisam ni spomenuo, mozes i dalje da mislis da potomaka Vlaha doseljenika iz Srbije nema medju bosanskim Muslimanima, Hrvatima ili Srbima, tvoja stvar.

Што више то боље, биће бивша Украјина више чиста кад се све заврши.
Све ће то да се спржи.
Daj da malo računamo, za mariupolske azovce= tri mjeseca i oko 6000 poginulih.. U međuvremenu novih pet bataljuna....

Вау, пропадоше Руси, изгубили два амблема

Да поставим ја сад украјинске? Има крстин сервер да цркне од преоптерећења
Znači prazne priče

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back